Deco idé snäll badrum för en Zen atmosfär – anews24.info

Deco idé snäll badrum för en Zen atmosfär

växter deco interiör deco typ badrum idé

Söker ett rum dekoration idé Naturbad? Badrummet är på plats, alla bostadsyta tillägnad avkoppling, avkoppling och personlig hygien varje dag.


För att skapa din damm, en Zen tempel, det finns inget bättre än att dekorera med krukväxter. Hur man kan integrera, lagra, vilka växter att välja och varför - alla svar illustreras av ett galleri av 38 samtida interiörer badrum.

Deco idé snäll badrummet: dekorera med växter

Deco idé badrum väggdekor natur växt pott pott idé

Det finns flera arter av krukväxter inte bara vacker, men också lätt att underhålla. När du väljer växter för ditt badrum, kom ihåg att det är mycket utsatt för fukt vanligt. Detta begränsar du sedan välja krukväxter. Det är också viktigt att ta hänsyn till det faktum att ha eller inte ha ett fönster i badrummet. I allmänhet är de flesta krukväxter behöver regelbundet njuta av naturligt ljus, så att de alltid är friska. Det finns fortfarande växter som inte har några problem som bor i en liten mörk utrymmen. Välja krukväxter att dekorera hennes badrum beror på dess utformning, dess ljusstyrka och, naturligtvis, dina önskemål och personlig smak. Om du vill veta mer om de olika arter av krukväxter, lätt att underhålla, läs vår artikel om detta ämne.

Dekorera din natur badrum med krukväxter: det är vackert!dekoration kruka badrum idé växt vägg deco träbord

Suckulenter är mycket anpassningsbara och oftast kräver lite vård för deras underhåll. Detta gör dem mycket lämpliga för de platser i huset svagt ljus och mörker. Deras motstånd beror på det faktum att suckulenter (i dagligt tal, eftersom de egentligen inte innehåller fett) behåller vatten i sina tjocka blad eller stjälkar och rötter. Ändå kom ihåg att denna typ av anläggning är resistent mot torka och ett mycket fuktigt område kan inte tillfredsställa.

Dekorativa växter fantastiska bad potten och terrarier Deco badrumsspegeln Kruka idé snäll Deco inredning

En bonsai är en växt som kan anpassa sig väl till inredningen av ett modernt badrum. Bli trendiga nyligen, och allt som finns i inredningen av vardagsrum, matsal, kök, sovrum och moderna badrum, är bonsai den perfekta anläggningen för att skapa en Zen atmosfär.

naturlig dekoration idé för det moderna badrummetDeco idé snäll badrum krukväxt kakel dusch bad stuga

Har ett badrum med ett fönster, eller till och med två är tur! Om du dra nytta av ett sådant utrymme sedan gå vidare och dekorera fönsterkanter med krukväxter och skapa en Zen tempel vila och avkoppling magi.

Rummet magisk atmosfär badrum med badkar trä vintage deco anläggning

trä badrum badkar dusch Deco italiensk inredning

Vet du att orkidéer är verkligen krävande växter och allt som finns i moderna hem inredning? Dekorera ditt badrum med en kruka orkidé är en mycket bra idé att göra det mer zen och feminin. Om du vill veta mer om orkidéer som krukväxter och hur blomma, läs vår artikel om detta ämne.

Badrum med litet fönster och en hel del vackra växter i kruka

badrum badkar kakel design idé krukväxt dekorativa trä bänkskiva

Om du inte brukade ha växter i ditt hem, välj en suckulent växt eller en krukväxt lätt att underhålla, är en bra början. Många tror att odla växter hemma är tråkiga, tidskrävande och ibland innebär. I själva verket är det mycket enklare än vad som verkligen tror. Det måste helt enkelt börja och börja på denna vackra grönsak äventyr. En modern inredning som förmodligen rik på vegetation inuti.

Idea grönsak minimalistisk inredning för ett rum Zen badDeco interiör badrum dekoration idé naturlig tendens växt

Deco idé typ badrum med krukväxterDeco badrum idé växt krukväxt inredning

För en Zen atmosfär badrum, krävs bara att dekorera med växter. Det är också viktigt att fokusera på naturliga material i sin design och utveckling, såsom sten och trä. Installera en trähylla, ta din naturliga stengolv och välj keramikkrukor: Här är tre idéer för ett badrum inne närmare naturen.

Litet badrum med fin vegetabiliska dekoration består av stora och små krukväxterbadrum dekoration idé krukväxter inne deco badrum badkar

Badrum med trä badkar och rika vegetabiliska dekorationbadrum design idé trä badkar karta rum arbetar bad Deco växter

Du har säkert hört talas om anläggningen smeknamnet "Ivy Devil". Denna anläggning, mycket Rustik, mycket lätt att underhålla, och vissa säger - omöjligt att döda! Den växer snabbt, inte behöver massor av ljus och behov vattning i torrt tillstånd. Vi råder dig att avbryta, som gjordes i badrummet inne fotograferad på bilden nedan:

Samtida badrum dekorerad med krukväxt hängande "Ivy Devil"idé växt deco interiör badrum fönster badrum idé

Installera ett syfte möbler att installera dessa krukväxter är inte dålig idé. Det är bättre att försöka att inte lägga för mycket möbler och hitta en kompakt och lätt nog plats för dina växter. Vårt råd för att skapa ditt badrum en interiör som verkligen vill Zen är att fokusera på växter och undvika möbler eller besvärliga föremål.

Modernt badrum dekorerad med många olika växterdiy modern kruka badrum anläggning idé badkar lågt bord modern inredning

Små krukväxter att dekorera hyllorna i badrummetkrukväxt Deco badrum hyllor idé trend

Dekorera med växter sitt badrum är att skapa en naturlig avkopplande paradisbadrum kakel anläggning deco interiör idé

kokong badrum interiör dekorerad med många vackra krukväxter och blått kakelDeco badrum naturlig växt kruka idé blå helkaklat badrum

Det finns ett brett utbud av gröna växter eller blommor som lätt kan anpassas till förhållandena inne i badrummet: Aloe vera, Mint du Pape, träd Jade anläggning ZZ pärlhalsband anläggning och många andra. Ändå är det alltid bättre att placera dem på ett tillräckligt ljus och väl ventilerad plats. Kom ihåg att växter lever!

Badrum dekoration med många olika växter

Deco badrumsinredning idé trend anläggning

Titta på den här vackra badrum, alla ljusa och mycket varmt tack till valet av marockanska kakel för golv, rustika trämöbler och stora gröna växter.

Marockanskt kakel, rustika trämöbler och vacker grön växt

Deco badrum marockanskt kakel kruka idé badkar

Ett element, inte bara dekorativa, men också mycket praktiskt, och perfekt för badrummet, mattan! För att göra stämningen för dina mest varmt bad och inte för att få kalla fötter när du borstar tänderna, installera en matta i ull eller bomull marken, som den här, till exempel:

Hall of varmt bad dekorerad med massor av krukväxterbadrum inredning växt idé inomhus krukväxt

Hur tror ni den perfekta naturen badrummet? Vi vi föreställa vitt, ljust, inredda med naturliga trämöbler och dekorerad med massor av gröna växter i krukor ...

Badrumsinredning med vit trämöbler och dekorativa växtpot deco badrum natur växt trä idé

Din fåfänga utrymme är tom och du vet inte hur man kan optimera det? Här är en bra idé lätt att göra, dekorera med krukväxter, som har gjorts i det inre av moderna badrum fotograferade bilden nedan:

Deco idé om fåfänga utrymme med växterDeco idé badrum utrymme under bassäng dekorativa krukväxter

En vacker badrumsinredning dekorerad med krukväxter och stor spegel konstruktionkruka deco krukväxt växt idé bänk bassäng

Badrum vit, ljusa och inredda med växterNature deco badrumsinredning idé handfat badrumsväxter

Deco idé om utrymme runt badkaret med växter och föremål

Deco idé inomhus bad inredning marockanska kakel décodesign vägg badrum

Dekorera modernt badrum med hängande krukväxterDeco krukväxter Nature Badrum Badrumsmatta bad

Badrumsinredning kokong som kombinerar betong trä och växter

Deco badrum anläggning badrumsspegeln Deco interiör idé

Idea grönsak dekoration för en modern och Zen badbadrum kakel inredning idé vegetabiliska hyllor

Vi älskar den här badrum interiör var dekorerad med många krukväxter: plantera ett verkligt paradis! Det finns inget bättre att andas och slappna av som växter:

Bjud in naturen i ditt badrum och skapa en verklig avkoppling tempelDeco badrum snäll idé krukväxt dekoration idéer

krukväxt hängande att dekorera utrymmet ovanför badet

deco växt badrum krukväxtsuspension

Idéutveckling och växt inredning för ett rum med badrum Deco vegetabilisk bad idé innerbackspegel trend dekorera utrymme

Var att placera dina krukväxter beror på det utrymme du har. Placera dem på hyllorna bredvid dina kosmetiska produkter, installera dem på ett litet bord, som den som visas på bilden nedan, eller helt enkelt lägga ner dem eller avbryta allt beror på ljusstyrkan och layouten på ditt badrum.

Badrum dekorerad med krukväxt installerad på ett träbord

Deco badrumsspegeln bad snäll idé anläggningens utformning


Like this post? Please share to your friends: