Små tatuering kvinna och man – diskret och idéer fulla av originalitet – anews24.info

Små tatuering kvinna och man – diskret och idéer fulla av originalitet

liten tatuering kvinna underarm-blommönster

Vill erbjuda en diskret liten tatuering? Du kan börja med att välja en plats för mini tatuering: finger, handtag, arm, axel, nacke, fotled, fot ... Eller du fokusera först på det mönster du vill ha: blommor, tema bilder Peter Pan, initialer, mini exakta meddelanden etc. litet hjärta


Oavsett strategi du anta föreslår vi att du tar en titt på vårt utbud av bilder. De kommer att ge dig idéer för micro tatuering kvinna eller man diskret men ganska original. Vad man ska göra där du vill!

Idag valde vi att vara lite diskret tatuering för en hel massa olika skäl.

Till att börja med, det finns de som alltid har velat prova tatueringar. Du vet, det är de som tvekar, när tillfälle ges för dem att engagera sig i ett sådant äventyr. Den lilla man eller kvinna tatuering är alltså ett sätt att ta det avgörande steget. Och detta utan dekorera sin kropp med alltför braskande bild.

liten tatuering man-kvinna-finger-lion

I vissa fall väljer vi för en liten ursprungliga tatuering när vi vill fira ett speciellt tillfälle. Detta sker ibland för att fira en mer eller mindre viktig händelse, ibland att få en personlig upplevelse. Tatueringar liten storlek, är det också ett sätt att visa kärlek eller vänskap. Eftersom ja, det finns par och vänner som bestämmer sig för att uttrycka och deras anknytning till varandra.

liten tatuering kvinna-skuldra-crown-blomma

Kort sagt, om du gillar den ursprungliga lilla tatueringar, alla möjligheter är bra. Vi ska erbjuda en ära en författare och en bok vi gillade, en film vi älskade eller orsaka nära vårt hjärta.

Gå på en diskret tatuering betyder inte att gömma sig!

barn-tattoo-fot-heart kvinna

Låt oss säga direkt; gå på en diskret och originell tatuering betyder inte om vi vill dölja sin kropp konst. Välj istället placeringen av mini tatuering görs oftast mycket noggrant. Så vi valt kroppsdelar som förblir synliga och kommer även drar till sig uppmärksamhet på sin diskreta tatuering.

liten tatuering handled-kvinna-man-citat

Armar, fötter, fingrar och axlar är bland det vanligaste valet för denna typ av små tatueringar. Välj sedan en av dessa kroppsdelar om du tror att din lilla man eller kvinna tatuering bör vara en integrerad del av ditt utseende. Och speciellt om du vill visa det för alla!

diskret föga finger kvinna tatuering

Andra intressanta alternativ för en liten tatuering format för kvinna och man, nacken, området runt och bakom örat, eller ens en strategisk plats i halsen ...

Byt ringar, ringar och allianser med lillfingret tatueringar

små tatueringar-kvinna-finger-diskret idé

Vi talade nyligen om tendensen att ersätta sin förlovning eller vigselringar av ett litet original tatuering. Nåväl, denna trend växer mycket snabbt! Idag är det inte längre reserverat enbart för par.

liten tatuering finger fot-ring-fru

När allt kommer omkring, det finns ingen särskild anledning till varför singlar är inte tillåtna, även för att ge en vacker tatuering finger! Dessutom vara singel, men också njuta av fördelen av att kunna välja fritt platsen för tatuering. För att du bär den på en av fingrarna av foten, om du vill!

ursprungliga lilla-man-underarm tatuering

Och för den delen, varför inte gå vidare med en man eller kvinna tatuering idé formade armband?

Uttrycka sin personlighet med en liten tatuering original anmälningsblankett

diskret liten kvinna-arm-Latin tatuering

Små tatueringar i form av olika meddelanden är inte ny. Idén att ge handled tatueringar tilltalar dig? Så vara kreativ och väljer att översätta ett främmande språk! Satsa på en latinsk citat, som ad Maiora (på franska "till större framgång"). Eller uttrycka din kärlek för din älskling i det antika grekiska ordet ἀγάπη (på franska: "kärlek, kärlek, passion").

ursprungliga lilla fot kvinna-man-grekisk gammal tatuering

Du gjorde inte klassisk eller modern litteratur och undrar var vi kan mycket väl hitta andra liknande tatuering idéer? Bara kolla in en online-referens lexikon, som den här för latin och en på grekiska. Men se upp, för en del av nyanserna i innebörden av ett ord eller översätta en hel mening, du skulle behöva lite hjälp från någon som är bekant med dessa språk!

Visa passion för historia genom små original tatueringar

tattoo-little-Prince-kvinna-man-arm

Visa din passion för en viss historia för en bok eller en film med en tatuering arm, finger, nacke eller hals!

woman-tattoo-glömma-little-Prince-elefant

Bland de mest populära alternativen för tillfället: Lille prinsen och Peter Pan. Berättelser som förförde oss i vår barndom, men vi älskar fortfarande åter idag!

tattoo-peter-pan-finger kvinna Foto

Naturligtvis ingenting hindrar dig att välja en annan roman eller film som intresserar dig. Berättelser vi upptäcker imaginära världar och med sina egna mytologier är speciellt lämpade för mindre tatueringar men full av mening.

liten tatuering kvinna-man-original-harry-potter

I världen av Harry Potter Trollkarlens lärling är bara ett exempel på denna typ av berättelse. tusen uttryck ingår original och symboler. Och allt kan tatuerad i miniformat!

Du brinner för en sak? Gör det känt med en diskret tatuering små!

tattoo-man-little-arm-wolf

Passion för en sak som djur, skyddar planeten, marint liv, fåglar ...? Gör det känt med en liten tatuering!

tattoo-little-bird-back-skuldra-fru

Bilderna säger ofta mer än ord. Så varför inte uttrycka din aktivism med en idé om diskreta tatueringar men rik på mening? Du kan även satsa på en mer gåtfulla symbol till flera tolkningar. För detta inspireras av dina erfarenheter eller kända metaforer.

liten tatuering ankel-rosa-kvinna-idee

Om du har ont om idéer, föreslår vi att du går ta en titt på vår speciella publikation om betydelsen av japanska tatueringar. Du kommer kanske att hitta en symbol som tilltalar dig, att tolka modern minimalist version!

barnbarn tatueringar arm-birdman-örn

liten tatuering man Ankel-ankare


Inlagd avClaire Deschamps i SkönhetLike this post? Please share to your friends: