Tatueringen ringen ersätter äktenskapsförbundet, titta! – anews24.info

Tatueringen ringen ersätter äktenskapsförbundet, titta!

ringfingret tatuering-kvinna-man-idee

Tatueringen ringen är en ny trend som lovar att stanna. Romantisk, det inspirerat av tanken att äktenskapet varar för livet och det är samma för permanenta tatueringar.


Vissa par föreslår också ytterligare skäl för sitt beslut att ersätta allianser tatueringar. Förutom originalitet och kreativitet, de som väljer tatuering ring eller alliansen citerar också hinder Alliance Port (allergi, vissa yrken ...). Det redaktionella 'av Designmag förberett en liten funktion på tatuering ringen på vridmoment fingrar. Det kommer att ge dig några idéer om allianser och annan information om denna typ av tatuering kvinna och mycket speciell man.

Ringen tatuering kvinna och man - en originell lösning som varar för evigt!

Råd ett par tatuering är för många en bra idé. Mer än en dekoration i kroppen, är det ett sätt att bränna alltid komma ihåg ett speciellt ögonblick, som hennes bröllopsdag. Och då är det också ett sätt att bära hela tiden en liten diskret symbol för hans kärlek till den andra.

Tatueringen på ringfingret - det väsentliga information för att veta

ringfingret tatuering modell-förbindelse

Men innan man börjar på äventyr av tatuering allians, det finns några praktiska information för att veta. De kommer att hjälpa dig att avgöra om vigselring paret är verkligen den rätta lösningen för dig.

tatuering ringfinger-bröllop modeller

Tatuering ring är en variant av finger tatuering. Så, för att väsentlig information överväga om sin oro hållbarhet tatuering. Vi tror ofta att traditionella tatueringar evigt. Men i själva verket kan de ha en period av varierande liv beroende på var de är slitna. Tatueringar på fingrarna rättvist kända för sin förmåga att försvinna snabbt.

tatuering-ringformig-ring-wedding vridmoment

Denna specificitet finger tatuering förklaras av det faktum att huden på händerna och grövre; till detta också det faktum att händerna är involverade i alla dagliga aktiviteter. Dessa två fakta underlätta försvinnandet av tatueringar på kroppsdelen.

Hur man njuta av hans tatuering evighet ring längre

tattoo-on-the-fingeräktenskapsförbundet

Att njuta av sin tatuering längre förbund, kvalitet tatuering idé tatuering allians och utvalda finger är viktiga. Nedan delar vi med dig några pro tips som hjälper dig i detta avseende.

tatuering-wedding-ringfinger-allians

den kvalitet tatuering på fingrarna är viktigt eftersom det underlättar hållbarhet. Av denna anledning alltid kontakta en professionell tatuerare som använder lämpliga tryckfärger. Observera också att en tatuering på handleden är på insidan del av handen kommer inte särskilt länge. Det är bättre att fokusera på utsidan av fingrarna är mycket mer synliga.

tatueringar fingermoment kvinna-man-Äktenskap

den skäl närvarande på ett finger tatuering också viktigt för hållbarhet. Eftersom utrymmet på denna del är ganska begränsad, är det lämpligt att välja enkla, diskreta mönster. Valet av färger, också vanligen begränsad. De älskande är fria att besluta om tanken att tatueringen föredrar. Vissa par lita på identiska tatueringar; andra föredrar olika tatuering för Madame och Monsieur.

Hur man bevarar sin tatuering ring tid

tatuering-vridmoment-ring-förbund-förbindelse

Perioden efter finger tatuering är viktigt eftersom det garanterar hållbarhet. Denna period kan pågå i upp till två veckor, så ta den så mycket innan du börjar!

tattoo-förbund-äktenskap Idee-ringar

Visste du att enligt professionella tatuerare, beror på att försvinna tatueringar i mer än hälften av fallen, den bristande överensstämmelsen med instruktionerna från tatuerare? Så en bra anledning att läsa instruktionerna för att ta hand om din hud efter en ring tatuering!

tattoo-on-finger förbund äktenskap vridmoment

Utöver den information som tatueraren, under samma period, kontakten bör undvikas med vatten, sol och kemikalier. Detta tar bort risken för hudinflammation och göra sin finger tatuering kvinna eller man mycket mer hållbara.

Vilka är fördelarna med ringen tatuering och varför välja det i stället för en evighet ringen?

tatuering par ring-bröllops idéer

Utbytet av förlovningsringar eller bröllop har en lång historia. Idag, många par väljer att ersätta den konventionella formen av en ring med en idé tatuering ursprungliga paret.

vigselring tatuering-kvinna-man-tatuering

Tatueringen ringen kan ske i form av en allians, men det levereras också med andra intressanta former. Symbolen för evighet, initialer, efternamn, födelse äktenskap (på arabiska eller romerska siffror) och hjärtan är alla alternativ som tilltalar par. Dessutom är vigselring även ersättas med dolda symboler vars innebörd är känd endast för gifta och deras familjer.

tattoo-finger-man allians

I tillägg till originalmönster, är finger tatueringar också valt för sin permanenta sida. Detta gör att du kan njuta av tillsammans, men också för att imponera på folk omkring dig.

ring tatuering idé-wedding-kvinna man

Den unika och originella sidan tatuerade ringar är en annan citeras av gift skäl. Om du drömmer om en egen tatuering, anser de alternativ som du vill fokusera. Sedan prata med din professionella tatuerare. Han kommer att ge dig råd om det bästa sättet att förvandla din idé till en riktig tatueringskonsten skapelse.

tatuering ring förbund-äktenskap människan och hustru


Like this post? Please share to your friends: