Lyxiga sängkläder och aktuella trender – anews24.info

Lyxiga sängkläder och aktuella trender

Linne Night i rosa Alex Turpault

Låt oss samman en liten rundtur i universum sängkläder lyx. Detta är en möjlighet att inte bara beundra skönheten i fina tyger och originell design men också ett sätt att veta vad som är de aktuella trenderna inom området.


Först, vad lyx sängkläder? För det första är det textil - inte bara de finaste såsom linne, bomull och satin, men också ett ursprung som garanterar högsta kvalitet. En "stor" lin till exempel inte deformeras, ludd och säkerställer hög motståndskraft mot tiden. Lyx linne är naturligt andas och absorberande material som deltar i regleringen av kroppstemperaturen. Han antistatiska egenskaper som ger antibakteriella och allergivänliga egenskaper. Den höga kvaliteten bomull kammade till slut tvättstugan, medan bordslinne kan merceriserad med Jacquard teknik. Alex Turpault är en av de stora lyxiga hem maskinkonstruktörer. Det uppnår lyxiga finish för de mest krävande kunderna. Han presenterar olika samlingar av linne sängkläder, bomull och Métis, toaletthanddukar samlingar i kammad bomull och linne bordslinne samlingar, Métis och bomull. Alla hans linneprodukter är märkta "Master of Linen", unik garanti för kvalitet och kontroll i den europeiska linne. Vi presenterar också andra stora designers sängkläder lyx som Anne de Solène, Esprit Home, Marquis de Laborde, The White Company, Thomas Berkley och andra.

lyxtextilier, ytbehandlingar för hand broderi

lyx sängkläder kuddar linne

Linne linne high-endAlexandre Turpault linne lyxhus

Au Fil du Lin och bomull - handdukar lyx

Under linne och bomull handdukar lyxTartan beige kuddekudde tartan beige high-end lyxÖverkast i Bakersfield

täcker home luxury sängkläder BakersfieldÖverkast patchwork Thomas BerkeleyThomas täcker Berkeley lapptäcke sängkläderSängkläder Yves Delorme linneSängkläder Yves Delorme linneTäck lila satin sänghem linne sängöverkastursprungliga mönstrenGuild linne lyxhusTäck vitt och blått täcke Thomas Berkley

blå täcke Thomas BerkleyRalph Lauren Linne Ralph Lauren LinneLin blå och vit satin säng

sängkläder vit blå lyx Broderi på linne handgjorda lyxiga sängkläder Marquis de Labordelinne Spirit

sängkläder Spiritlyxiga badprodukter av Gans Pastel och syrlig

Gans lyxiga sängkläder och toalettartiklar Pastel AciduléLyx från Castel

linne lyx CastelGrannlåt säng high-end

lyxiga sängkläder setBordslinne av Turpin

bordslinne av Turpin

Lyxhus linnelakan

Oxford bomull vita lakan Berkeley

Lyx handduk Pastell och syrlig


Inlagd avEmily Friedman LinneLike this post? Please share to your friends: