konst

Örngottet cannabis Ryan Christensen

cannabis örngott

Designmag.fr erbjuder idag för att upptäcka en mycket originell och helt fantastisk produkt: ett örngott kudde cannabis. Dess amerikanska designern Ryan Christensen erkänner sin passion för att skapa bisarra föremål och okonventionella.


Genom att föreställa detta örngott, sade han framför allt vill få folk att skratta och lägga till några karisma till något tråkigt dekorera sina hem. För att starta projektet, arbetade han med olika företag och resultatet är inte minst förvånande.

Örngottet är tryckt i relief, så att vi verkligen kunde tro att det är en hel väska full med marijuana! Det är fodrad svart och har en dragkedja gömd i tyget. Designern trodde även anhängarna av aromaterapi genom att lägga till en liten ficka för detta ändamål inne örngottet.

Denna premiumprodukt är en mycket originell och väl genomtänkt föremål. Liggande på en soffa, stol eller på din säng, kommer det att överraska dina gäster. Hur kommer de att reagera när han såg en påse av marijuana i ditt hus? Och som en gåva, skulle det inte också en rolig idé och mest ovanliga?

Om du gillar detta arbete, då kanske du vill hjälpa designern att förbättra den? I det här fallet, och även för att upptäcka hans andra mycket originella skapelser, besök hennes hemsida Steelplant.

Örngott cannabis Ryan Christensen

örngott kudde ursprungliga

Örngottet cannabis kudden stängs med dragkedja

rännan stängning

En innerficka tillsättes speciellt för fläktar av aromaterapi

innerficka

Skapande av cannabis örngott

örngott Creation

Ett konstföremål ganska artat skaparen Ryan Christensen

örngott cannabis


About the author

admin