Phoenix tatuering: betydelser och idéer i bilder – anews24.info

Phoenix tatuering: betydelser och idéer i bilder

Phoenix tatuering geometrisk tatuering armen tatuering

Fancy a phoenix tatuering ? Vad är dess betydelse? Fokus på phoenix tattoo ursprung mer speciell urval av våra favorit phoenix tatuering idéer.


Upptäcka dem!

tatuering arm-phoenix-idé-tattoo-man original

phoenix tatuering: en mystisk fågel

den phoenix, nu skrivit phoenix, är en mycket vacker mystisk fågel som är grunden för många legender runt om i världen. Hans namn är förmodligen assyriskt ursprung. Phoenix är en helig fågel med vacker fjäderdräkt - guld, rött, lila och blått. Han lever för 500-1000 år efter att han satte eld ensam och reniât. Alla mytologier tyder på att denna fågel hade förmågan att födas på nytt, här är varför det symboliserar återfödelse och odödlighet. Det är också förknippat med guden Ra den egyptiska solen.

phoenix tatuering tillbaka tatuering man phoenix

Man tror att Phoenix historia börjar i det gamla Egypten. Slutligen är det också i den persiska mytologin, grekiska, romerska, kinesiska, japanska, koreanska, indiska och slaviska. Det finns en grekisk myt som talar sitt utseende i detalj. I själva verket är denna myt en blandning av flera delar i alla legenderna av grödor som förtecknas ovan. Den grekiska myten är också liknande den egyptiska myten.

phoenix tatuering kvinnan tillbaka fågel tatuering

Det symboliserar phoenix tatuering enligt den grekiska myten?

Grekerna trodde att Phoenix levde i Arabien nära en källa till färskvatten. Varje morgon i gryningen, badade han i fontänen och sjöng så att Apollo, guden av musik och ljus, fångad av hennes röst, stannade sin vagn (solen) att lyssna på hans ängla sång. Legenden säger att Fenix ​​åt morgondaggen.

Den Phoenix är en fågel med förmågan att förnya och därmed inte kan skadas eller dödas. Han är fortfarande singel ... Legenden säger att i en tid kan det bara finnas en phoenix fågel i världen som återupplivar ur askan.

phoenix bird tattoo tattoo kvinna handled

Efter utgången av en livscykel, bygger phoenix ett bo av doftande trä, kanel och myrten grenar och satte den i brand. Det brinner tillsammans med sitt bo och förvandlas till aska. Tre dagar gick han såg phoenix igen, ung och stark. Den samlar de återstående askan i ett ägg av myrra och flög till Heliopolis, där lägger ett ägg på altaret av Gud solen. Här är anledningen till grekerna, är Phoenix en symbol för uppståndelse (Revival) odödlighet, liv efter döden, triumf Disaster brasa och liv och ny början, men också gudomlig kärlek. I alla legender är phoenix en symbol för kärlek.

phoenix tatuering modern tattoo design

Tatueringen phoenix symboliserar odödlighet, eld och kärlek

De slaviska folken, särskilt ryska, ring fågeln av eld. De beskriver honom som en magisk fågel med färgstarka fjäderdräkt och ljusa som om hans fjädrar gjordes av brand. Eldfågeln, phoenix, bor i kronan i det heliga trädet. Han är budbärare Guds vilja, därmed dess förmåga att flyga mellan gudarnas värld och världen av män.

I kinesisk mytologi, lever phoenix borta från människor i Kunlun-bergen. Legenden säger att det fanns två Phoenix - manligt och kvinnligt. Den kvinnliga phoenix hette Huang och symboliserade månen och den manliga phoenix kallades Feng och symboliserade sommaren och sol. En av de gamla namnen på Phoenix är just Fenghuang. Därefter gudarna beslutar att förvandla den manliga och kvinnliga i en fågel som är en symbol för yin och yang, nåd, fred och kärlek.

phoenix tattoo design idé tatuering arm kvinna man

De fyra väktare heliga världen: phoenix i kinesisk mytologi

Andra legender säger att phoenix representerar elden som är ursprunget till jorden. I asiatiska mytologin är phoenix en av de fyra väktare heliga världen. De fyra heliga väktare i världen är:

  • Turtle Snake - North väktare och inslag av vatten, är dess säsong vinter och dess färg - svart
  • vit tiger - West keeper, är hans elementet metall (jord), dess säsongs höst och vitt
  • vit drake - Guardian i öst, är dess inslag av trä (Air), är dess säsongen våren och färg - grön
  • Phoenix - South keeper, är sitt rätta element brand, dess säsong - sommar och den röda färgen

I själva verket är Phoenix plumage en blandning av alla färger - vit, svart, blått, grönt och rött. Är alla färger som samlats in vakter. Vilket i sin tur bekräftar legenden att Phoenix är väktare den starkaste av de fyra.

Japansk legend säger att phoenix, avfyra fågeln, visas på jorden med ett uppdrag - att hjälpa människor. Dess närvaro är associerad med början på en ny era. Det är en symbol för solen, lojalitet och kärlek.

tattoo-phoenix-kvinna-arm design phoenix

Den Phoenix persisk mytologi - styrka och kunskap

I persisk kultur är phoenix avbildas som en stor fågel hög i silver med eldig vingar, påfågel svans, klor av ett lejon och huvudet på en hund. Boet är i trädet kunskap.

fågel-tattoo-design-phoenix-bird tatouag

Som ni ser är phoenix tatuering rik på betydelser. Det symboliserar odödlighet, kärlek, fred, styrka, intelligens. Denna fågel har inspirerat tusentals legender och berättelser. Men det är en mystisk figur. Vi vet fortfarande inte om han verkligen existerade eller inte. Nu upptäcker resten av vår phoenix tatueringar designgalleri: kvinna-tatuering-phoenix-ARM-kvinna-idéer

phoenix design Geometri tatuering tattoo-tattoo-abstract-phoenix-back-fru tatuering arm-kvinna-idé-small-tattoo design back-tattoo-kvinna phoenix bird tatuering frukost tattoo-tribal-phoenix-tattoo-bird-idee tattoo-phoenix-ritning-black-idéer-bird tatuering tattoo-DOS-kvinna phoenix-tattoo-idé original phoenix-tattoo-kvinna-idé-breakfast-stil tatuering tattoo-phoenix-kvinna-tatuering originella idéer design-tattoo-phoenix-kvinna-idéer stammar-tatuering

Idea phoenix tillfällig tatuering gjort med hennawoman-tattoo-au-henna-tatuering-tillfällig-phoenix phoenix tattoo-arm-man-bird tatuering tattoo-design-idé-phoenix-tatuering-stam tattoo-phoenix-idé-breakfast-bird tatuering tattoo-DOS-phoenix-tattoo-small-tribal

Fler idéer här ...


Like this post? Please share to your friends: