ursprungliga trä desk av Produce Verkstad – anews24.info

ursprungliga trä desk av Produce Verkstad

Original stålkontorsmöbler konstruktion

detta original kontor regisserades av Produce Workshop om begäran Little Red Ants Creative Studio, som arbetar inom området för videoproduktion. Studion ligger i ett område av staden Singapore föreslår att utveckla verk som utmanar föreställningar och begränsningar kreativa anda.


ursprungliga trä kontor i lokaler Little Red Ants Creative Studio

original kontorsdesign inredning

Detta uppdrag ses illustreras på ett framgångsrikt sätt i sina lokaler. trä själva verket är kontorsmöbler utformad för att främja kommunikation mellan anställda i studion. Den lösning som genom Produce Workshop är mycket intressant: skåpet sker i form av ett band som sträcker sig över hela lokaler Little Red Ants Creative Studio. Den förbinder detta sätt olika invändiga utrymmen och människorna i den.

Original- design av Bureau Produce Verkstad

Office layouter original träkil arbete

Trä skrivbord som du ser på vår image är så laddade med ett kraftfullt budskap. Den representerar visuellt samarbetsanda inom företaget och de anställda gemensamma ansträngningar för att uppnå gemensamma mål. Han personifierar också hur de olika stadierna i arbetet för varje medlem i studion förenas i en global arbete.

ursprungliga inredning Office Workspace

Foto ursprungliga trä kontorsmöbler konstruktion

Kontoret har också utformats för att vara i samklang med hur organiserade den kreativa processen i studion. Rörelsen är inriktad arbetsyta författare, som är ansvarig för de första stegen för att skapa filmer, till förlag, som handlar om produktefterbehandlingsuppgifter.

Idea trä original skrivbord för att stimulera samarbete anda

Original stålkontorsmöbler inredning

Denna gigantiska arbete står också erbjuder en fördel praktisk synvinkel: du kan dölja den lätt alla elkablar, mycket riklig i lokalen och använda sin struktur för att ansluta datorer och annan datorutrustning i olika delar av inuti.

ursprungliga trä stort skrivbord Bild på två nivåer

Layouter original kontor innerhörn arbete

utformning TV skåp döljer en bar

TV ursprungliga kontorsmöbler design idé

En del av möblerna har barer som tillåter anställda att få på den höga delen av möbler och sitter på en plattform som rymmer ett bord och några stolar. Produkterna Verkstads team har också genomfört en annan kreativ idé i samma arbetsyta: en bar dold bakom TV-skåpet väggen (på bilden ovan).

trämöbler design av Produce Verkstad

trämöbler soffa möbler modern design

Bild design träsoffa

soffa modern inredning trädesign

Producera Workshop, vars lokaler är belägna i Singapore, är ett team av unga yrkesverksamma som specialiserat sig inom konstruktion och realisering av föremål och inredning. Teamet försöker alltid att ge sina projekt en berättelse eller ett visst meddelande. Genom sina projekt och resultat, visar det sig att de begränsningar som finns budgetar och ekonomiska besparingar är viktiga element som strävar efter att respektera och stimulera den kreativa anda.

Modern trä TV skåp med Produce Verkstad

interiör trä konstruktion moderna möbler TV

Producera workshop består av fyra unga yrkesverksamma, Yi Cheng, Loh Juan Hao, Yap Boon Kiat och Stanley Tan, som varje verk på olika aspekter av livet i företaget, Inredning, genom möbeltillverkning och den strategiska utvecklingen av företaget att avsluta med frågor som rör ekonomisk förvaltning.

Bild av möbler trä bokhylla med plats för TV-kamera

möbeldesign TV-vägg vedförråd

trämöbler design för väggelement och TV

TV möbeldesign bibliotek trävägg

Bilder av den ursprungliga kontorsmöbler design och trä av Produce Verkstad och Edward Hendricks, CI&En fotografi


Like this post? Please share to your friends: