badrum

Bath modern design: hängmattan bath Splinter Works

modern design hängmatta översikt Bath

Den moderna och fantasifull design av detta bad är inspirerad av den unika upplevelsen av vila och avkoppling som representerar för oss hängmattan. Inbäddat i ett varmt bad, har vi en känsla av att vara vaggas i vattnet.


Genom att återuppfinna badkaret har engelska studio Splinter Works skapat något mer än ett objekt. Han kunde stiga till det frodigt av skulptur som verkar vara svävande i luften, för så är känslan upplevt när det tar ett bad.

Bath modern design som är inspirerad hängmatta

Modern svart hängmatta konstruktion Bath

i vår modernt badrum utformning, Detta bad är på en gång, en kontemplativ och konstnärlig upplevelse total avkoppling fristad. Fartyget är namnet på hängmattan bad, utformad för att integreras i ett badrum där det inte finns någon separation mellan dusch och bad.

Badet hängmattan hänger i luften, klamrar sig väggarna av krokar av rostfritt stål

hammock Splinter Works Bath

Fartyget är upphängd mellan väggarna och inte vidrör marken. Det är fast på båda sidor med krokar av rostfritt stål som selektivt kan dolda eller kvar exponerade. detta Modern design bad är fylld med en kran som reser sig från marken.

Ventilen av rostfritt stål implanteras i marken

modern flexibla konstruktion Bath

Det använda vattnet töms ut från botten genom en källare golvbrunn. En stuprör kan installeras om badrummet inte ha ett system källare avlopp. Hängmattan badkar är byggd i kolfiber valdes på grund av dess styrka och elasticitet, vari skulptera de komplexa kurvor av hängmattan formen.

Vattnet släpps ut direkt till avloppet källaren

modern design Bath

Nedanför kolfiberskikten införes ett polystyrenskum skikt som ger isolering till badet, vilket avsevärt förlänger den tid det varma badet. Med en längd på 2,7 meter, är Vessel längre än konventionella bad modeller. Dock erbjuder Splinter Works kunder andra storlekar Redan gör denna modell en 20 cm för flexibel installation. Detta moderna design badkar är också tillgänglig i rött, blått, gult, rosa, brons och guld.

Modern kolfiber utformning Bath

Modern kolfiber utformning Bath

Bath Design hammock

modern svart kolfiber konstruktion Bath

utforma moderna form hängmatta Bath

modern design badkar kran

hängmatta badkar kran

Badkar kran hängmatta profil

hängmatta badkar kran på marken

modern design Bath dränering källare

Evakuering modern design Bath

Modern design badvattnet evakuering

Bad hängmatta evakueringsrör

hängmatta badvattnet evakuering

hängmatta badkar kran på marken

modernt badrum utformning vattenbad

modern design Bath Splinter Works


About the author

admin