Tatovering ring – vi liker for diskret og original side – anews24.info

Tatovering ring – vi liker for diskret og original side

ring tatovering tegninger grunner finger-tatovering

Tatoveringen ring er en ny trend som finnes oftere i hendene på menn og kvinner. Det er ofte funnet på fingrene av kjærlig par som ønsker å sverge kjærlighet for livet.


Ofte brukt til å erstatte ekteskapspakten, kan du finne det i ulike aspekter. Vi elsker det for sin romantikk og originalitet, men også for hans måte å få en eneste melding. I dag skriver Designmag har utarbeidet for deg et utvalg av alle bildene som vakre og originale for deg å få en idé om dette nye fenomenet.

Tatoveringen ring, vi elsker det for sin enkelhet

tatovering ring sjø-ring-finger tatovering

Å få en tatovering ring er et stort skritt som krever god forberedelse. Dette livet tatovering bør være godt gjennomtenkt fordi den ikke kan fjernes like enkelt som en enkelt ring. Det er en måte å formidle sitt huden en spesiell melding eller brenne et minne som er kjært for oss. På den ene side er det liten og diskret, men på den andre, er det alltid synlig for øyet.

betyr-modell-tatovering hånd

Men før du gjør et valg, trenger du noen grunnleggende på fingeren tatovering. Finger tatoveringer er søt, sexy og uttrykke et personlig preg for oss selv. Noen velger å gi en personlig stil eller å dele den med sin beste venn og andre til å erstatte giftering.

Alliance Hånd ink-svart

Gjør det vondt?

En av de viktigste spørsmålene som oppstår er om tatovering fingeren området gjør vondt. Vet at dette området er det en av de mest sensitive delene av kroppen, på grunn av mangel på fett. Mer du gå tilbake til toppen av fingrene og det gjør vondt. Men den gode nyheten er at overflaten er liten og dermed tatovering. Eller, for en ring tatovering ikke så komplisert at du kan telle ca fem minutter. Den lille problemet er at det tar jern og redigering. Tross alt, er smerte en del av opplevelsen. Og han må lide for å være vakker?

love-moment-engasjement-idee

Hendene, generelt, har den karakteristiske av å være grovere enn resten av kroppen. Det er derfor det er viktig å ta tatovering hvis du ønsker å holde hele og i god stand. Fingeren tatovering mister sin farge med healing. Antallet økter avhenger av huden din. Noen ganger er en tilstrekkelig, men noen ganger mye mer enn det. Enten ville være best å vente for fullstendig helbredelse av din tatovering å endelig se hvilke endringer for å gjøre.

ringene-tatovering-hand-idee

I alle fall er en tatovering ring risikabelt. Du kan aldri forutsi holdbarhet eller resultatet. Du har sannsynligvis ventet en fin og glatt bilde i tankene. Men fingrene er veldig uregelmessig. Dessuten er dette stedet som blir vasket oftere, noe som har en stor innvirkning på din tatovering.

Tattoo-farger-rosa-rød
Hvis det fortsatt du er sikker på ditt valg, så sørg for at fingeren tatovering er av høyest mulig kvalitet. For dette, ville det være best å ta kontakt med en profesjonell tatovør med godt utstyr, kvalitet blekk og uklanderlig hygiene. Noen tatovering kunstnere ikke vil ha en tatovering synlige og sensitive områder som nakke og fingre. Så ta vare å velge en erfaren tatovør.

Design-ideen diamant-diskret

Etter tatovering, må han ta vare på ring tatovering. For en gangs skyld, må vi begrense bruken av såpe og vann til helbredelse ringen din tatovering. Spør en hånd til din kjære eller bruk vernehansker. Hvis jobben krever at du stiller hånden i vannet, anbefaler vi deg å ta fri fra jobb for noen dager.

idee-modell-fil-union

Din tatovering artist vil definitivt tilby deg å ta en healing krem. Og fremfor alt, ikke avsløre din tatovering for sollys. Hvis du ikke har et valg, må det være en solkrem mot UV.

idee-tattoo-Key modell

Å velge ring tatovering, velger de med enkle mønstre og linjer. De overbelastet tatoveringer er vanskeligere å vedlikeholde og blekne med tiden. En god idé ville være å velge en tatovering ren og enkel ring eller en liten registrerings å få ønsket melding.

Mr.-fru-ekteskap-union

I noen arbeidsplasser hvor man har en tendens til å møte med kunder, er tatoveringer ikke tillatt. Så ha det i tankene før du legger ut på denne eksepsjonelle prosjektet. Tross alt, hendene er et synlig sted i øyet at vi ikke kan skjule enkelt.

ornament-mønster-modell-tatovering

Flere og flere par vurdere å erstatte sine allianser ved ekteskap ring tatovering for livet. Ja, det gir dem en lang holdbarhet og er ikke sannsynlig å gå tapt som den klassiske ringen. I tillegg kan hver par be sin tatovering for å gjøre dem en uniqu eet eksepsjonell tatovering ring.

Date-symbolsk souvenir dreiemoment

Hvis du har et ord eller en melding som resonerer i hodet ditt, bør du vurdere å brenne inne i en av fingrene. Noen velger innsiden av fingeren til gravere initialene deres ekteskap, andre til å brenne datoen for deres ekteskap eller dating eller bare for å få en melding. Den kjærlighetserklæringer kan bli merket og tatovert på flere måter.

bånd-fot-modell-tatovering

Hvem sa ring bør definitivt tenke hender. Men du kan skille seg ut ved å gjøre deg tatovere tå. Med ankomsten av sommeren, er flere og flere mennesker sjarmert av tatovering ring foten. Dette er også den ideelle sesongen for fotturer, utstyrt med en slik skjønnhet. Dens store? Du kan skjule det når som helst av en fin par sko.

tattoo-henna-temporal-idé

Noen mennesker ønsker ikke å melde deg på en permanent tatovering. Hvis dette er tilfelle, kan du alltids prøve en tatovering ring er henna. Det vil bare vare en kort tid, men du kan gjøre om på vilje. Gå ikke glipp av vår spesielle artikkel om midlertidige tatoveringer.

Søn-moon-tommers-tatovering

Ringer, allianser, små hjerter, meldinger, asiatiske symboler og religiøse - det er et bredt utvalg av tatoveringer for å brenne fingertuppene. Men hva som er riktig for deg?

symbol-uendelig-ink-svart

spiker-tattoo-idé-diskret

tattoo-realistisk-Coutau-indeksen

trekant-symbol-engasjement moment


Like this post? Please share to your friends: