møbler

Den fantastiska stol HUSH av Freyja Sewell

Stolen bekväm HUSH Freyja Sewell

den HUSH stol Freyja Sewell är exempel att världen av design är inte längre begränsad till endast funktionell, men också att vara helt fantastiskt de idéer han anslagit för att överraska oss.


Denna personliga utrymme - uppkallad HUSH av Freyja Sewell har ett unikt koncept med en dubbel personlighet. Det kan vara en privat reträtt tält som det kan vara en stol. Tillverkad av 100% ull med sytråd, är ordförande HUSH söt som form och idé på en knapp som för mörker och avskildhet är vackert tänkt också.

Hush stol som ett tält som stängs med en knapp

Den HUSH stol formade tält

Och det är otroligt bekvämt för dagens värld. Man kan kalla denna stol tält skydd som den ultimata platsen där man kan leva i din egen värld mening. Out of sight och med familjemedlemmar. tillbaka helt enkelt pod eller täckning HUSH stol upp och ner och man kan ingå i den nya världen. Stolen bör varje hus eller lägenhet och praktiskt taget alla rum. Lätt att fälla ihop och lagra, även för enkelt.

En demonstration av de olika lösningarna som föreslagits av stolen HUSH

demonstration av olika stol HUSH

Tillverkad av ett enda stycke 10mm industriell filt är locket biologiskt nedbrytbar, som rankas möblerna i ekologiska kategori, en annan bonus! Den var avsedd att göra det möjligt att ha ett personligt utrymme i det offentliga rummet, såsom till exempel ett skrivbord, men det kommer att bli så bekväm hemma. Jag tror tonåringar kommer att vara den bästa fans av den fantastiska stolen HUSH tält skydd!

Den öppna stol med kuddar i olika former

öppna stol kuddar olika former
Inlagd avRobert Lebrun i möbeldesignAbout the author

admin