Bag 2016 trend och hur man gör rätt val?

Chanel väska trend 2016 idee

Handväskan är tillbehöret som definitivt kan betraktas som den bästa vän av kvinnan. Påsarna hjälper oss bär med oss ​​alla våra hemligheter och allt vi behöver för att må bra överallt där vi går.


Många psykologer anser att utseendet på påsen en kvinna kan verkligen berätta mycket om hans personlighet. Detta är anledningen till att handväskan måste väljas mycket noggrant och med stor omsorg, med hänsyn till sin färg, form och material den är tillverkad. Så med den här artikeln, hoppas vi kunna hjälpa dig att välja din framtid påse 2016 trend att vara modern och känna vackrare.

2016 trend bag tre intressanta idéer

väska trend 2016 idéer

För vintern 2016, skaparna tillkännage en boom i pälspåsar. Nu kommer detta material att användas överallt - i kläder, i tillbehör och handväskor. I de nya samlingar av de mest kända designers, den påse 2016 trend Fur förekommer i många olika former, mer eller mindre sofistikerade. Alla sorter av väska dekorerad med päls kan ses i samlingarna hos Ferragamo, Proenza Schouler, Dolce & Gabbana, Thakoon, Balmain, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Fendi eller Rochas.

Original handväska Modell i tre färger

väska modern trend 2016

Det finns inte mycket lång, vi brukade välja påsen enligt skorna vi bär. Men under den gångna säsongen, bytte opinionsskapare dramatiskt och nu säger de påsen är ett separat tillbehör. Färgen och materialet måste vara annorlunda än på våra kläder. Men vad vi ser i modevisningar? När alla parader, påsen ändå matcha färger och mönster av kläder skyltdockor. Till exempel, Marc Jacobs och Chanel meddela oss påse med päls och stora modeller, Valentino - väskor med tryckta rutor, medan Robero Cavalli - djur teman.

moderiktiga handväskor för våren 2016

2016 trend väska Dolce Gabanna

De olika mönster och modeller presenteras av skaparna av fashionistas gör livet mycket lättare eftersom vi alla vet att påsen är inte bara den plats där vi arrangerar våra angelägenheter, är det också ett sätt att uttrycka oss. Som moderna kvinnor, leder detta en mycket upptagen liv och ses mycket väl i valet av våra kläder och våra tillbehör. Med tanke på alla de olika behov som moderna kvinnor, har designers erbjuds en mängd olika mönster och modeller för att få välja vad som passar oss mest. Det kan omfatta ryggsäckar av Kenzo, rymliga arbete Celine väskor och luffare påsar Altuzarra.

Mycket original handväska från Louis Vuitton Modell

2016 kvadrat väska trend

Och på tal om de olika modellerna och mönster, kan man inte bortse från den kvadratiska handväskan som visas på alla modevisningar runt om i världen. De är alla olika storlekar och färger, till exempel, minis Kopplingar eller stora resväskor. Man kan beundra dessa skapelser i samlingarna hos Alexander McQueen, Chanel, Mary Katrantzou, Louis Vuitton eller Dolce & Gabbana. I slutändan, efter detaljerad analys av trender i säckar i 2016, återstår det för dig att välja den modell och färg som du gillar mest. Titta på denna vackra samling av exempel:

Liten svart och vit handväska från Louis Vuitton

Louis Vuitton väska trend svart vit 2016

Handväska trenden 2016 av Louis Vuitton

väska trend 2016 liten idé

Liten elegant röd väska med Dior

Dior väska trend 2016

modern handväska med guldkedja i

2016 kedja väska trend

Ursprungliga designen väska vid Valentino

Valentino handväska 2016

handväska metall kedja i 2016

handväska Dolce Gabanna

eleganta handväska 2016

eleganta handväska fendi

päls handväska Marni

handväska fransar 2016

Prada handväska idé

Valentino handväska off

väska modern handen Ana Hindmarch

Modern Chanel väskan hand

Modern elegant handväska

Fendi väska modern handen

Modern väska Louis Vuitton

väska apelsin handen idé

liten handväska Valentino

Valentino handväska fjäder

Chanel handväska trend

Chanel svart handväska trend

handväska modern trend 2016

Valentino handväska trend

Chloe handväska sammet

läderväska trend 2016

blommig väska trend 2016

päls väska trend 2016

väska trend 2016 stora läder

väska trend 2016 ursprungliga idén

2016 Lanvin väska trend

Louis Vuitton väska trend 2016

väska trend original 2016 modell

flerfärgad väska trend 2016

original väska trend 2016

2016 trend väska liten svart

väska trend i 2016 våren

Valentino väska trend 2016 våren

väska trend idéer handen