inuti

Den modulära bibliotek: börja anpassa din inredning

kuber är hopsatta enligt behov

Ju mer tiden går, litteratur skanna och mindre behov av ett stort bibliotek blir uppenbar. Ändå biblioteket är fortfarande aktuell.


Ofta är detta i vardagsrummet eller i sovrummet, förblir biblioteket en oumbärlig möbel i vårt dagliga liv. Men vad händer om vår inredning börjar irritera oss? Vad göra när vi behöver ändra? Vi presenterar dig modulärt bibliotek, möbler som kan förändra ditt liv och dessutom många gånger ...

Modular bokhylla för maximal flexibilitet

minimalistisk bibliotek aggregat

Den modulära bibliotek är en praktisk lösning för en uppenbar anledning: det är anpassningsbar. Version på marken, hänger på väggen eller i taket, det kan snabbt bli i fokus för din inredning. Vissa modeller är stapelbara, andra erbjuder möjligheter till oändliga kompositioner.

Med denna vägg hyllsystem, du är fri att ordna kuber som du vill

justerbara hyllor gallervägg

Om du funderar på att vitalisera din inredning utan att göra större arbete kommer en modulär bibliotek vara mycket användbar. Både praktiska och estetiska, kommer den att lägga karaktär till ditt rum samtidigt skyddande dina böcker och souvenirer.

Tangram: modul bibliotek som liknar en geometrisk pussel

ultra konstruktion modulärt bibliotek

Fördelen med ett modulärt bibliotek är dess flexibilitet. I själva verket blir du designern och användaren och som kommer, bättre än vad du behöver?

Här är en av många kompositioner som du kan skapa med denna vägg bokhylla

tangram atypisk bibliotek

Ta TANGRAM bibliotek ovan, till exempel. Anpassnings efter behag, gör det även dig att skapa små konstverk på väggen och blir så mycket möbler som dekoration. Finns i flera färger, hon inspirerad av ett gammalt kinesiskt koncept som ser en kvadrat indelad i 7 delar.

ursprungliga biblioteket bestående av flera kuber av olika storlekar

olika kuber staplade fritt

Konceptet bakom de mest skalbara bibliotek naturligtvis är ständig förändring. Utformad för att erbjuda större flexibilitet till sina användare, kan de konfigureras med frihet och kreativitet.

Deco idé som har arrangerat biblioteket annorlunda

idé décodesign bibliotek

Till skillnad från Tangram är biblioteket visas under stapel stil. Med titeln Stacked och designad av Julien de Smedt, består av flera delar, nämligen kuber av olika storlekar och material, som kan staplas på varandra för att skapa redigerbar homogen skåp en månad annan.

Och nu ett sista exempel Deco där trä kuber skiljer mycket från dem i vitt

minimalistisk komposition

Utformningen av detta bibliotek är starkt beroende av kontrasten mellan vitt och trä. Denna serie av färger bidrar till att skilja kuberna samtidigt sätta några i värde jämfört med andra.

Lösa kuber och fullständig flexibilitet i utformningen av biblioteket

vit modulär bokhylla

Du kommer att märka att kuberna staplades golv till tak i exemplet ovan. Resultatet är original, något bohemiska genom sin kaotiska sida men säkert mycket samtida.

I detta kaffe, halvöppna bibliotek fungerar som mellanväggar

hä bibliotek kaffe planterings

Nu upptäcker ett exempel som kommer ut ur bostadsområdet, men som mycket väl kan ingå eller bara inspirera dig. café Vi presenterar dig mer än original designad av Penda, en studio baserad i Peking. Kaffet i fråga utmärker sig genom sin modulära och geniala bibliotek vars koncept är uppbyggt kring en stålgaller.

Stålgaller prydd här och där med trä kuber, varav en del tjänar också som planterings

trä kuber införd i stålnät

Det är inom detta nät som kommer att vila på träklossar, en del för att hysa böcker, andra blir odlare. Det är en ekologisk och smart lösning - ett slag av hjärta!

Här är en inspirerad vägg bokhylla 1950

vägg bokhylla 50s

Här är en vägg bokhylla inspirerade 1950 Uppfinnare konstruktion Poul Cadovius 1948, är den ekonomiska och minimalistiska möbler finns i en eller flera kolumner och en eller flera rader. Vad är mer anpassningsbar! Umgås i längd ovanför skrivbordet eller höjd i vardagsrummet ...

skulpturala bibliotek som kan ordnas efter dina behov

bibliotek kan ordnas efter behov

Upptäck nu citybook, ett modulärt bibliotek som också skulptural. Lite som Tangram sett ovan, är denna enhet bara väntar på att anpassas. Varje modul klamrar sig fast vid varandra genom små magneter.

Citybook är en sann designmöbler utformats med stor uppfinningsrikedom

bibliothèquie flexibel citybook

Biblioteket finns även vägghylla utsläpp som man kan hitta i bilden nedan.

Biblioteket kan också installeras som en vägghylla

Deco modulära vägghylla idé

Designad av Ronda Design kan följande biblioteket glädja dig med sina krökta former och lekfull utseende. Modulär, kan den installeras horisontellt eller vertikalt, vilket ändrar riktningen för korrugeringarna. Upptäcka de två exemplen nedan.

Bokhylla där väggarna är böljande

modulärt bibliotek

Och nu samma bibliotek, men ordnade vertikalt. Vilket skulle du föredra?

vackert bibliotek vågrörelser

Det är Nya Zeeland vi kom nästa biblioteket. Titeln Ecobox är det tall och ger dig möjlighet att välja de färger du vill ha. Miljövänlig och anpassningsbar, är detta bibliotek en bra lösning för älskare av design och natur.

Ecobox: bokhyllan utmärkts färger

Ecobox-bibliotek design

Sett bakifrån ser biblioteket som ett konstverk och kan spela rollen av skiljevägg

bibliotek Ecobox trä

Nu här är en minimalistisk och ultramodern bibliotek. Den består av flera kuber med rundade hörn som kan staplas som du vill. Det är även möjligt att sprida modulerna genom vardagsrummet och använda en eller två som hörnbord.

Modular bokhylla minimalistisk

minimalistisk bibliotek

modulära hyllan ultra-modern design

Modulära vägghylla

Berättigad B-302, denna modulära bokhyllan nedan påminner oss av det berömda spelet Tetris. Anpassningsbar, det kommer att passa in i ditt hem som ditt kontor.

Bibliotek som kan monteras som en tetris

bicolor modulärt bibliotek

Wall Library, anpassas efter dina önskemål

Modulärt vägg bokhylla

Vi avslutar denna artikel med en elegant exempel, enkelt och elegant. Den modulära bibliotek nedan kommer från samma skapare som Tangram, atypisk bibliotek ses ovan. Mer nykter, det kommer att komplettera din inredning perfekt.

modulärt bibliotek Deco idé för en elegant och praktisk interiör

svart modulärt bibliotek


About the author

admin