inuti

Vad är lacken trenden i vinter?

lacken inredning trend

De semestrar är närmar sig, alla är upptagen köpa presenter, vilket gör förpackning, tänk på menyn. Det är också en perfekt tid att förbereda ditt hem för festligheterna, uppdatera och Restyle.


men vad lacken använda? Med de första snöflingorna faller, är det dags att byta höst design av glittrande vinter fantasier. Och här är vi, som alltid, att ge dig det senaste inom trender i vinter; för byggande och inredning av din inredning.

Låt oss granska färgutvecklingen för denna vinter.

Rummet kejserliga bad, marmor och förgyllning

Foto: Martin King

färg svart färg och guld för lyxigt badrum

Svart magi och guldstoft!

Metalliska nyanser är i spetsen för utvecklingen 2015, träffande betona konturerna av inredningen, och genomsyrar den med en subtil energi. Det verkar som om upptäckten av denna trend kommer att fortsätta under 2016, och vintern är en perfekt tid att fylla glitter och strass lägga till festligheterna. Men stjärnan punkt på säsongen är den eleganta svart och guld blandning som kombinerar glamour och en uppmätt avkoppling. Den svarta och gula har alltid varit säkra kort i inredning, men denna vinter byt den gula med den fascinerande gnistan av guld.

lacken ockra, gyllene nyanser och mörka element

lacken idé deco barock rum

svart sovrum med gyllene nyanser, en klassisk

lacken Inreda vuxen

Svart och guld kombination kommer mycket väl i varje rum, och det är möjligt att variera graden av var och en av dessa färger för att skapa en palett av färger, anpassa sig till både en modern minimalistisk stil med den för en Hollywood palats. För mer tveksamma, först prova några guld tillbehör kontrasterande mot en svart vägg, innan du går ombord på större förändringar.

Inredning i guld och mörka färger

färgade färg broderi förgyllning kuddar

Deco trender: svart och guld

färg vackra gyllene nyanser måla sovrum

Sex rum med trendig inredning och målning i guld och svart

Svart guld lacken

Idea deco trend badrum med guldknappar

lacken idéer deco badrum

modern design inuti och trendig inredning i svart och guld

färg svart färg och inredning deco guld

Kontraster av ljus och förgyllning av tabellen på en mörk vägg

lacken armatur mörkt gyllene väggen

Även bakgrundsbelyst onyx acceptera hans guld höjdpunkter och svart

lacken trend onyx bakgrundsbelyst

enkla kompositions rektanglar och väsentlig effekt på väggenlacken geometriska element

klassisk och mysig atmosfär

klassisk valda lacken svarta guldet i vardagsrummet

elegant skrivbord i svart och guld

färg svart kontor guldfärg

Den ljusa marinblått

Marinen färgen vanligtvis förknippas med marina teman och sommar dekorationer. Men denna vinter kommer marinen svepa i olika nyanser som kan ersätta den gamla grönt och rött. Det sätt vi kommer att använda det kommer att göra rustik, modern eller industriellt. En vacker marinblå väggen i vardagsrummet kan ge en perfekt bakgrund för semester.

Marinen gör flygresor

färg marinblå färg trevlig atmosfär

Nyanser av blått för klassisk stil

Färg grå nyanser marinblå färgFärg Navy öppnade eld målning

För dem som inte vågar alltför engagera sig i starka färger, för att bara en vacker marinblå överkast införa in i rummet en kontrasterande notering, utan antingen permanent. Kontrasten är ännu starkare än väggen bakom är neutral. En marinblå knapp i ett kök eller ett kontor är ofta den vackraste effekt.

färgomslag marinblå färgfärg marinblå färg blocketblå färg färg marina element dekor fuchsiamarinblå väggar kök nytt utseende

Den antracit charm

Svart, guld och marinblått är stjärnorna, men varje trend behöver sina neutrala färger, och i vinter, återigen, är nyanser av grått som tar denna roll. Den mörkgrå är idealisk för att forma en mysig inredning, med snön utanför. Lite mörkare än andra grå, är det idealiskt i kombination med djärvare färger. Det går mycket bra med fuchsia och lila.

antracit färg ger en bekväm utseendelacken grå nyans för att förbättra estetikenfärgkontrast upphov sovrum

Hur som helst, aldrig glömma att lacken som är trenden inte är en diktat använder du föredrar. Vi föreslår att du integrerar viktiga färger som presenteras, samtidigt som den aktuella paletten. Medan festligheterna förbereder, fördjupa dig i dessa färger för en trendig effekt garanteras.

mörkgrå ger eleganslacken gråskalor för kök

färg antracitgrå färg tapeter antracitgrå färg för exklusiv stil


About the author

admin