Klänning svart bröllop, kort och ljus: vågar! – anews24.info

Klänning svart bröllop, kort och ljus: vågar!

Klänning svart bröllop, kort och ljus: vågar!

Och om du vågar svart brudklänning för din stora dag? Vi har valt tjugo svart brudklänning modeller mycket elegant och mindre än 100 euro. Den stora fördelen med detta val av klädsel - du kan bära även efter ditt bröllop och det kommer alla silhuetter!


Den svarta - det är synonymt med tidlös elegans. Det var Coco Chanel som gjorde införa den lilla svarta klänningen 1926 ...

"Man är aldrig över eller under klädd i en liten svart klänning" Karl Lagerfeld

dress-svart-nordstrom-maggy

Den svarta brudklänning betonar silhuett

Och ja, det är sant att den vita brudklänning är en klassiker. Det är också sant att svart är färgen på elegans par excellence! Det belyser siluett och går också bra med ljus hy än mörkare hy, tunna kvinnor och kvinnor med former.

Detta är inte fallet med vita kläder, till exempel. Slutligen den vita klänningen är, ska vi säga, lite mer krävande. Medan svart, svart ah ... Det sätter något värde - silhuett, ögonfärg och hår. Även om du är mycket blek, du kommer att vara mycket elegant i svart klänning! Det kommer att betona din vithet och gör det blankt. Samma för kvinnor med mörk hud, mörka kostymer dem perfekt (bevis på bilden nedan).

Om du har mörk hy och runda former, svart underbart markera ditt utseende. Här är några mycket goda skäl till varför välja en svart brudklänning för hennes äktenskap eller åtminstone för sin bröllopsnatt!

svart brudklänning kala axel asos

Som vi redan har nämnt är alla svarta klänningar modeller presenteras här kostar mindre än 100 euro. Några av dem kan snart vara uttömda, men du kan lätt hitta liknande modeller på nätet. Mycket elegant att bära på någon festliga tillfällen, dessa klänningar är mycket lätta och avslappnade. Om du vill vara bekväm i ditt bröllop klänning och du är inte den typ att investera en enorm mängd att köpa en brudklänning design, är detta val därefter för dig!

svart brudklänning brud kort svart klänning

Den svarta brudklänning: kort urval av några modeller, ljus och avslappnad

Inga fler skott! Klänning lång vit bröllop och ofattbara pris, höga klackar alltför obehagligt ... Bröllopsdagen är en fantastisk möjlighet att fira kärleken med sin familj, släktingar och vänner. Det kommer att vara synd om du inte känner dig bekväm i ditt bröllop klädsel ... I en tidigare artikel presenterade vi ett urval av små klänningar tillfälliga gift och vi har gett dig en uppfattning hur man kombinerar dem med bekväma skor - skor, gymnastikskor, brogues.

I en annan nyligen publicerad, är vi intresserade av dem som inte vill göra som alla andra och planera ett bröllop i rött och svart! Idag, den går ännu längre ... "nej" som sägs i vit brudklänning och sa "ja" till den svarta brudklänning, kort och elegant ...

Klänning svart bröllop, kort och ljus: vågar!

Broderiet är tillbaka på modet den här säsongen. Fin och elegant, var detta rätt klänning broderade med rund hals presenteras av R Studio. Hon är för närvarande till salu och balans på platsen La Redoute kostar mindre än 40 euro. Skynda dig, kommer det snart att ta slut! robe-de-bride-black-kvinna-broderi laredoute-svart knälång brudklänning med broderie anglaise R STUDIO hitta på La Redoute

Val av svart bröllopsklänningar med broderi

Klänningen med broderi är en riktig klassiker. Om du vill ha lite mer stil ceremonin, är detta den perfekta modellen för dig.

dress-svart-3-Swiss-bride-dress annorlundaSvart klänning med broderier att hitta i de 3 Suisses

Svarta klänningar med broderier kan kombineras med klackar eller platta skor. Plattformen skomodeller är också mycket trendiga sistone, men var försiktig - välj plattformar inom fem centimeter för oss att inte rave alltför slutligen om du inte är en fan av elektronisk musik !

Asos-black-dress-black-BaroqueIdea kort svart dräkt med broderi hitta Asos

Den svarta brudklänning med långa ärmar för en elegant och gåtfull look

Om du gifta sig i sommar kommer det utan tvekan varmt på din bröllopsdag. Den långärmad klänning snarare rekommenderas om du får gifta sig i höst eller vinter. Och ändå är det mycket elegant och kommer att ge en gåtfull look. Om du verkligen gillar vad klädstil är vårt råd att välja ett naturligt material! Klänning med långa ärmar och knapp - det är en kombination som är synonymt med stil. Vi valde den här modellen blossade med långa ärmar knäppta på ryggen, även i balans:

robe de soiree-boutonee-kvinna-bride-dress-black-ärmar lång

Frack knäppt långa ärmar hittar på La Redoute på 30 euro

robe de soiree-boutonee-back klä bruden

Och för en riktigt casual look, rekommenderar vi detta för halv ärm klänning mycket lätt. Kombinera med gymnastikskor! Ta reda på vad snygg och avslappnad modell med både Pink Päls:

dress-black-mycket-elegant-the-rosa kappa

idee-dräkt-de-bride-modell-kimono-MissguidedSvart klänning med kimono halsen modell för att hitta på webbplatsen Missguided

Kvinna med runda former? Numera finns det många märken som skapar kreativa kläder för kvinnor i alla former. Vi har valt ut vissa modeller kurviga svarta klänningar mycket elegant. Kolla in dem nedan: dress-black-kvinna-bride-dress-runda idéerIdea svart klänning modell för elegant rund kvinna, Asos

asymmetrisk klänning-kvinna-round-eloquiiIdea asymmetrisk svart brudklänning för kvinna runt att hitta i Eloquii robe-de-bride-LaRedoute-black-dress-brudIdea svart brudklänning modell skater hitta på La Redouterobe-de-bride-black-LaRedoute-halterModell skater dress under 100 euro

Den svarta ärmlös brudklänning för varma sommardagar

klä rufsa-top mulåsna kvällen-dressMidi Dress med bara axlar Bardot stil genom Asos

Du vet att det väl - klänningar med bara axlar är väldigt sexig och klassiskt. Om du gifta sig i sommar och det är riktigt varmt, kommer den här klänningen rädda ditt liv! Det kommer att belysa och visa upp din axlar, bröst och hals.

Klänning svart bröllop, kort och ljus: vågar!Idea knälång hitta på La Redoute

robe-de-bride-black-idee-dress-black-kvinnaaxeln kort klänning med naken Asos

kort-dress-kvinna-morgan-dress-bride-svartkort svart klänning ärmlös hitta Morgan


Like this post? Please share to your friends: