Nail höst frysa: vissa trender idéer 2017/2018 – anews24.info

Nail höst frysa: vissa trender idéer 2017/2018

Nail deco-design-höst-löven faller frost

Sommaren närmar sig sitt slut. Och med detta, trender förändras. Sommarfärger av höstfärger som händer. Solen kan inte vara så stark och närvarande, men nu kan vi njuta av skönheten i naturen som erbjuder en rad fantastiska färger.


Och det är just dessa nyanser inspirerade kvinnor när det gäller deras naglar.

I denna nya säsongen kommer vi att presentera de nya 2017/2018 trender med ett urval av spik idéer faller frysa.

Låt dig inspireras av konstruktionen i en anda av säsongen och tveka inte att prova dem.

Nail Gel Autumn Leaves-tree-färger-idee

Om du undrar vilken typ av manikyr du vill, föreslår vi att du försöker spiken i höst frost. Fler och fler kvinnor väljer detta alternativ eftersom det ger en lysande manikyr som inte flagnar och håller ett par veckor.

blommor-färger-design-idé

Dessutom lämnar lacken gel oss ett val av färger och mönster.

Även lättare att arbeta med än en konventionell nagellack, kan du välja mellan de skäl mer och mer häpnadsväckande. Om man tittar på bilden ovan ser du mönster i olika färger dras mycket exakt. Och det är just dessa design det som är mycket svåra att uppnå med en enkel lack.

flower-manikyr-diskret design

I år i höst kommer vi att satsa ännu en gång på den klassiska färger som är förknippade med slutet av sommaren. Och för detta, vi väljer orange, svart, rött och guld. sidoskäl väljer höstlöv, blommor och växter, träd och geometriska former.

white-gold-design-idé

Sido naglar, i år fler och fler kvinnor föredrar att ha långa och vassa.

Vinklarna eller spetsiga mandel är inspirerade av de stora stjärnorna i TV och film. Denna form är inte särskilt praktiskt i vardagen men ofta bärs av kvinnor som gillar att våga. Om du väljer det här formuläret för denna höst måste vi ta hand. Och motiven åt sidan och färger, alla skott tillåtna.

french-manikyr-vit-silver

Som för varje period av året är lika sannolikt att falla spik gel den fransk manikyr. Vi vet alla denna klassiker. Lanserades av amerikanska skådespelerskor redan för några år sedan, har denna design blivit mycket populär. Den franska manikyr gör spiken smidig och elegant i sin enkelhet. Denna teknik innebär att tillämpa vitt nagellack på tips av naglarna, allt som täcker resten av spiken blek, pärl färg.

fransk manikyr-red-blänker

Den franska manikyr är lämplig för alla stilar ser. Och idag finner vi fler och fler varianter av denna modell. Bortsett från den klassiska modellen av fransk manikyr med vitt, kan du vågar mer genom att utföra med andra färger i stället för vitt. För spik autumn frost, väljer rött, svart och många andra. Men också kan du ersätta det med glitter eller andra geometriska linjer, beroende på formen på dina naglar.

mörkrosa-design-idé

Både under 2017 än under 2018, fann allt i studios skönhet skuggade manikyr.

Satsa på en fin lutning för att förfina dina naglar i stil!

Nail art missbrukare kommer att berätta en hel del. Vi hittar massor av bilder på internet vackra nyanser spik. Och för att göra en spik i autumn frost, helt enkelt associera 2-3 färger placeras i mestadels horisontellt. Om du vill associera nageln autumn frost, bet gärna blanda gult, orange och svart.

skugga träd färger nedbrutna

Du kan välja färger i samma ton eller helt olika färger för att bilda ett landskap eller en konkret design. Och det är inte allt! Man kan lika dra mönster på spiken skugga för att slutföra den slutliga utseende.

Halloween-orange-svart-mönster

Nail art har nu blivit en stor institution.

Tusentals kvinnor dela sina idéer daglig manikyr och pedikyr. Med denna trend, kan vi välja alternativet eller mest vågade element. Vi gillar att kombinera nagellack beroende på var du bor, säsong eller ett speciellt datum. Ta det här exemplet pedikyr Halloween tema och inspireras av andra händelser.

apelsin rhinestone-pumpa-glitter

Fler och fler kvinnor att komma in spiken flashier och vågad autumn frost. Och här valet av mönster är stor. Vi kan integrera glitter, glittrande färger och även piercingar. En ny trend den här säsongen är att integrera vätskan och glitter under nageln! Och ja, du har förstått! Akvariet har blivit mycket populär manikyr börjar med parader på röda mattan. Och för detta är serum injiceras under en akryl spik samtidigt lägga paljetter i alla former och färger.

Resultatet - flytande naglar, perfekt för din manikyr Halloween i år!

pedikyr rhinestone-pearl-rosa

Om du föredrar en snygg och elegant och diskret naken manikyr är fortfarande bland de topp 5 i höst säsong. Och med detta, kan du lägga till några stenar och paljetter.

röd-guld-design-skarp

I denna höstsäsongen mörka färger, intensiv och matt inte förbli likgiltig.

Om du är kvinna i karaktär och henne, då detta är förmodligen det rätta valet för dig. Och om du vill lägga till en personlig touch, sedan unna dig en liten splurge. Välj en design som passar dig och tillämpa den på spiken i ditt val.

guld flingor löv-pedikyr

Den matta lacken är ganska stark och perfekt om du har sköra naglar. En av de mest populära kombinationer för den här säsongen av hösten 2017 är att alternera rött och svart. Men också bilda en fin lutning för att få en skuggad spik. Ersätt det vita på fransk manikyr med en röd eller svart matt och du kommer att fyllas!

rhinestone-grå ​​sten flingor

Och om du är en part flicka, tveka inte att göra dig spika falla frost glitter. Du kan använda alla naglar eller bara en del. Det beror helt på vad du vill som slutresultat. Om du är en person med diskret smak, kan du vara somnade paljetter på en eller två fingrar. Och varför inte fransk manikyr?

orange-brun färg-blänker

glitter-design-idé-trend

Påfågelfjäder-of-idé

lack-färg-fall-idee

lack-deco höst apelsin


Like this post? Please share to your friends: