Njut anpassade skåp, skräddarsy, som du önskar! – anews24.info

Njut anpassade skåp, skräddarsy, som du önskar!

möbler anpassade kaffebord-design-to-mått

Den myCS varumärke, designmöbler för att personifiera, avslöjar sin nya samling av soffbord och bitar av designer soffa. Vad de speciellt? Du kan ändra linjen för att skapa en anpassad möbler anpassade till deras behov.


För att fira lanseringen av denna samling, vi frågade om fördelarna med en anpassade möbler att anpassa nätet. Vi undersöker det här problemet genom att utforska den underbara världen av anpassningsbara möbler myCS.

Varför välja en anpassad möbler att anpassa nätet?

anpassade möbler end-of-soffa-rectabgulaire anpassar

Oavsett om det är ett bord, en garderob, ett bibliotek eller ett omklädningsrum, vill vi alla möbler anpassade till våra livsrum. Men, som bekant, kan tillverkningen av specialgjorda skåp vara dyrt och tidskrävande. Möbel Anpassa är ett utmärkt alternativ till möbel order i en snickarbod.

Den myCS företag, specialisten skräddarsydda möbler för att anpassa

möbel anpassningsbar-layouter-dressing anpassade svart

Berlin företagets myCS specialiserat på tillverkning av möbler för att anpassa nätet. Arbeta med expert hantverkare och inbjudna designers erbjuder varumärket oss att skapa specialgjorda skåp genom ett konfigurationsverktyg på sin webbplats.

En enkel princip som ger alla möjlighet att utforma den perfekta möbler för dess inre

möbler personifierat dressing moderna-vit-myCS

Principen? möbler typ väljs (hyllor, skåp, bord ...), dess storlek, form, färg och finish. Produktpriset visas baserat på dessa val. Vi är väl informerade vid alla tider på vad vi har att betala för sin personliga möbler. När du är nöjd med resultatet, gå vidare till steg bekräftelse och skicka beställningen. Så ett bra sätt att utforma en dressing eller ett stort format bibliotek utan att lämna hemmet!

möbler anpassade bord låg modern design

Det är underförstått, specialgjorda skåp utformat och personlig på nätet är ett bra alternativ för att bygga en modern interiör. Den nya kollektionen av soffbord och bitar av myCS soffa ger bevis!

Låga bord och soffor tips som passar dina behov

Den nya kollektionen av myCS omfattar soffbord och bitar av soffa minimalistisk och elegant design. Helt anpassningsbar, skulle dessa produkter anpassas lätt till någon modern interiör.

tabell-modulär-möbler-skräddarsy-slut-på-soffa

När det gäller andra objekt myCS är en fri att välja dimensioner, material och färger för möbelkomponenter.

modulära möbler, special myCS-inrednings

Till exempel, är foten av bädd ändar (bild överst) av rostfritt stål. Vi kan välja att behålla sin naturliga färg eller satsa på en av de 18 färger som erbjuds av konfigurationsverktyget.

Utforma anpassade skåp trend och miljö

För älskare av design, för att erbjuda anpassade skåp sätt utforma ett föremål inspirerade deco senaste trenderna. De modulära och anpassningsbara möbler som föreslagits av myCS uppfyller sina kriterier. Inspirerad av den skandinaviska stil, märkesvaror kombinerar ett modernt utseende och funktionell design.

möbel modern personlig platta fot marmor metall

De soffbord och soffa tips erbjuds med brickor autentiska och moderna material: marmor, trä och glas. En serie avslutas med lack är tillgänglig för dem som vill skapa en dekorativ accent i sina interiörer. Och tack vare de justerbara fötterna, kan man föreställa sig en anpassade möbler passar perfekt till storleken på livsrum!

möbler-skräddarsy-end-of-shelf soffa sten

Slutligen lägger alla dessa anpassnings möbler är miljövänlig och är tillverkade av de bästa materialen i Europa. Så många goda skäl att välja lätt anpassade möbler att anpassa webbsidan av varumärket!

utformning-table-facket marmor-modul möbler


Like this post? Please share to your friends: