läge kändisar

Tatuering ring – vi vill för diskret och originella sidan

ring tatuering ritningar skäl finger tatuering

Tatueringen ringen är en ny trend som finns oftare i händerna på män och kvinnor. Det finns ofta på fingrarna av älskande par som vill svära kärlek till livet.


Ofta används för att ersätta äktenskapsförbundet, kan du hitta den i olika aspekter. Vi älskar det för sin romantik och originalitet, men också för hans sätt att få ett enda meddelande. Idag skriver Designmag har förberett för dig ett urval av alla bilder som vackra och original för dig att få en uppfattning om detta nya fenomen.

Tatueringen ring, vi älskar det för sin enkelhet

tatuering ring sea-ringfingret tatuering

Att få en tatuering ring är ett stort steg som kräver goda förberedelser. Detta liv tatuering bör vara väl genomtänkt eftersom den inte kan tas bort lika lätt som en enda ring. Det är ett sätt att förmedla sin hud ett speciellt meddelande eller bränna ett minne som är kär för oss. Å ena sidan är det små och diskreta men å andra sidan är det alltid synlig för ögat.

meningsskapande modell tattoo hand

Men innan du gör ett val, måste du några grunderna på finger tatuering. Finger tatueringar är söt, sexig och uttrycka en personlig touch för oss själva. Vissa väljer att ge en personlig stil eller att dela den med sin bästa vän och andra för att ersätta vigselring.

Alliance Hand-ink-black

Gör det ont?

En av de viktigaste frågorna som uppstår är om tatuering fingerområdet gör ont. Vet att detta område finns en av de mest känsliga delar av kroppen, på grund av brist på fett. Mer du går tillbaka till toppen av fingrarna och det gör ont. Men de goda nyheterna är att ytan är liten och därmed tatuering. Eller, för en ring tatuering inte alltför komplicerat du kan räkna ungefär fem minuter. Den lilla problemet är att det tar järn och redigering. När allt kommer omkring, är smärta en del av upplevelsen. Och han måste lida för att vara vacker?

love-moment Engagement-idee

Händerna i allmänhet har den egenskapen att vara grövre än resten av kroppen. Det är därför det är viktigt att röra din tatuering om du vill hålla hela och i gott skick. Finger tatuering förlorar sin färg med healing. Antalet sessioner beror på din hud. Ibland räcker, men ibland mycket mer än så. Antingen skulle vara bäst att vänta på fullständig läkning av din tatuering att äntligen se vad förändringar att göra.

ringar-tatuering-hand idee

Under alla omständigheter är en tatuering ring riskabelt. Du kan aldrig förutsäga hållbarhet eller resultatet. Du förväntas förmodligen en trevlig och smidig bild i åtanke. Men fingrar är mycket oregelbunden. Dessutom är detta den plats som tvättas oftare, något som har en stor inverkan på din tatuering.

Tattoo-färger-rosa-röd
Om ändå du är säker på ditt val, så se till att fingret tatuering är av högsta möjliga kvalitet. För detta skulle det vara bäst att kontakta en professionell tatuerare med bra utrustning, kvalitet bläck och oklanderlig hygien. Vissa tatuerare vill inte ha en tatuering synliga och känsliga områden som hals och fingrar. Så noga med att välja en erfaren tatuerare.

design idé-diamant diskret

Efter tatuering, kommer han måste ta hand om din ring tatuering. För en gångs skull måste vi begränsa användningen av tvål och vatten tills läkning din ring tatuering. Be en hand till dina nära och kära eller använda skyddshandskar. Om ditt jobb kräver att du ställer ut din hand i vattnet, råder vi dig att ta ledigt från arbetet för ett par dagar.

idee-modell-fil-union

Din tatuerare kommer definitivt att erbjuda dig att få en helande kräm. Och framför allt, inte utsätta din tatuering för solljus. Om du inte har ett val, måste det finnas ett solskyddsmedel mot UV.

idee-tattoo-Key modell

Att välja din ring tatuering, välja dem med enkla mönster och linjer. De överbelastade tatueringar är svårare att underhålla och blekna med tiden. En bra idé skulle vara att välja en tatuering ren och enkel ring eller en liten registrerings att få önskat meddelande.

Mr-Mrs-äktenskap-union

I vissa arbetsplatser där man tenderar att träffa kunder, är tatueringar inte tillåtna. Så ha det i åtanke innan du går ombord på denna exceptionella projekt. När allt kommer omkring, händerna är en synlig plats i ögat som vi inte kan gömma sig lätt.

prydnad-mönster-modell-tatuering

Fler och fler par överväga att byta sina allianser genom äktenskap ring tatuering för livet. I själva verket ger det dem en lång livslängd och är inte troligt att förloras som den klassiska ringen. Dessutom kan varje par be sin tatuering för att göra dem en uniqu EET exceptionell tatuering ring.

Date-symbolisk souvenir vridmoment

Om du har ett ord eller ett meddelande som genljuder i huvudet, överväga att bränna insidan av en av fingrarna. Vissa väljer insidan av fingret för att gravera initialer deras äktenskap, andra för att bränna den dag då de äktenskap eller dating eller bara för att få ett meddelande. De kärleksförklaringar kan märkas och tatuerade på flera sätt.

band-fot-modell-tatuering

Vem sa ring bör definitivt tänka händer. Men du kan stå ut med att du tatuera tån. Med ankomsten av sommaren, fler och fler människor charmas av tatuering ring fot. Detta är också en idealisk säsongen för promenader, försedd med en sådan skönhet. Dess stora? Du kan dölja det när som helst genom ett trevligt par skor.

tattoo-henna-temporal-idé

Vissa människor vill inte att välja en permanent tatuering. Om detta är fallet, kan du alltid försöka en tatuering ring är henna. Det kommer endast att vara en kort tid, men du kan göra om efter behag. Missa inte vår särskild artikel om de temporära tatueringar.

sol-moon-tums-tatuering

Ringar, allianser, små hjärtan, meddelanden, asiatiska symboler och religiösa - det finns ett brett utbud av tatueringar för att bränna fingrarna. Men vad som är rätt för dig?

symbol-oändlig-bläck-svart

spik-tattoo-idé-diskret

tatuering-realistisk-Coutau-index

triangel-symbol-Engagement vridmoment


About the author

admin