badrum

Badrum: 30 idéer bekvämligheter trend

moderna badrum indelning

Om du planerar att renovera ditt badrum, inspireras av dessa 30 designidéer och exempel på våra senaste trenden badrum! Det var under denna period av året kan vi ta ett steg tillbaka på de avgörande trender de senaste 12 månaderna.


Och denna observation förutse hur kommer att minska våra badrum, särskilt för dem som tror att en renovering eller en förändring i inredningen i det här rummet. Förbli giltigt de största hits av 2016, eftersom de isolerade badkar, duschkabiner och vatten-utrustning, alla klädda i olika nyanser av grått ... Men vi kommer nu att fokusera på fyra begrepp som kommer att göra om dem.

inspirerade badrum Zen och asiatisk stil

Japansk design layouter badrum

Med frenesi av vår vardag, söker vi skydd i en miljö där vi slappna av, vila och vitalisera oss. Badrummet spa erhållna proliferation. Ägarna blir mer och mer benägna att spendera lite mer för en trevlig damm anta stilen asiatiska badrum. På kinesisk-japanska inspiration, dessa badrum närmar ett spa, är dekorerade med en minimalistisk estetik, naturmaterial, och är perfekta för en modern hem.

Scandinavian bastu och japansk stil bad: världen är en by

dekoration Scandinavian bastubad

Naturliga material och minimalism

dekor naturmaterial badrum

Och panorama bonus

fönsterdekoration badrum

Sammanflödet av Asien och Hawaii

badrum 2015 asiatiska vulkaniska sten hawai

Japanska hi-tech toilet

Bath 2015 prestigefyllda möbler

Naturen och hållbar stil

badrum-bad 2015-contrate-texturer

De miljömedvetna badrum kommer blomma i 2016. bambu, trä, linne kommer att medföra en touch av värme i ett rum som riskerar att fiska av hans kall och medicinska sidan. Användningen av grå färgade, vit och neutral betonar mycket textur av materialen, och kontrasten mellan dessa olika texturer. Naturlig sidan, vad sägs om en vägg av vegetation för att förbättra ditt badrum? Eller några krukväxter och vinstockar arrangeras i vackra kompositioner.

2015 trender badrum gemensam industriell stil

2015 trender maka trä värme badrum

2015 trender badrum utanför tillgång

2015 trender för badrum drill

Den LED génialissime

trender 2015 LED-belysning badrumsspegeln

Lysdioderna för att belysa våra badrum. Belysning spelar en viktig roll för den slutliga rendering av ett badrum. Nu är dessa lysdioder syra allt från ljuskronor till praktiskt, kan de ingå i en bassäng, surfa på konturerna av ditt badkar, tända ett undertak, och dessutom de verkligen inte energieffektiva. En trend som vi kommer att få höra.

2015 trender bad belysning badrum

trender i 2015 nyanser ljus badrum

En varm boet

trender i 2015 golvvärme badrum

Glöm kalla fötter, och vintrarna blir allt högre! Golvvärme kommer att bli standard i badrummen, och denna värme kan även infiltrera ditt rack eller handduk på en bänk när det passar dig. Detta bekräftar trenden att badrummet kommer att se ut år 2016 växer till spa-center. Med allt vad det innebär, eftersom närvaron av en bastu i rummet, eller installation av en elegant duschkabin eller ett rum av japansk-inspirerade badrum, med en övervikt av trä för bad eller för traditionella tillbehör. Om ditt badrum har en fin utsikt, har du någonsin tänkt att installera en jacuzzi att njuta av bäst?

badrum belysning Tom Dixon 2015

2015 bambu badrum panorama

Bath bambu 2015

badrum 2015 Zen bambu undertak

badrum 2015 Japanska bastu bad

Deco badrum orange knappar 2015

Deco badrum 2015 marmor uppvärmning

Deco badrum kakel uppvärmning i 2015

lila bad rum renovering

rum badkar intressant

marmor bad rum bad

varmt bad room deco

badrum deco gul grå

modern deco hall bad

Ursprungliga designen badrum

Svart elegant badrum

Zen-inspirerade badrum

modern retro room bath

slle ultramoderna badrum


About the author

admin