inuti

Ombyggnad av en lägenhet i Kiev Svoya studio

grå soffa lounge konstruktion lägenhet ombyggnaden trä bord stolar hängmatta svävande armatur

varje omorganisation en boyta är en utmaning. Utmaningen med den här lägenheten ligger i Kiev, Ukraina, var att konvertera tre-rums lägenhet med ett rum och kök.


Projektet leddes av Svoya studio. Tanken var att göra den första våningen en stor öppen yta som innehåller kök, matsal och vardagsrum. En separat utrymme ägnas åt sovrummet, badrummet och en stor dressing.

Ombyggnad av en lägenhet i Kiev Svoya Studio

konstruktion lägenhet sanering lounge hängmatta svävande Deco idé parkett trä inredning ljus

En av de viktigaste idéerna i renoveringen av lägenheten var att ordna och dekorera med resurser och lokala material. Skaparna hade velat stödja lokala företag. Trä styrelser och keramiska plattor som används för golvbeläggning gjordes Kiev. De ger en varm och välkomnande atmosfär. Studio designers har också en rad egna skapelser för belysning och inredning i lägenheten. Väggarna var dekorerad med målningar av lokala konstnärer.

Ombyggnad av en lägenhet i ett tre rum två huvuddelar

sanering vardagsrum vit modern design belysning hängmatta vitt kakel trä parkett trästol konstruktion

Deras främsta mål var att skapa en lugn, lugnande atmosfär lägenhet. För ökad komfort, beslutade designers att utveckla området med en hängmatta. De hängande lampor tänds och dekorera båda. Resultatet är en interiör blanda industriell stil, modern och rustik. Materialen är naturliga, är ljuset mjukt, finns plats stora och ljusa.

Köket, som även tjänar som bar, Svoya studio

sanering modern design och modern lägenhet dörr flaska trä bar design Svoya designstudior Kiev

Köket är mycket diskret. Den fungerar också som en bar. Diskbänken och lagringsutrymme är dolda bakom trä dörrar som öppnas när det finns behov. En annan imponerande objekt och trä flaskbärare som är placerad mellan kök och matrum. Belysningen ger en dramatisk look på detta intressanta ämne.

Trä flaskbärare

modern interiör lägenhet kök remodeling idé flaskhållare trä Svoya studios

Matbordet plats sex. Det är enkelt och chic. Placerad bredvid fönstren, med utsikt över utsidan. För stunder av avskildhet, det finns gardiner. Den ljuskrona hänger ovanför bordet är en mycket intressant design.

Sink och skåp Design samtida lägenhet kiev moderna matsalen modern inredning vardagsrumsvägg öppen plats idé

suspenderade armaturer design och rustik träbord suspenderade armaturer modern design träbord stol deco parkett golvmattor

träbord och sex stolar konstruktion inredning bord Contemporary trästol grå matta konstruktion

Sovrummet är möblerat med trägolv och stora fönster. Det är ljust och rymligt samtidigt som en atmosfär av värme och lugn. Inredningen är enkel och rustik inspiration. Badrummet är grå och utrustade med trämöbler och hängande lampor. Duschen har en dusch, medan toaletterna är upphängda.

sovrummet

layout sovrum design idé vita gardinerlayout Säng huvud trä säng vita gardiner designstudior SvoyaVäggbeklädnad sovrum design idé trähylla trä sänggavel design kuddar vita gardiner Deco väggmålningskåp design blå trä sovrum inredning idé hyllor trä skåp design blå dynor modern design badrum handfat trä spegel design idé modern industriell stil belysning Svoya studios Kiev badrum design idé modern diskbänk fixtur hängande spegel lägenhet utveckling Up Room svart diskbänk konstruktion bad konstruktions toaletter suspenderade italiensk duschkabin boyta designidé sanering moderna grå soffa svävande armaturer


About the author

admin