møbler

futuristiska möbler: The Prism Maurie Novak bord

prisma tabell maurie novak

Den Prism Table skapades av Maurie Novak MN Design, en arkitektur och design studio baserad i Melbourne, Australien. detta futuristiska möbler är kanske överraskande.


Designern lånade ett visuellt koncept och tillämpa den på soffbordet. Gjord av rostfritt stål och glas, är denna tabell som består av kristaller som verkar för att bryta ljuset och skapa optiska effekter av färglösa prismor. De ljusa färgerna i strålar regnbågesky visas också med ett annat material tillsättas under framställningen. faktiskt strålar, är inte ren illusion, de är en fysisk verklighet. Det är där ligger originaliteten i utformningen Maurie Novak gillar att överraska spelet mellan visuell påverkan och materialitet. Skaparen sätta oss till utmaningen bjudit in oss att spela spelet. Denna futuristisk design av möbler berättar en historia. På varje sida, erbjuder bordet ett annat perspektiv eller kombination av former och färger, precis som gör prismat reflekterar ljus. Resultatet är både enkel och fantastisk. De färgade strålar ut från stålramen och blir genom glasvolymen. De vrider och flätas samman, vilket skapar en jämn effekt. Den färgblandning skapar en känsla av kontinuerlig rörelse. Detta soffbord är inte avsedd att täckas med föremål och prydnadssaker, är det i sig ett dekorativt objekt som förtjänar att exponeras i all sin minimalistiska glans. detta futuristiska möbler dock inte pretentiösa och integrerar alla inredningsstilar.

Mellan optisk illusion och väsentlighet

futuristiska möbler Novak

En futuristisk och minimalistisk design möbler

futuristiska möbler prisma bord
Ett annat perspektiv på varje sida

soffbord futuristisk design möblerOptiska effekter vilseledande glas soffbord SteelEtt soffbord gjord av rostfritt stål och glasUrsprungliga designen soffbord
Inlagd avEmilie Friedman i möbeldesignAbout the author

admin