ClockONE: digital design veggur – anews24.info

ClockONE: digital design veggur

digital klokke moderne design

ClockONE er digital klokke tynn med 4mm tykk drevet av en liten klokke batteriet. Utviklet av Twelve24.
Skjermene baserte digitale blekk enheter formere seg, i butikker eller restauranter.


Det skjer også at huset partucliers interessert i denne nye trenden som kombinerer hi tech og interiørdesign. Selv om bruken er fortsatt gjenstand for tilfeldighetene teknologi.
For et vellykket prosjekt mellom ny teknologi og interiørdesign, utforskning og eksperimentering med nye materialer er nøkkelen til suksess.

ClockOne er en digital klokke drevet av et lite batteri interessant design digital klokke

Dette er utfordringen som fortsatt venter på moderne designer, som teknologien stopper ikke å utvikle seg og tilby nye praktiske løsninger, ergonomisk og estetisk.
Tolv 24, er Andy Mitchelides et ungt selskap som har annonsert ClockOne en ganske unik vegg digital klokke siden den bruker E-Ink-teknologi, godt kjent i e-lesere. Dette gir det en stor kontrast og vinkler på bred visjon, selv fra avstand. Faktisk det er et resultat av et nært samarbeid med designer Chris Lenart kjent i verden av teknologisk design.
ClockONE er også en svært effektiv klokke når det gjelder holdbarheten på batteriet, siden det krever svært lite energi og er i stand til å operere på en enkelt CR2450 knapp batteri for et helt år!
Den vakre og bemerkelsesverdig lett digital klokke kan festes til en vegg via et magnetisk medium, eller rett og slett plassert på toppen av møbler. Den er tilgjengelig i en rekke fargealternativer.

Originalt design klokke perfekt for moderne interiør digital klokke-art deco clockone

ClockONE er også en svært effektiv klokke når det gjelder batteri holdbarhetinteressant design deco klokke

elegant og moderne design klokke Moderne digital klokke design idé


Like this post? Please share to your friends: