designföremål

ClockONE: digital design väggklocka

digital klocka modern design

ClockONE är digital klocka tunn med 4mm tjock drivs av en liten klocka batteri. Utvecklat av Twelve24.
Displayerna baserade digitalt bläck enheter föröka i butiker eller restauranger.


Det händer också att bostads partucliers intresserade av denna nya trend som kombinerar hi tech och inredning. Även om användningen är fortfarande föremål för det nyckfulla teknik.
För ett lyckat projekt mellan ny teknik och inredning, utforskande och experimenterande med nya material är nyckeln till framgång.

ClockOne är en digital klocka som drivs av en liten batteri intressant design digital klocka

Detta är den utmaning som fortfarande väntar på samtida formgivare, eftersom tekniken inte sluta att utvecklas och erbjuda nya praktiska lösningar, ergonomisk och estetisk.
Tolv 24, är Andy Mitchelides ett ungt företag som har meddelat ClockOne en ganska unik vägg digital klocka eftersom den använder E-Ink teknologi, välkänd i e-läsare. Detta ger en stor kontrast och vinklar av bred vision, även på avstånd. I själva verket är det ett resultat av ett nära samarbete med designern Chris Lenart känd i världen av teknisk design.
ClockONE är också en mycket effektiv klocka när det gäller hållbarheten av batteriet, eftersom det kräver mycket lite energi och kan arbeta på ett enda CR2450 knappbatteri för ett helt år!
Den vackra och anmärkningsvärt lätta digital klocka kan fästas på en vägg via ett magnetiskt medium, eller helt enkelt placeras ovanpå möbler. Den finns i en mängd olika färgalternativ.

Ursprungliga designen klocka perfekt för modern interiör digital klocka-art deco clockone

ClockONE är också en mycket effektiv klocka när det gäller batteri hållbarhetintressant design deco klocka

elegant modern design klocka Modern digital klocka design idé