Vårmode 2017: science fiction i 80 stil – anews24.info

Vårmode 2017: science fiction i 80 stil

Spring 2017 fashion kvinna futuristiska collage mode skor

Fjädern 2017 mode vill futuristiska, eleganta nordiska kontakt ERINRAR outfits spelare från science fiction-filmer av 80 formerna är stora och breda, storleken är ofta hög, stilen är elegant och bekväm.


Fashion Spring 2017: trapets klänning av 60-talet är tillbaka

Spring 2017 modetrend kvinnliga blå trapets klänning klänning 60s mode

Vad är retro futuristiska mode stil och var han har sitt ursprung? Det är dessa frågor som vi försöker besvara i följande rader. I denna publikation kommer vi att analysera denna nya trend av våren 2017 mode inspirerad av estetik science fiction filmer av 80 Vi kommer också att utforska några mode element genom tid och ständigt modernisera, såsom kjol trapets, vilken version byxor den här säsongen, geometriska linjer, raffinerade nyanser, metall, läder, skålar och segel.

Fjädern 2017 mode vill futuristisk och elegant

Spring 2017 mode kvinna byxor klänning vit klänning jeans byxor byxor

Först börjar vi att se till skaparen av linje kjol och far till den futuristiska mode, André Courrèges och hans första kollektion inspirerad av rymdkapplöpningen, Space Era. Vi kommer att hålla på att utforska ett urval av klädesplagg inspirerade science fiction och olika tolkningar av denna typ av modedesigners. Då kommer vi att avsluta med en presentation av den nya M kollektionen&M, Wild at Heart, baserad på romanen Wild at Heart och filmen med samma namn av David Lynch och i slutändan kommer vi att undersöka samlingen Coup designad av Suzanne Koller modedesigner.

Två futuristiska mode klänning modeller designade av designern André Courrèges

vårmode trend kvinna klänning idé kreativ design

En av de stora designers, och kanske den första, futuristiska mode är franska modedesigner André Courrèges. År 1964 designade han sin samling Space Era. Detta uttag geometri samling: kvadratiska former, triangulära trapezius dominerar. De kläder kombineras med stövlar, skyddsglasögon och fållar. André Courrèges är också en av de största främjare av byxor och minikjol för kvinnor. Hans stil kännetecknas av omnipresence av vitt och geometri. Bygg form och elegans. Det kommer inte vara fel att säga att detta är den grundare som kommer att föda detta sätt stil, som kan beskrivas som "retro futuristisk", eftersom vi lever i en modern kontext.

Vi återvänder till kommande år 60: Space insamlingsperioden klänning av André Courrèges

vårmode designen modern klänning våren trend idé var

Under de senaste åren ser vi att geometri är alltmer närvarande i byggandet av nya modeplagg. Detta år är inget undantag. Låt oss upptäcka den fantastiska blandning av futuristiska och retro 80s stil genom några modekollektioner våren-sommaren 2017.

André Courrèges är en av de ledande modeskapare av futuristisk inspiration

futuristiska retro modedesign idé kvinna mode

En futuristisk mode stycken av André Courrèges futuristiska retro modedesign kvinna modetrend

Mode i år är en blandning av futuristisk och minimalistisk stil av 80-talet

Spring 2017 fashion kvinna hatt kvinna look modetrend

Det är erövringen av rymden som framkallar och inspirerar futuristiska mode och markerar början av science fiction filmindustrin. I slutet av 60 visas för första gången, Star Trek Gene Roddenberry, som kommer ut i långfilmsversionen av några år senare, 1979. År 1977 släppte Star Wars kulturellt fenomen. 80-talet innebar en tid invaderas av science fiction-filmer, och därför skapandet av rymddräkter. 1987 verkar också den nya tv-serien Star Trek: The Next Generation. Kom också ihåg kanske saga Aliens, Brasilien Terry Glliam, retur, RoboCop, Dune, Flykten från framtiden Michael Anderson och, naturligtvis, Tillbaka till framtiden Robert Zemeckis. Alla hans filmer försöker föreställa sig vad kostymer kommer att representera framtiden genom att placera dem i en klänning ärvt samband med 80 Det är så vi kan beskriva stilen trenden av säsongen: inspirerad av 80-talet och estetik science fiction kultfilmer på en gång.

Futuristisk vara på 80-talet: det är modern

futurism trend mode kvinna Spring 2017

För att vara på modet den här säsongen kommer vi att lägga hennes outfit futuristiska tillbehör, metalliska eller blanka 80 eller vi kommer att välja en vit rock stil har inspirerat science fiction mönster så här:

vit päls med inspirerande science fiction-motiv Top Shop

vårmode idé tröja kvinna mode grå byxor

Den symmetriska till asymmetriska geometriska linjer: det är en fras fullt möjligt och det är ganska futuristisk. Beviset, den här klänningen i svart och vitt av MSMG:

Den asymmetriska geometriska symmetrilinjer är på modet, källa: MSGM

kvinna klänning modern futuristisk modetrend konstruktion

Den December 15, 2017 kommer att bli en stor dag för Star Wars fans. Det är tillkännagivande för filmen The Last Jedi. Denna kulturella fenomen dök upp för första gången i början av 80-talet, fortsätter att inspirera och öka antalet fans. Så småningom, futuristiska mode bitar finna sin plats i våra garderober och varje dag. Bära kjol till metall effekten är helt normalt den här säsongen. 2017, erövrar det utrymme, det tar en titt 80 eller vi båda på en gång.

inspirerad klänning hjältinna sci-fi-film

vårmode kvinna futuristisk stil bälte klänning

En annan tolkning av futuristiska mode stil kläder är tanken att skapa kläder i 3D-version, som den här blå klänning:

futuristiska 3D-version inspirerad klänning mönster

futuristiska mode kvinna klänning trend 2017 säsongen

Stilen i år är en blandning av stilar och material, förklarar behovet av att använda tvetydiga termer som "retro futuristisk". Egentligen retro futurism term visas för första gången i fråga om kreativ konst: mode, litteratur, arkitektur, film. Den uppfanns av Lloyd Dunn 1983. Detta avser bitarna av verk blandar en retro futuristisk stil inspirerad av ny teknik tills åren 1970-1980.

Elegant utseende, futuristiska look med retro tillbehör COACH konstruktion

idé futuristisk look kvinna kjol lång grå tröja päls väska skor

På tal om filmer, kan vi inte vara likgiltiga till M kollektionen&M presenterade i år heter som eponymous romanen Wild at Heart som gav efter kultfilmen Wild at Heart David Lynch Nicolas Cage och Laura Dern. Med en estetisk 80s revisited, består denna samling av överdimensionerade Ruffled skuldror, midja höga byxor med uttalade skärsår, lackerade delar och original skrivs tiger. Vissa rum är överdimensionerade, mer utsmyckade och färgstark. Patentet minikjol och glänsande läder är idealiskt för en Laura Palmer-stil utseende. För Marlon Brando stil, kommer vi välja läder motorcykel jacka - helst falskt.

Våren-sommaren 2017 kollektion för kvinnor "Wild at Heart" presenteras av Lula och Sailor
2017 vårmode kvinna långa rosa klänning trendig lookFashion Spring 2017: "Wild at Heart", den nya M kollektionen & M

Spring 2017 modetrend ser skjorta kvinna

En mjuk tyg segel blus och blekrosa i kombination med en kjol knälång patent stängning läder dragkedja gömd i ryggen för en elegant retro 80s ser, eller en t-shirt i bomull med tryckt AC / DC för en rockstar look. Det är för dig att välja de delar som passar bäst med din klädstil.

En estetisk av 80-talet revisited

Spring 2017 modetrend kvinnliga kjol blus med rosa skinnkjol segel shirt acdc

Nedskärningarna är bekväma, färgstarka och tilltalande för ögat mönster, läder närvarande. Vi kommer att välja faux-läder stycken av miljö- och djurrätts. En kombination läder i kombination med en skjorta segling med blommönster för en retro look revisited eller färgad bomull smock mint / mycket ljusblå med skinnimitation kjol för en romantisk look av Julia Roberts i filmen Pretty Woman.

Återgången till 80-talet är slutgiltigt, det är inspirerad av estetik filmerna i denna period hm kombination idé konstläder kjol klänning retro kombination skinnjacka segel blommönster

Den skinnjacka var fortfarande mycket modern. Även om du inte har motorcykel skinnjacka är perfekt för sassy anta utseendet av en rockstjärna. I kombination med en ratt byxor är både avslappnad och elegant.

Leather Jacket för en rockstar look, skjorta AC / DC, svarta byxor segling
Spring 2017 fashion skinnbyxor jacka segel acdc

Denna Bomull segel blus är perfekt i kombination med en trapets skinnbyxor. Den mönstrade klänning är lång, elegant och gjord av mjuk bomull.

Kvinna vårmode 2017: Tillbaka till 80-talet kvinna vårmode trend 2017 var långa vita skjortklänning mönster skinnbyxor segel

Man ser trenden i år är förmodligen den futuristiska nordisk stil: elegant, silver och mjuk. Vitt och svart har alltid varit synonymt med stil och elegans. Detta år är inget undantag. Dessa två färger fortsätter att vara högst upp i 2017, lägger man den blekrosa, denim och metallisk kontakt för en titt kom direkt från Mars.

Metallic Skirt River Island i kombination med vit skjorta

Metallic Design River Island kjol vit kvinna går glasögon sandaler rosa väska

Vitt är en färg som reflekterar ljus och det ger ett intryck av att det lyser. Alla vita objekt sänder varje färg på ljuset som den tar emot. Han var också den dominerande färgen på bitar från samlingen av André Courrèges, Space Era.

Klänning vit krage med långa ärmar av Asos

vit klänning kvinna modetrend 2017 mode idé

Långärmad T-shirt från Asos

kvinna se trendiga idén var våren 2017 mode svarta byxor

Det kanske inte bara är nödvändigt att säga att trapets klänning födde byxor trosor. I år är han tillbaka på parader och dörren på vid gavel.

Idea kvinna look mode 2017: byxor svarta byxor och vit tröja, H&M

byxor trosor kvinna trendig look vit rock

Byxor krämig rosa trosor och vit krage blus i kombination med klack sandaler och liten vit väska

Asos modetrend kvinnliga vit päls

svarta trosor byxor konstläder av Asos

byxor kvinna look modetrend sandaler

Titta våren-sommaren trenden 2017: byxor polka dot byxor, silver sandaler och liten vit topp

modetrend kvinnliga byxor denim byxor mode idé

Uppsamlings Coup D'Eclat, designad av Suzanne Koller modedesigner, kan beskrivas som lysande retro. Det är också, i stil med 80-talet införde vissa delar av rumsliga inspiration. Fotograferad av Collier Schorr och presenteras av modellen Mica Arganaraz.

Insamling Coup d'Éclat av Suzanne Koller fotografi Collier Schorr, modell Mica Arganarazvårmode kvinna lång klänning modetrend idéerInsamling Coup d'Éclat av Suzanne Koller fotografi Collier Schorr, modell Mica Arganarazmodetrend jacka vårmode idéKollektion inspirerad av 80-talet och utrymme tidModern kvinna trendig look idé modern glans och retro elegans erövra utrymme i 80kvinna ser spänd modetrend idé

Läget år 2017 vill futuristiska retro

kvinna modetrend vit rock blanka byxor våren dammode


Like this post? Please share to your friends: