Общая категория

Lär enda gitarr med Guitar MI

lära sig gitarr gitarr under ett bidrag

Att lära sig gitarr är inte bara en utmaning med MI gitarr, elgitarr som skapats genom ett trollslag Instruments. Vad är det speciellt? Det ger alla möjlighet att spela instrumentet direkt oavsett om nybörjare eller en erfaren spelare som vill lära sig ackorden i en ny låt.


Att lära sig gitarr ensam med MI Guitar

lära sig gitarr ensam debutant MI Guitar

Hur fungerar det? Enligt förklaringen på webbsidan för denna elgitarr (och magiska!), Är MI Guitar en ny generation instrument. Det tar över är vi börjar spela som ett proffs på bara några ögonblick. Instrumentet var avsedd för dem som söker en snabb och enkel gitarrlektioner. Det kommer också att vara till nytta för dem som inte har stor erfarenhet, men vill prova att komponera sin egen musik.

Att lära sig gitarren endast med verktyg för en ny generation

lära sig gitarr nybörjare gitarr endast modern

Som en klassisk gitarr, har MI gitarrsträngar. Men förutom alla de vanliga anordning av denna typ av instrument är det också utrustad med knappar på ärmen. Tryck bara på en av dessa knappar för att spela ett ackord dras efter en av dina favoritlåtar. Cool, är det inte?

Hur man lär sig gitarr ensam med en ansökan om smartphone eller surfplatta

spelar gitarrlektioner smartphone app

En ansökan följer denna magiska produkt. Det finns för iOS och Android och körs på smartphone och surfplatta. Sin katalog innehåller hundratals populära låtar. Med denna app kan du börja spela dina favoritlåtar i minuter: Det kommer att visa sångtexten och ange vilka motsvarande knappar till avtal vald Song. Man behöver bara följa skyltarna att spela som den bästa gitarristen i världen!

MI Guitar finns i svart eller vit version

Guitar Online debutant

instrumentutrustning som gör det möjligt för alla att lära sig gitarr ensam

MI Guitar nybörjare hur man spelar snabbt

Man kan köpa texter och ackord av en låt på 90 cent om pris eller teckna hela katalogen för 5,30 euro. Programmet erbjuder också en gratis provperiod på 30 dagar.

Spela var du vill och vad du vill

överenskommelser smartphone mid elgitarr gitarr

Detta instrument är perfekt för nybörjare som är angelägna om att spela och ha kul med sina vänner. Med Guitar MI, kan de föröka sig mycket snabbare avtal som normalt skulle ta några veckor att lära sig. Så kommer hela inlärningsprocessen blir snabbare.

En passionerad nybörjare gitarrmusik

Mid gitarr hur man spelar gitarr ensam

Vissa professionella musiker som Matt Bellany det brittiska bandet Muse, är detta instrument ett praktiskt verktyg som låter nybörjare att ta ett första steg i en värld av musik. Gitarren skulle också vara användbart för sångare och musiker som inte behärskar instrumentet och underlättar låtskrivande arbetet.

En elektrisk gitarr som ingen annan

nybörjare gitarr lära sig spela gitarr

Att lära sig gitarr ensam snabbare och enklare

elgitarrer hur man spelar ensam

MI Guitar ritades av Team Magic Instruments baserat i San Francisco som har överklagat till finansieringen för byggandet av instrumentet. Detta kan nu förbeställas på nätet som en del av produkten insamlingskampanj (länk i slutet av artikeln). Om du vill veta ännu mer om fonctionenment läge IM gitarr, titta på videon längst ner på sidan!

Leka med det program som medföljer MI Guitar

MI Guitar nybörjare gitarrmusik över avtal

Att lära sig gitarr ensam med MI gitarr: hur det fungerar

Bilder från Mi genom ett trollslag gitarr Instruments


About the author

admin