Utveckla en grön miljö i badrummet – anews24.info

Utveckla en grön miljö i badrummet

Zen bambu växt ram

Krukväxter är bra på mer än ett sätt. Låt oss se hur man skapar en vegetabiliska ram i ett badrum för en modern och naturlig dekoration av de vackraste effekt.


Inte bara dekorativa rendering är mycket estetisk, färgen ingång och texturer, men växterna som är involverade i arbetet med att avgifta luften i våra hem.

växter avgifta luften

växtdel monstera deliciosa

Även om du känner att inte ha speciell grön tumme, hålla växterna i ett badrum är tillgänglig för alla. Regelbunden fukt gör badrummet en plats där växterna mår bra. Oavsett att denna pjäs är inte soligt i ditt hem, det finns ett brett utbud av tropiska växter som växer bra i en atmosfär av dysterhet, som de gör i skuggan av stora träd i djungeln.

växt ram kräver skugga

skiftande växtpartitionsdelen

Som Platycerium, ett släkte av epifytiska ormbunkar av familjen Polypodiaceae kallas "staghorn" och som växer på trädstammar. Du kan skapa en lummig miljö, som en målning konstnär vars ämne är en levande växt och i 3D! Och för att slutföra djungeln atmosfär du kan gro en avokado grop som lätt kan gå upp till en meter hög, och helst avsluta din inredning.

bokstavligen en växtdel

växt ormbunkar rama Platycerium

För att koppla av i bästa fall i din damm, före ingjuta en Zen Asian atmosfär med bambuskott. De finns i många sorter, fråga om det som fungerar bäst i din barnkammare. Tänk på att bambu är vattenkrävande, inte låta det torka.

för en Zen atmosfär

växt bambu ö inställning

Det är också möjligt att skapa en anläggning del genom att hänga en grön vägg på en av väggarna, många tutorials finns på nätet om hur man ska gå vidare. Aloe vera anläggningen är ett måste i hemmen, är underbart på huden gelen som finns i dess breda blad, prova på en solbränna, eller är du en smoothie som uppdatera dig under varma sommardagar . Hon älskar ljuset, och kommer att vara bäst framför ett fönster, även små dimensioner. Se vårt fotogalleri.

aloe vera uppskattar ljusDeco växt aloe vera

falska philodendron (Monstera deliciosa)

växt ram krukor

Ficus är en mycket attraktiv anläggning

Italienska ficus shower

kyla knappar

växter hylla

en ursprunglig idé

pommel växtkomposition

vegetabiliska nedsänkningsbadet

glaserade yttre badrum

för en modern stil

vegetabiliska kontrast väggar nyckel

ficus badkar relaxed atmosphere

bambu deco badrum

grönsaksväxter ramverks mångfald


Like this post? Please share to your friends: