De fågel tattoo 8 tatuering idéer och betydelser – anews24.info

De fågel tattoo 8 tatuering idéer och betydelser

fågel tatuering färg DOS-kvinna modell

Liksom tatueringar och natur? I det här fallet finns det en god chans att du har övervägt möjligheten att göra dig en fågel tatuering. Liksom alla andra grunder för tatueringar, som representerar en eller flera fåglar har symbolisk betydelse.


generellt

fågeln tatuering mening är relaterad till frihet och karaktärsstyrka.

Fåglar är varelser som visas i många kulturer runt om i världen som symboler för frihet, men också av den mänskliga själen och dess transcendens. Bland fåglarna tatueringar kvinna och populär man, är de av phoenix, påfågel, svälja, örn och duva. Dessutom finns det också mer abstrakta representationer däribland fågelsilhouettes. De visar den övergripande bilden av fågel tatuering och tolka det på ett originellt sätt. Nedan presenterar vi exempel på fågel tatueringar och deras betydelser genom de mest populära motiv.

Fågeln duva tatuering symboliserar harmoni och fred

idee-tatuering handleds duva-barnbarn tatueringar-modell

Beträffande fågel tatuering mening och bilden av duvan noterar genast att detta är ett mönster både mycket gammal och mycket välkänd i de flesta västländer. Duvan tatueringar symboliserar fred och harmoni; de representerar samtidigt överlevnaden efter en händelse.

små tatueringar-kvinna-duva fågel idee

Duvan har också en betydelse i samband med den fredliga och lugna inställning till livet och prövningar som vi lanserade. Liten eller stor, denna fågel ibland tatuerade handled, ibland till halsen, fotled eller rygg. Idag tilltalar den till såväl kvinnor som män.

Påfågeln tatuering har en annan innebörd i olika kulturer

tatuering påfågel-färgad ben-idee

Peacock fågel tatueringar är anmärkningsvärda för sin färgrikedom och detaljer. Komplexa, de kräver en lång och noggrann arbete av en professionell tatuerare. Av denna anledning är de också betraktas som dyrare och smärtsam än andra fåglar tatueringar. Side betyder påfågel tatuering, vi skilja mellan flera symboler över kulturer. I allmänhet är påfågeln en kunglig och spektakulära varelse; Så det är ett sätt att representera adeln och värdighet.

påfågel tattoo-kvinna-belly-black-bild

Dessutom i vissa religioner, är påfågeln en fågel i samband med gudomlighet och odödlighet. I den hinduiska religionen, är påfågeln i samband med Krishna och buddhister, är det ärlighet. För de gamla grekerna, var det en symbol för drottningen av gudarna, Hera. Slutligen, bland kineserna, är det underförstått representera återfödelse, uppståndelse och förmåga att läka.

Betydelse tatuering Phoenix - återfödelse och karaktärsstyrka

phoenix bird tattoo arm kvinna modell

Phoenix bird tatuering liknar den hos Phoenix att det är komplicerat och har en djupare mening, men också varierar beroende på traditioner och kulturer. Flera legender beskriva denna fågel som kunna återvända efter döden och stiga ur askan. Av denna anledning har det alltid symboliserat styrka, kamp och återfödelse.

phoenix tattoo-handleds kvinna-man-idee

Den Phoenix är en fågel tatuering som är populär bland kvinnor och män. Bland egyptierna och de gamla grekerna var det kopplat till solen. För kinesiska och japanska, denna fågelart symboliserar också harmoni och balans i världen. På grund av sin rika historia, kan phoenix tatuering tolkas i alla dessa olika sätt.

Svälja fågel tatuering idé - hopp, seger och skydd

svälja tatuering fågel fot kvinna-barnbarn tatueringar

När det gäller fågel tatuering mening, har en lång historia svalan. Förr i tiden var svalan i huvudsak en man tatuering reserverad för seglare och de som seglade havet. Detta förklaras av det faktum att fågeln var länge används av sjömän som ett sätt att hitta sina lager kurser sina resor.

Bird Silhouette tatuering handleds betyder kvinna

Numera är denna tatuering också föredras av många kvinnor. Dess symbolik är också kopplat till trohet, förnyelse, livsglädje och lycka. Joli existerar denna tatuering i olika format för olika kroppsdelar.

Fåglar tribal tattoo Version

tribal-tattoo mönster handled fågel

Termen tribal tatuering är en serie av tekniker och motiv typiskt för vissa grödor med rika traditioner kroppskonst. Dessa tatueringar kännetecknas av ett organ som dekoreras med mönster inspirerade av människans naturliga miljö. Bland dessa skäl finns det flera typer av fåglar som varierar från region och legender av varje folk.

tattoo-tribal-bird handleds uggla

Oavsett vilken typ av fågel som bestämmer sig för att erbjuda i tribal tatuering version kommer det att brännas med typiska metoder för dessa grödor. Om du vill veta mer kan du läsa vår speciella artikel om tribal tatueringar.

Örnen bird tatuering - styrka, frihet, kungligheter och motstånd

tatueringar-fåglar-eagle-man axel signfication-modeller

Örnen tatuering är en annan mycket gammal och mycket populär version av fågel tatueringar. Eftersom ursprunget till mänskligheten, har örnen alltid symboliserade kraft och det var förstås som en representation av gudar och kungar.

tattoo eagle-betyder handleds man

Förutom styrkan och kungligheter, är örnen tatuering också ett sätt att visa sitt engagemang för frihet och förmåga att övervinna svårigheter. Andligt dessa fåglar betraktas som symboler för visdom, koncentration och tydlighet.

Tatueringar fåglar siffra för män och kvinnor

tattoo-finger-bird-Idee-barnbarn skäl-tatueringar

I stället för att välja en specifik fågel tatuering, kan det också besluta att erbjuda en fågel silhuett tatuering. Det är en abstrakt sätt att representera en uppsättning av idéer och betydelser knutna till bilden av dessa varelser i allmänhet.

fågel tatuering armen formade exempel

Dessa fåglar tatueringar varierar i storlek och mönster. Vissa representerar en enda fågel medan andra skildrar två eller tre siffror, vanligtvis under flygning.

Fåglar par tatueringar som en symbol för kärlek

tattoo bird vridmoment-neck-kvinna-meaning kärlek

Paret fåglar tatueringar har också en tydlig innebörd. Det är förknippat med kärlek och trohet två två älskande. Denna variant av fågel tatuering kan åtföljas av ett hjärta. Dessutom har vissa par väljer att representera två separata fåglar; är varje partner uttrycker kärlek till andra.

tattoo-love-bird handled moment kvinna man

Så många tatuering idéer män och kvinnor i olika format. Vilket av dessa alternativ skulle du välja?

liten tatuering-idé-skuldra-titi-exempel

Frukost svälja-tattoo-pictures-betyder kvinna

Bird tatuering betyder axel fru


Like this post? Please share to your friends: