badrum

21 idéer för din design kakel i badrummet

ljusa och kakel design

Brickan är ofta den mest använda materialet i badrummet, så varför inte välja en bricka design? Att välja rätt, ser hur bra designers skapa vackra badrum med marmor kakel, keramik, färgade eller glas.


Och om du fortfarande undrar varför du måste välja kakel i badrummet, här är svaret. Eftersom golvet är just gjort för badrum. Det är vattenavvisande, det kan kombineras och ingår i någon genre, stil eller mönster. Den kakel design är också mycket DIY-vänliga, men om du du tvivlar dina kunskaper i arbetet hittar kakel proffs för att hjälpa dig.

Om du vill ha ett rum med fräsch och modern badrum - välj en kakel design

ljusblå kakel design för väggen

Om du har bilder av designer plattor för badrummet, kan du kopiera till ditt eget badrum, inte leta längre. Vi valde den vackra plattor och stora tillverkare, för din egen inspiration. En av de viktigaste sakerna du behöver komma ihåg när du planerar ditt badrum med klinkergolv, är att de små plattorna är svårare att lösa än stora plattor. Men du kan inte komma runt det faktum att mindre plattor är vackrare!

Kombinera färger och storlekar av plattor

Design brickor runt badkaret

Ett tips - om du har en äldre hem och vill bevara sin stil, hittar du det lätt att ge ditt badrum ett tidlöst utseende vid användning av plattor åttkantiga badrum design till golvet och vitt kakel på väggen.

Även en detalj kan förändra allt

Design Detalj'un carrelage coloré

Om du gillar en färg - gå för den här

Badrum med kakel design

Den kakel design finns utrymme i retro badrummet

Retro room bath

retro kakel i badrummet
retro kakel i badrummet

klarblå kakel design

klarblå kakel design

modernt badrum

modernt badrum

Vintage stil med kakel design

Vintage stil med kakel design Blue Tile Design
Flower Design Tile multi kakel i badrummet

modern kakel design

Red Tile Design
Blå badrum med modern kakel
Kakel träimitation Små färgade plattor konstruktion Tile pastellfärg konstruktion Plattor i den grå badrummet apelsin kakel design


About the author

admin