Att bära kläder: våga utsätta dina vackra kläder – anews24.info

Att bära kläder: våga utsätta dina vackra kläder

kläder platsbesparande idé suspension

Ordna en liten lägenhet eller ett litet rum är inte alltid självklart. Ha en trevlig skåp kan vara praktiskt, men ibland besvärligt. Vad bästa lösningen för att lagra dessa kläder?


Vi har svaret: bär kläder. Ett litet pris och lätt att tillverka, uppmanar det inre för att maximera utrymmet och att exponera dina vackra kläder. Kolla in vårt galleri av interiörer inredda med ett lager i en modern, minimalistisk stil.

Att bära trä kläder med två hyllplan

lagring idé plagget lagerkammaren

När du handlar, du behöver inte tänka för mycket på det faktum att kläderna utsätts för. På detta sätt är de markerade och vår uppmärksamhet är attiréesur dem. Även om vikta kläder förlorar sin charm. En kappa avslöjar sin skönhet när slitna eller när de utsätts!

Iklädd svarta kläder

kläder svart design idé modern fjädring säng

En bär kläder är sant platsbesparande. Du kan välja ett lager som hänger från taket eller bär klassiker. Priset är liten och varierar beroende på material. Det är trä, plast, metall, bambu och så vidare. Att välja det mest miljövänliga och naturliga, det är trä och bambu.

Lager original kläder med hylla och låda

bära kläder design idé trä förråd

Om du vill göra din vid basen av bambu eller trä, är det inte svårt. Bara för att ha en stor slät yta av den önskade längden. Esuite måste du bestämma om du vill hänga på väggen eller sätta på golvet genom att lägga fötterna.

Iklädd trä DIY kläder, hängande från taket

om trä ursprungliga designkläder room

Välja att lagra bär hennes garderob, kommer du att få din favorit kläder alltid till hands. Dessutom kommer de att få en dekorativ touch till ditt rum. Genom att installera en eller flera små hyllor kan du lagra tillbehör, väskor och några par skor. Se alla hans kläder utsatta underlätta ditt val av ljus för dagen. Slutligen är det på detta sätt att sömmerskor föredrar att lagra sina kläder.

Bär traditionella klänning i svart med hjul

klädd vit svart kläddesign lagrings idé

Bär metallrulle kläder idé omklädningsrum inte dyrt

ursprungliga lager undertak plagget utformning rumdekor väggsuspension

Bär integrerade väggen dörr plagg dressing trädesign idéutveckling stödlager kammarkonstruktion plagg DIY idé med renseriet konstruktion skala bära kläder vit design idé förråd bär svart tak konstruktion avbrytas accessory lagring design idé matta bär vit rum idé suspension kläder utformning trä väggdekoration idé suspension Dressing idé vitt trä möbeldesign kläddesign


Like this post? Please share to your friends: