skönhet

Tattoo heart: idéer för en liten elegant tatuering

tatuering hjärta tatuering liten tatuering kvinna handled

I sången av den franska gruppen Röd, "Love", texterna är väldigt enkel men mycket djupgående. De består bara av ett enda ord: "Love, love, love ...".


Och ja, kärlek ... Om du har beslutat att göra dig till en hjärta tatuering, är det mest troligt att älska, eller hur?

Fokus på ursprunget till den ikoniska symbol över valet av de bästa små hjärtan tatueringar.

Tattoo heart: älska för evigt

tatueringar-skuldra-heart-tattoo-original

I själva verket är hjärtat en symbol som används sedan urminnes tider. Vad betyder det representerar? Dess historiska ursprung är verkligen svårt att avgöra, men vi vet att det redan användes som en symbol i antiken.

hjärta tatuering liten tatuering idé kvinna

Om du någonsin sett en bild av en riktig människa hjärta, du vet mycket väl att han inte har den ideala formen att han ges ritning. Idag är hjärtat tatuering ses mer som en idealiserad representation av det mänskliga hjärtat, men det är framför allt en symbol för den romantiska kärleken. På den tiden var detta inte fallet alls ...

En kort historia av ursprunget till hjärtsymbol

Ursprunget till hjärtsymbolen är fortfarande oklart. Vissa historiker erkänner att den ikoniska symbolen troligen härrör från formen av murgrönablad som symboliserade lojalitet mot grekerna och romarna. Andra säger att dess form var inspirerad av den vadar eller skinkorna. Frågan är ...

hjärta tatuering finger tatuering

Intressant buddhister används också en liknande symbol från den dragen hjärta. Men i deras kultur, det var representativ för en fikonlöv symboliserar upplysning.

Det finns också en teori om att formen på hjärtat dras härstammar från en gammal växt som heter "silphium" (som inte längre existerar). Denna anläggning användes som en mirakulös botemedel mot gravida kvinnor och vissa sjukdomar. Det finns därför en symbolisk länk mellan mor, barn och blad av denna anläggning som påminner om hjärtat.

I själva verket var hjärtat inte förknippas med kärlek innan XIII - XVI talet. Folket vid tidpunkten såg mänskliga hjärtat som en öppen bok till Gud där han "skrev" och guidade människor. Vid första kärlek var alltid relaterad till Gud. romantisk kärlek, mellan två varelser, visas bara mycket senare under renässansen.

little-finger-tattoo-tattoo-idé

Idag, för många, är hjärtat den ultimata symbolen för kärlek och firandet av Alla hjärtans dag. Hjärtat är också centrum för den emotionella, känslor och tillgivenhet. Glöm inte att hjärtat är det viktigaste organet. unika människokroppen, är hjärtat ansvarig för en väl fungerande alla organ. Det är alltid varmt ...

tatuering original-core-breakfast tatuering våningar

Hjärtat tatuering: en rik symbol tolkningar

Du ser en symbol för hjärtat som vi har idag passerat tiden. Många tolkningar av dessa beviljades. Men det fanns alltid en symbol för något positivt och indirekt relaterade till kärlek. Det var inte romantisk kärlek, men kärlek i alla dess former: kärleken mellan mor och barn, och trogen Gud.

underarm-tattoo-heart-idé

Ett stort eller litet hjärta tatuering?

Om en tatuering hjärta vi ge dig lycka! Symbol för trohet, belysning och speciellt emotionella ... Hjärtat är en positiv symbol och rik på betydelser.

Ett stort eller litet hjärta tatuering? Det beror på dina önskemål, men också där du vill tatuering. På fingret, kommer det att vara ganska liten och minimalistisk, tatuerade på låret, fotled eller underarm, kan det ta mer detaljerad formen.

hjärt tattoo-idé-breakfast handled tatuering

Fingret tatuering: en minimalistisk och elegant trend

Finger tatuering är en av de mest populära tatueringar på sistone. Diskret, elegant och små - kan du tatuera en liten hjärta på en av fingrarna. Permanent eller tillfälligt - det beror på om du är helt på ditt val.

En stor trend i bröllop nyligen, ring tatuering. Och ja, det kommer att finnas på fingrarna av älskare evigt. Ingen chans att förlora. Kärlek för evigt.

finger-tattoo-idé-small-tattoo-kvinna

Handleds - en utmärkt plats för en liten hjärta tatuering

Handleds är också ofta valt plats för att göra en liten tatuering. Om du har beslutat att göra en permanent tatuering vet att huden på handleden är bra. Tatuering är inte särskilt dåligt, men vissa delar av vår kropp är mer känsliga än andra.

Frukost handled tatuering-heart-tatuering-idéer

tattoo-heart handled tatuering-bra-idé

Original hjärta tatuering Tolkning liten tatuering-heart-handleds tattoo-kvinna

Tatuering hjärta på halsen

Den japanska tror att halsen är den del av de mest attraktiva kroppen kroppen. Vad ett bra ställe att få en tatuering hjärta då! Fördelen med halsen tatuering är att du alltid kan dölja det med ditt hår. På så sätt är det fortfarande diskret.

Neck tatuering-tattoo-heart-fru

hals-tattoo-heart-kvinna-tattoo-idé

Ankeln tatuering - en liten diskret hjärta

Här är en annan stor trend, ankeln tatuering. Detta är ett bra ställe att göra ett litet hjärta tatuering och visar på sommaren. Kom ihåg att permanent tatuering bör inte sola i minst 6 veckor. Få din i slutet av vintern om du vill ha till sommaren!

ankel-tatuering-core-small-tatuering

Personlig hjärta tatuering

Den permanent tatuering är något du kommer att bära hela ditt liv. Här är anledningen måste vi tänka noga innan de fick en tatuering. I allmänhet är det alltid bättre att börja med en liten tatuering som du kan utveckla successivt. Om detta är din första tatuering, börja i liten skala och inte tänka två gånger för att modellen och plats. Du kan söka efter ritningar och bilder på nätet för att skapa / rita din egen tatuering modell.

tattoo-Design-idéer

Den tillfälliga tatuering att gå med små steg

Du är fortfarande inte säker och du tvekar för en permanent tatuering? Prova en tillfällig tatuering! Om du redan har en modell i åtanke och du har valt den plats där tatuering, då finns det inget enklare än att försöka permanent tatuering. På så sätt ser du hur du känner och om det verkligen är för dig. Henna Tattoo, tatuering penna tatuering, tatuering airbrush stencil med ... Det finns flera tillfälliga tatuering möjligheter att chefen för den verkliga.

ritning-tattoo-original-idé-small-tattoo-heart