Växt smycken för naturälskare – anews24.info

Växt smycken för naturälskare

Växter älskar smycken naturliga halsband ursprungliga trend

Har du någonsin hört talas om smycken växter? Perfekt för naturälskare, de blev en riktig trend på sistone. Elegant, mousserande och naturliga, dessa unika juveler finns i färger, former och material.


Detta är den perfekta presenten till alla som letar efter nya och originalitet. Visas för första gången i USA, finns det en stund, de har redan gjort sitt utseende i Frankrike. Upptäck naturliga skönhet med denna fråga 21 fotografier.

Växt smycken för naturälskare

växt saftiga modern smycken trenden

Den amerikanska florist Susan McLeary skapar en hel rad av smycken med små suckulenter. Varje bit har en saftig speciellt utvalda. Då är det hängde på tillbehöret och kan växa två till fyra veckor. Efter den gångna perioden, kan du ta bort den och lägga den i en blomkruka. En gåva som varar, även perfekt som en bröllopsgåva, säger Susan. Hon trodde aldrig att bli florist, men en dag en vän bad honom att hjälpa till att skapa och dekoration av brudbuketten. Det var vid denna tid som Susan har upptäckt hans passion: växter och blommor! När du har skapat vackra smycken för bröllop hennes vän, idén spred sig snabbt. Hon började sälja dessa verk på platsen för Etsy!

Växt smycken: elegant, mousserande, original

växt saftiga modern halsband smycken trend

I Frankrike, Maryse och manuell besluta att skapa Jewel Vegetal eftersom de inte hittar i Frankrike, halsband med levande växter. Denna webbplats är frukten av deras vänskap och deras kärlek till naturen och mode. De beslutar sedan att länka dessa två passioner genom att skapa levande juveler! Ringar, halsband, örhängen, broscher för män och kvinnor, kan vi hitta och beställa denna typ av smycken på sin webbplats med ett enkelt klick. Var och en av smycken kommer med krokar, Anläggningen, den patenterade befruktade substrat, det enskilda fallet och pipetten för bevattning: kort sagt, allt du behöver för att behålla din vackra vegetabiliska juvel. Bjud naturen ... på dig!

örhängen

bridal smycken saftiga slinga'oreille végétal tendance

Hål i öronen levande!

örhängen'oreilles tendance plante grasse succulent bijou végétal

armband

Modern suckulent växt armband trend

eleganta halsband mousserande

halsband modern anläggning saftiga brudkläder smycken

naturliga Armband

vegetabiliska rem modern trend idé

Perfekt present till naturälskare

Växt smycken smycken ursprungliga idén saftiga ursprungliga anläggningen ring brudkläder smycken idé trendvegetabiliska ring smycken brudkläder idéOriginal pannband brudkläder smycken saftiga trendFrankrike köpa smycken ursprungliga anläggningenvegetabiliska ring modern smycken trendenvegetabiliska ringen ursprungliga bride ursprungliga juvel saftigaköpa växter smycken halsband modern trend anläggningvegetabiliska morot halsband smycken naturlig tendenshalsband svart saftiga mode smycken trendersaftiga juvel örhängen trend'oreille bijou végétalloop'oreille naturelle tendance moderne idée plante grasse


Like this post? Please share to your friends: