Dekorative servering elegant lilla – anews24.info

Dekorative servering elegant lilla

moderne spisestue dekorasjon

Eksotisk, inspirerende og kongelig lilla er den fargen som har vært knyttet til royalty siden antikkens Roma. Flere nyanser av lilla fremkalle en følelse av overflod og visuell rikdom som kanskje er like sterk som den gylne fargetone.


Men i motsetning til gull, er lilla mest brukte i verden av interiørdesign. Og til tross for den kraftige aura, lilla kan brukes til å lage en veldig elegant innredning hvis du bruker den riktig. Tradisjonelt er dette lyse fargen er besvart i soverommene, men for en stund begynner han også å finne sin plass i room decoration og stue. I dag presenterer vi 15 spisestuer kledd i lilla nyanser.

moderne spisesal dekorasjon i lilla

lilla spisestue dekorasjon

I de senere år har lilla og flere nyanser er mye brukt i interiøret. Den enkleste måten å innlemme den fargen i room decoration rom er ved å bla veggene. Men dette er ikke så lett som det virker. Velg et klart og levende nyanse av lilla hvis du ønsker å skape et moderne og frisk atmosfære i spisesalen. De mørke fiolette nyanser er mye vanskeligere å kombinere med resten. Hvis likevel du vil ha en mørkere nyanse, bruker det sporadisk for å skape en balansert utseende.

Moderne spisestue i lilla og hvitt

deco lilla spisestue

I tilfelle du ikke ønsker å endre fargen på veggene, lilla aksenter er også et flott alternativ. Gjør en prøve-før du velger din skygge. Deretter kan du velge tilbehør, lampe, bord med stoler eller lilla gardiner. Gardinene er faktisk enda en fin måte å dekorere spisestuen lilla uten å gjøre også. Se bilder for mer interessante ideer:

Spise fiolett med tremøbler

deco spisestue tremøbler

Ideen spisestue dekorasjon

Elegant spisestue dekorasjon

Stoler og spisestue tabellen design

lilla spisestue stoler

Spisestue innredet i lilla og gull

Original innredning spisestue

Spisestue av moderne design

moderne deco spisestue idé

Original innredning av spisestue

spisestue luksuriøs innredning

servering ultramoderne

ultra moderne deco spisestue

spisestue luksuriøse design

spisestue lilla gardiner

grå lilla spisestue

opprinnelige spisesalen teppet

teppe spisestue voldtekt


Like this post? Please share to your friends: