sten soffbord: en exceptionell val – anews24.info

sten soffbord: en exceptionell val

vit sten soffbord svart matta designen soffa lounge

Vill du ha en sten soffbord Design för ditt hem? Idag presenterar vi ett enastående urval av soffbord i marmor, sten och granit med en fängslande och originella estetiska.


Upptäck den naturliga skönheten av stenen genom vårt galleri med exempel och hitta inspiration att välja din!

soffbord i gray stone och design av CB2

låga gray stone bord sittplatser layout soffa kuddar golvmattor grå svart poof

Här är två förslag på utformningen av inredningsföretag och CB2 möbler. En av de viktigaste aktörerna i den moderna designmöbler marknaden är gruppen en av de stora innovatörerna som letar alltid efter en balans mellan kvalitet och estetik. De två tabellerna är av en något annorlunda stil: den första är en mycket naturlig look medan marmor är mer raffinerad och lyxig.

utformning marmorbord för en lyxig interiör med CB2

låg stenbord modern design idé beige marmor golvmattor

Här är en låg, runt bord med en marmor yta och en antik metall fot med West Elm. Det är ett föremål som passar alla stilar av inredning. Om du har barn hemma, av säkerhetsskäl är det lämpligt att välja ovala tabeller.

marmor soffbord med metall bas genom West Elm

utformning marmor soffbord metall vardagsrumssoffan golvmatta konstruktion

Här är ett annat förslag i serien, den här gången elliptisk. Designen är inspirerad av 70-talet Det kan göra varje interiören mer elegant och original.

En annan tabell i serien elliptiska med West Elm låg marmor modern metal décodesign bord matta sittkuddar

Denna runda stenbord är en mycket sällsynt objekt. Det är en riktig antik. Dessutom är det undertecknades av Paul Kingma. Det går tillbaka till 1986. En riktig konstverk!

sten rundabordsundertecknades av Paul Kingma

soffbord moderna levande sten gård konstruktion

Hoppas att dessa Soffbord sten inspirera dig, önskar vi dig en mycket bra besök!

Soffbord gjord av granit 1950 av Bardin Palomogranit bord modern svart design idé 1stdibs

autentiska stenbord tabell sten autentiska design idé

möblerat vardagsrum med en marmor soffbordgrafisk matta designen soffbord modern interiör vardagsrum soffbord grå soffbord neutral färgad stenlåg sten bord konstruktion modernt vardagsrum design idé

svart marmorbord av Ferm Livingsvart marmorbord designmönster växt deco vita ljus

Soffbord med svart marmor yta av Anthropologiesten bord modern idé deco inredning konstruktion utformning soffbord design idé lever moderna grå golvmattor Lyx designer soffbord stol grå matta grå rundabords Modern design bord sten golvmattor inredning levande väggdekoration idé marmorbord design idé modern deco design inredning soffbord modern design Sten utformning marmorbord Ferm Living modern parkett Room interior rektangulärt bord inte West Elm modern design idé Roundtable konstruktion grön matta soffa kuddar modern inredning golvvägg


Like this post? Please share to your friends: