Göm din TV med en skjutdörr – 48 intressanta idéer – anews24.info

Göm din TV med en skjutdörr – 48 intressanta idéer

dölja sin TV trädörr idé levande


Det är därför designers och professionella inredare är indelade i två kategorier - de som gillar att dölja TV: n och de som älskar accent i showen. Om du är en av dem som föredrar dölja sin TV, sedan i den här artikeln hittar du 48 intressanta idéer hur man gör det på ett diskret och elegant sätt.

Göm din TV med trä skjutdörrar

dölja sin TV dörr trä spisdölja sin TV

trä skjutdörrardölja sin trä TV skjutdörrar i trä soffbord

Dörren glider ladugården är ett unikt sätt att lägga till en rustik och äkta i vardagsrummet eller vardagsrummet. Denna dörr modell ger en stil tidigare mycket attraktiv. Du kan associera med ditt badrum dörren eller klä till exempel.

ladugårdsdörren till ett land stil inredningdölja sin TV trä skjutdörr låg träbord idé

Vardagsrum med stort bibliotek och skjutdörrarbibliotek dörrminimalistisk stil trä vardagsrumssoffan golvmattor

Vilken underbar idé: dölja sin TV med diagram! Det är elegant, original och mycket konstnärliga. se:

Göm din TV med tabeller
dölja sin TV bord spis idé soffa

Det finns alla typer av lösningen för att dölja sin TV med elegans och diskretion. Nyckeln är att hitta den lösning som bäst passar din smak och din inredning stil. Det är fullt möjligt att välja en lösning döljer bekvämt TV. Nedan är en dold TV ses med en trädörr. Stängd, är detta träbyggande omvandlas till en klädhängare. Vad diskretion!

Idea dölja sin TV osynligtdölja sin TV trä dörr koncept hide TV

Du trycker på en knapp och din TV är dold, du trycker på samma knapp TV visas Vives ny teknik! Om du har en större budget, kan du automatisera din tv caching system som gjordes i exemplet nedan:

Automatiskt system för att dölja sin TVTV lagring dölja sin idé böcker läsrum

Om du har en liten budget och du gillar dig själv, är ingenting lättare än att tillverka sina dörrar själv TV cache. Bara plocka upp träpaneler, eller återvinning möbler och köpa (eller göra) en glidande mekanismen. Detta kommer att kosta dig nästan ingenting och du kan skapa dörren som passar perfekt in i din inredning.

Dörr vintage look att dölja sin TVGöm din TV med en skjutdörr - 48 intressanta idéer

Vilken är din favoritinredningsstil? Du är mer minimalistisk, lantligt, vintage eller industriell? Svaret på denna fråga kommer att hjälpa dig en hel del i ditt val av dold tv-lösning. Naturligtvis finns det universella lösningar som lätt anpassas till alla önskemål som trä skjutdörrar. Trä är ett universellt material som alltid är närvarande i alla moderna och traditionella interiörer. Vackra, elegant, naturlig, är det helt klart det föredragna materialet för många.

ladugårdsdörren till ett rustikt utseende
Göm din TV med en skjutdörr - 48 intressanta idéer

Göm din TV med en släde är utan tvekan lösning vår föredragna. Det är så diskret! Välj en bild som du verkligen gillar och som passar väl med stil och färger i ditt rum. Nedan ser vi en TV gömd bakom ett bord med egyptisk farao ritning.

TV gömd med borddölja sin TV Wood Panel

Träet kommer i många arter, färger och stil. Vissa trä är dyrare än andra. Att välja beror på din budget. Om TV: n har installerats på en avgörande punkt i vardagsrummet, är det bättre att välja en trä med vacker finish som kommer att lyfta ditt rum. Slutligen kommer det inte att kosta mycket dyrt eftersom det utrymme som tar din TV inte kräver användning av stora dörrar. Kom ihåg att TV: n är vanligtvis installeras i ögonhöjd. Den plats där den placerades kommer inte att förbli obemärkt. Här är varför det är lämpligt att välja en lösning estetik döljer TV.

Trädörr att dölja sin TVdölja sin idee TV

ladugårdsdörren för rustik stildölja sin TV skjutdörrarModernt vardagsrum möbler med dold TVmöbler trä dölja sin TV

i vitt och lila vardagsrum inredning vit lila deco-rum

Tv-bänk täcka ovanför spisendeco elegant loungeMöbler original TV Cachedeco loungemöbler döljer TVmodern deco möblerdeco möbler trä vardagsrum TVeleganta designmöbler deco modernt vardagsrum utformningTV skåp snyggt omslag idee deco möbler elegant TV

Göm och glömma

Aning om hur man dölja sin TVdeco modernt vardagsrum idéMöbler intressant design döljer TVTV skåp döljer idéDeco lösning för TVTV trämöbler idéutformning idé att dölja sin TVUrsprungliga idén dölja sin TVTV vita möblermöbler dölja sin vita TVTV skåp döljer huggenTV skåp döljer allvarlig trä White Barn dörrarCache TV skåp trä vit Bibliotek och omslaget TVCache TV skåp modern design kompositions ramarTV skåp döljer intressantmöbler täcka ursprungliga TV Vintage ser snyggTV modern möbeldesignTV skåp Original- designTV skåp med skjutdörrarTV konstnärliga möbler skjutdörrarTV skåp skjut trädörrarTV speglad skåpdörrarultramoderna vardagsrum utformninglösning hide TVdölja sin idé tvtv dölja sin moderna idétv dölja sin ursprungliga idédölja sin TV skjutdörrardeco tv stå vägganing om hur man dölja sin TVOriginal idé hide tvultra modern tv-ställskjutdörr tv-ställskjutdörrar trä tv stå
Like this post? Please share to your friends: