Design hängande eld – allt om modellerna och deras installation – anews24.info

Design hängande eld – allt om modellerna och deras installation

svävande spis modern svart sned-deco lounge-ergofocus

Tvärtemot vad många tror, ​​är upphängd eldstaden inte mycket ny uppfinning. Modeller av detta slag är ändå en lösning deco trend mycket modern under de senaste åren.


Designmag sökte spisen och modern upphängd eldstad att presentera en fullständig akt på modeller som finns tillgängliga på marknaden och deras installation.

upphängd modern spis - en mängd olika modeller för alla smaker

spis suspenderade layouter-idee-deco-modern interiör design

Det suspenderade spisen finns i flera varianter som är utformade för att möta behoven i ett modernt hem. Den centrala eldstaden är konstruerad för att bli en brännpunkt i rummet hon dekorerar, installeras i mitten av det inre utrymmet. Den så kallade "vägg" ligger, som namnet antyder, nära en vägg i rummet. Det finns också en hängande hörn spis som passar i ett hörn av rummet. Valet av en öppen spis eller kamin avbrytas modell och beror på den plats du vill boka honom inne i ditt hem.

upphängd eldstad modell design och idé om inredning av Ripd3

svävande eldstad modelldesign vardagsrum deco-table-low-RIP3D

Dessutom varierar modern spis upphängd typ modeller beroende på vilken typ av hem de äger. För tillfället finns flera stora öppna spisen upphängda kategorier beroende på vilken typ av hem.

spis sorter upphängda design baserad på fokus

suspenderades eldstad-modell-deco interiör-glaserade vik-idee

Vi först skilja mellan skorstenen hängande öppna och slutna härd. Den första typen har en mysig atmosfär jämförbar med den som erbjuds av skorstenen med gamla med direkt tillgång till branden. Den andra har en yta som innehåller hemmet och har en fördel i trygghet, särskilt för familjer med små barn eller husdjur.

upphängd central eldstad med 360 ° till en synlig fokus för varje hörn av insidan

Vit hängande-home-glas-modell modern spis

Då, även känd som enkel spis, dubbelsidig eller 360 °. Detta är, som ni kan gissa, en funktion som drabbar främst de visuella och för att observera eld från olika hörn av rummet.

Den svängbara central öppen spis, en undertecknad Focus uppfinning

spis svävande stor öppen spis runt lounge-soffa-design-gyrofocus

För det tredje finns det nu också upphängd eldstad design modeller som har ett vrid hem. Original skapandet av Focus varumärke, de har ett hem som de kan direkt som du vill.

Den öppna spisen med hängande eld också finns med fötter och basen fastställda: Focus-modellen

spis-svävande öppna trä-värme-deco-kind fokus

Förutom alla dessa olika versioner, finns det också den typ av central eldstad, som helt eller delvis är upphängd. I det första fallet denna version brist på installerad bas golvet i rummet, medan det i andra, har en fot eller bas.

Typ skorsten spis suspenderad exempel trä black metal

spis-suspenderades-deco-small-space-modell-runda metall

Vad är central, vägg eller ett hörn, är modern upphängd eldstad kännetecknas av sin ursprungliga design. Finns alternativt ved, gas, el och etanol, passar det din komfort och inredning behov.

Dekorera en interiör med stora höjd tak med en modern spis upphängd

spis-upphängda idé-rums modern inredning

Förutom alla dessa fördelar, är en öppen spis eller en upphängd kamin ett trevligt komplement för dekoration av ett rum med hög takhöjd. Det är i dessa områden som det är möjligt att visa sin dekorativa potential, särskilt med dess utsatta kanal.

Moderna eldstäder avbrytas och central typ anpassa sig till rummet hon pryda

suspenderade spis-lounge-soffa runt layouter

Bra att veta: trots information om höjden på rummet som anges ovan, är installationen på något sätt begränsad till områden med högt i tak. I själva verket, skorstenen och kaminen hängde erbjuder stor frihet i sin installation, som är en av deras fördelar.

Idén om vindsutrymmet med inredning i svart rund central eldstad

spis-upphängda-small-space kontorsautomation-foto vinden

Så du kan välja en central skorsten, vägg eller upphängd typ vinkel även för ett möblerat rum på vinden eller under tak.

Hur man utvecklar ett inre utrymme med en upphängd eldstad vägg typ hörn eller center?

spis-upphängda-deco-bibliotekskontorsautomation-interiör-idé

Efter att ha granskat de olika spismodeller och svävande modern skorsten, nu ser hur man kan utveckla ett inre utrymme med denna typ av tillbehör.

Original central öppen spis för inomhus naturliga miljö

spis-suspenderades-formen-original-metall-svart rum-skandinaviska

I moderna hem, är den öppna spisen mer än ett medel för uppvärmning. Även om det fortfarande finns fall där det är den främsta källan till värme i ett rum, den öppna spisen uppfyller huvudsakligen en dekorativ funktion.

Idea dekorativa trä med central skorsten och öppen spis med glashylla

spis-suspenderades-färg-blue-flamma glasLigt hylla

Under de kalla månaderna i synnerhet, blir det en brännpunkt i rummet. Av denna anledning är att organisera det inre utrymmet naturligt riktad mot hans hem.

väggbonad eld för att spara utrymme och njuta av en mysig atmosfär på vintern

spis-hängande-vägg-dekoration-layouter vänd-sten

Väggen hängande spis kommer att spara utrymme i rummet medan du njuter av en mysig atmosfär. Installera det på en av dina väggar och skapa en liten håla framför henne.

Installera elektrisk spis avbrytas och tanken att läsa utvecklingsområde

liten spis upphängda-öppen härd-trä-kb read-deco

Läshörna, område att ta ditt kaffe eller drink, hörn måltid eller liten Zen utrymme ... du ser!

Corner hängande eld för att rensa utrymme och skapar en varm inredning i kallt väder

spis-suspenderades-metall-svart-flamma-öppen slant-modell

Hörnet upphängd eldstad är perfekt för dem som drömmer om en tydlig inre skrymmande möbler. Tack vare sin tunna och långsträckt form och dess läge, det ger intryck av ett rum med högt i tak. Och dessutom, och hjälper dig att spara utrymme!

Använd central eldstad hängde som dekoration i sitt inre accent

spis-svävande trä runt-hem-open-modell

Den centrala skorstenen själv som en dekorativ accent. Det uppmärksammar och delta fullt ut i stämningen i din inredning.

Deco lever med öppen spis och möbler med rundade former

spis-suspenderades-metall-färg-svart vardagsrum-soffa-vit runda

Det är därför det är oftast installeras i mitten av rummet. Vissa designers väljer även möbler med rundade former som omger eldstaden området!

Skorstenar hängande växter kan du bättre organisera ett öppet inre utrymme

spis-suspenderades-atmosfär-mysiga lounge-bibliotek-shelf-vägg

Men i själva verket central eldstad upphängd typ kan installeras överallt i rummet. Detta gäller särskilt om du har en stor öppen yta.

Hur man skapar en sittgrupp runt en central eldstad runda svarta

suspenderades eldstad-vardagsrum-deco-glaserade vik-exempel

Sålunda, den centrala eldstaden suspenderade underlättar anordnandet av det inre utrymmet i zoner. I ett stort öppet vardagsrum med panoramafönster, kan den placeras i mitten av ett område med kaffe bord, stolar och soffa.

Hur man installerar en upphängd typ av skorstenen för att underlätta arrangemanget av sitt hörn måltid

svävande eldstad-deco-chalet-de-table-mountain-rustik trä

För att konvertera hörn av denna typ i ett öppet område, para ihop möbler runt eldstaden. Denna geniala lösning gäller även området mat, arbete, bibliotek etc.

Använd centrala spis med sluten eldstad för att separera det inre utrymmet i flera zoner

spis-upphängda runt rum-öppet kök bar dekoration

På grund av sin intressant design, den centrala eldstaden fungerar också som dina möbler rumsavdelare kompakt och estetiskt. För att göra detta, placera den mellan de två områden som du vill dela, precis som alla andra möbel separation.

Deco idé trappa med glas rund öppen spis och härd

eldstad suspenderade rund platta-glas-small-space-deco

I interiören på två nivåer (hus, lägenheter ...), den centrala eldstaden enkelt spela rollen av en modern inredning inslag som förbinder två våningar. För att uppnå en sådan effekt, skulle det vara tillräckligt för att sätta din eldstad upphängd i fri rymd nära dina trappor.

Hur man installerar svävande eldstad i dess inre

spis-suspenderades-färg-svart-flamma-öppen modell

När det upphängda spisen installation, bör det noteras att det finns en serie av standarder för en säker hemmafördel för enkel användning. Kontrollera först att den produkt du vill köpa uppfyller gällande föreskrifter. Sedan lär väl från en professionell på principen om fastställande av skorstensrör.

Installera svävande öppen spis: våra råd och rekommendationer för att förenkla verksamheten och säkra

spis-suspenderades-svart-rund entré-hall-dekoration-idé

I själva verket är det så här element som är det största problemet för installation av skorstenen och som kan dölja risker som är förknippade med verksamheten. Av denna anledning rekommenderar vi att du kontaktar en professionell för att installera spisen avbrutits. Du kommer att undvika problem med evakuering av rök eller stabiliteten hos kanalen.

Vedspis upphängd nordisk stil och idén om modern inredning

spis hängde trä-design-skandinavisk inredning-vit-och-svart

Som sagt, är denna typ av eldstad kännetecknas av sin mångsidighet utan även dess utseende. I nästa avsnitt, vänder vi oss till några exempel på upphängda eldstad design för att illustrera vår poäng. Den klassiska spisen suspenderade liknar i många avseenden en upphängd braskamin. Tillverkad av hög kvalitet metall, är det ofta målas svart. Detta är särskilt fallet när det är en öppen brasa vars rök kan så småningom skada ytan om det var målade i en annan färg.

upphängd central eldstad med originell design och stängt härd av Focus

spis-upphängda-original-layouter-inrednings fokus foto

Men parallellt med denna grundläggande modell, det finns också flera varianter svävande konstruktion spis med ursprungliga former och utföranden.

Några exempel på moderna spisar suspenderade finish

spis-suspenderades-koppar-trend-deco-spis-öppen

Brassy metallskorstenar är avsedda för dem som vill följa de senaste trenderna inom inredning. De är idealiska för ett hem inrett i skandinavisk stil, naturligt eller industriellt.

upphängd central eldstad med modern rostfri look

spis-svävande metall-design-ultramoderna-living-deco

Ett annat alternativ yta lämplig för förmodligen de som gillar ultra modern deco spis rostfritt stål. Den metalliserade ytan passar lätt i de flesta moderna interiörer, oavsett färgpalett.

Rund modern design spis med lackad yta och tanken på att leva deco design av Studio M

svävande eldstad röda lackerat design moderna rum-studio-M layouter

Du drömmer om en eldstad är ett måste deco accent i ditt vardagsrum? Vårt råd: Så du tror att modellerna målade i ljusa färger och, varför inte, de lackerade ytor. Och till råga på allt, satsa på en ursprunglig form av hemmet!

modern spis konstruktionstyp med upphängd eldstad marken av Bespoke

spis-suspenderades glas-atmosfär-zen-skräddarsydda-konstruktion

Kaminer och eldstäder upphängd central typ antar också formen av en lägereld. Det är när de har en öppen spis installerad i golvet i rummet och att deras ledning är fast i höjd.

modern spis design inspirerad av utomhus eldstaden

spis hängande-dekoration-original-metall-brasa design

I en något liknande sätt, det finns också central skorsten eller väggmodeller som baseras på brasa. Det senare är, som vi vet, en typ av behållare på fötter där är den brand.

Exempel med öppen spis leder upphängd rostfritt stål

spis-suspenderades-separation-of-modell-bit-metall

Mycket populär i utomhus inredning för sent, är det nu också lämplig för invändiga utrymmen. Principen: brännkoppen ses tillsammans med en hängande eldstad som kan evakuera röken utanför huset.

Rund central eldstad modell med glas som leds av Modus

spis-svävande modern design-glas-metall-Modus-spisar

Den centrala skorstenen i två delar inspirerad av fyrfatet att ge oss en grundmodell med upphöjda golv och svävande ledningar tillverkade av olika material.

Rund elektrisk modern spis design av Venus

spis hängande elektriska runt öppen härd-uppstickare

Den suspenderade typen cirkulär eldstaden tillverkas i elektrisk version. Dess fördelar: det är en spektakulär inredning tillbehör, lätt att installera och använda!

Idén om modern design spis glas med 360 hem

spis-svävande glashylla kant hem-decoration Lounge

Utan att försumma alla moderna suspenderade spis designalternativ med öppen spis skyddas av glas. Anmärkningsvärt, dessa modeller erbjuder möjligheten att titta på elden från alla håll, och detta så helt säkert!

Den suspenderade spisen passar Deco exteriör terrasser

suspenderades eldstad-terrass-deco-spis-svart rund

Slutligen vet att kaminen och skorstenen med absorberad öppen spis finns även i version för användning utanför. Du kan välja ett trämönster, gas eller el för att dekorera din uteplats. Några av dessa modeller är ännu i stånd att ersätta en grill!

Spis svävande trä uteplats inredning

spis-suspenderades-utanför-svart dekoration terrass grill

modern trädgård med öppen spis hängande runt

spis-upphängda-utomhus terrass deco-moderna idee


Like this post? Please share to your friends: