ursprungliga skärmen eller hur man kan dela rum på ett estetiskt sätt? – anews24.info

ursprungliga skärmen eller hur man kan dela rum på ett estetiskt sätt?

EXTETA screen-zen-screen-design-estetisk-interiör-exteriör

Skärmen är ett skåp gjord av trä eller tyg, som kallas blad, som förbinds med ledade så att de kan vara styrbara, infällbar, hopfällbart, och en ram av trä som tjänar som en ram.


Skärmen används för att skydda hörnet av ett rum mot drag (därav namnet) och ger avskildhet. Ordet kommer från den kinesiska Pinyin och där, i Kina, pinyin tjänade också för att skydda demonerna.

Modern Skärm: futuristiska estetisk lösning

Vi kommer att presentera skärmar workshops Exteta arkitekter (ovan foto), Cole (bilden nedan) Deesawat Donostia, Wogg Rica Rossato, Nola Star, alla registrerade på webbplatsen Architonic¹, en verklig källa produkter, idéer och information arkitektur och design.

screen-school geometri-variabel

Skärmarna i dag och i morgon och kommer att förbli funktionella. Vad förändras och förändring är det estetiska koncept som verkligen förändrats mycket på sistone. Skönhet är i variabel geometri! Vi söker enkla geometriska former, gör det heliga minimalism men idolisera och därmed blandningsmetoder och befintliga stilar.

Screen of Deesawat

Skärmarna är oftast gjorda av trä. Trä är ett ädelt material från vilket för att skapa dekorativa föremål och mer massiv möbler eller tunn och lätt.

Deesawat trä-futuristiska skärm

Screen Donostia

Skärmen kan vara gjord av metall. För att söka mer formbarhet och lätthet, kan skärmen vara gjord av aluminium, metall dålig men lätt deformerbar. Och du se resultatet! Du har en ren, modern och mycket elegant som kan placeras i ett kontor, en medicinsk kontor eller varför inte i ett sovrum som ligger i en ultramodern utrymme inuti.

donostia skärmen produkt-persienner

Screen Wogg Rica

Du är i närvaro av motparten på bildskärmen av Donostia (ovan bilden). Därav, regi Wogg Rica, trä, och är tillverkad av tunna träribbor horisontella rader. Idealisk för kontoret matsalen eller möjligen för vardagsrummet i ditt hem, är det lämpligt, rena och moderna.

skärm wogg-rica-trä

Skärmen av Rossato

Exemplen kommer vi att föreslå att du kan se skärmar av Rossato är de mest talrika. Deras former är mycket intressant eftersom verkligen futuristisk. Träpaneler skurna i små partitioner är justerbara i diametralt motsatta riktningar för att ge avskildhet för en skärm som förvärvas först.

Välde-screen Rossato-trä-faldig

Bilden nedan visar vad panelerna skurna i små partitioner ser därför att det tas för att stänga.

Empire-skärm Rossato-bildupptagning-pres-1

När panelerna radas upp, får du en fin färgad vägg med små partitioner varje imiterar en ädel material, nämligen trä och marmor. Skärmen kan också ha rollen och ser modern och ganska skiljevägg.

Empire-screen Rossato trä

Den andra modellen som vi skulle vilja presentera är den som visas i bilden nedan. Panelerna är alltid styrbara men principen är lite annorlunda. Mellanväggar är rektangulära och representerar över långa träribbor. Den första funktionen, nämligen att ge avskildhet säkerställs genom den komplexa geometri som tar utrymme på skärmen.

Välde-Rossato-vikskärm

Den tredje modellen är en av de mest originella och intressanta modeller som man kan hitta på marknaden skärmar! Vikbar, justerbar och infällbar, är detta träföremål mycket mörkbrun färg ljus, praktiskt och estetiskt!

Empire-screen Rossato-model-Hudson

Följande modell, Stuart Rossato, är ett konstverk. Tar nästan samma färger som de första modellerna i Rossato som vi har visat, är den här skärmen ändå helt i metall. Mindre original än den tidigare, har det ändå flera estetiska egenskaper som tidigare obestridlig!

Rossato skärmen Stuart-faldigt-design-variabel geometri

Rossato skärmen design geometrized

Nola Star Screen

Skärmar Nola Star är gjorda av trä eller plast. Trä behåller sina primära egenskaper, nämligen dess material, dess naturliga färg, etc. Virket är naturligtvis behandlas, det vill säga skäras, polerad och lackerad. Den utspelas på själva skärmen är precis som en expanderbar dragspel dörr. Ändå har mer luften av en vacker rutig gardin som en dörr dragspel.

skärmprodukt-nola-star-trä

Modellen finns i färgen mycket, mycket mörk.

skärm nola-star-tile-trä

Nola Star erbjuder andra rumsavdelare, denna gång avbrytas. Som en gigantisk gardin, följande skärm gardin, i solida färger, faller fritt, bildar en stor rumsdelare skärm och förskönar den med sin bild med nypon nypon scharlakansröd färg.

Nola-screen star-image-floral-färg

I ett rum eller i en ultra modern loft inredd i svart och vitt, minimalistisk stil, en sådan skärm gardin suspenderades i ljusa färger kan qu'égayer steril atmosfär. Valet av denna skärm suspenderas föredraget val att installera en konventionell typ skärm på grund av dimensionerna hos rummet och särskilt höjden av den. I närvaro av en sådan höjd, skulle en klassisk skärm förloras.

nola skärmen star-separator-bit-fin

¹ https://www.architonic.com/en


Like this post? Please share to your friends: