inuti

20 moderna nautiska inspirerade Trappa

Paddle rep marina dekoration

Också en ganska viktig del moderna trappor är en del av den mycket speciella hem och kräver mycket uppmärksamhet. Med eller utan räcke, metall eller trä, design eller gamla, de gör landskapet och full av idéer för bästa.


Med lite kreativitet, en tankeväckande stil och noggrant utvalda tillbehör, är det lätt att vända den enkla övergångsstället på golvet i marina sätt trappor, som påminner om havet och stora fartyg. Nedan idéer till inspiration.

Moderna trappor kräver mycket uppmärksamhet

gamla trätrappor

Dekorera moderna trappor är stil med dem som vänster ut ur huset. Stilen valt vår roundup inredning för sommaren: Marine dekoration. Det ger fräschör och gott humör i huset. Klädd i vitt och blå färger, de väcker den verkliga bron av fartyget. Om du dekorera ditt hus vid stranden eller bara lägga till din inredning havet knappen är en nautisk trappa en idealisk variant - inte alltför spännande och ganska lätt att göra.

Trappor nautiskt inspirerade inte bara hör till havet av hus

blå randig nautiska trappa

Trä är perfekt eftersom det påminner om ett båtdäck. Du kan måla det blå och vit - bara några repor kommer att vara tillräcklig. Du kan också dela upp trappan två kontrasterande delar av samma färg. Förvandla din moderna trappor får dig att känna att du är på en riktig båt! Ramp gjord av ett rep är en mycket originell idé och är så lätt att göra! Få mer inspirerande idéer nedan!

Blått och vitt är färgerna val marina

blå trappa båt rep

Lägg skaldjur för marin friskhet

Skaldjur dekoration inspirerad havet

Måla dina trappor medan blått eller vågar repor

Ljusblå dekoration nautisk trappa

Prova olika nyanser av marinblått

marinblå färg trappor

Den ventiler påminner båtar fönster

Trappa sätt båt

Trätrappor kräver bara några blå ränder
Trappa Navyrand Paddle dekoration trappa klarblå havet trappor Rep marina trappor Stripes Blue Marine trappor modern paddel Trappor dekoration Trappor inspirerade moderna fartyg Marine Design Stairs Modern Blue Stairs moderna båtdäck trappor vägs gammal båt Trappor Vatten Moderna Stairs


About the author

admin