Elektrisk port som trekkes ned i bakken – anews24.info

Elektrisk port som trekkes ned i bakken

elektrisk port utforming etasje hage gjerde

den elektrisk port ved Jobb Fances¹ er et unikt og originalt polsk oppfinnelse. Gjennom bruk av standardkomponenter, slik som skyvedører, er denne innovative teknologien kjennetegnes ved sin eksepsjonelle enkelhet og feilfri drift.


Elektrisk port trekkes inn i gulvet designet av polske selskapet Fancy Fances

Moderne elektriske gate justerbare anlegget utforming

Hva er nøkkelen til denne nyskapende døren mekanisme? Spennet av portalen med motoren er plassert i et prefabrikert armert betonglommen og jord innarbeidet. Driftsprinsippet av lommen og betongkvaliteten gir optimal motstand mot grunnvann.

Elektrisk port ved Pynte Fances: en oppfinnelse som er beskyttet ved patent lov

elektrisk port utforming gjerde metall moderne

Betongen lomme er også installert i den øvre del av døren, men denne gang med avtagbare lokk med hull tilpasses formen og plasseringen av elementene i porten spenn. Den sentrale Lokket har en ekstra hull som gir lett adgang til motoren som gjør praksis er å opprettholde eller å åpne eller lukke mekanisk i en nødssituasjon.

Kvaliteten av betong og dens mekanisme sørger for eksepsjonell motstandsdyktighet

tre design moderne elektrisk port

Før installasjon av portalen, vil den sjekke innstillingene til jord og utelukkelse av kollisjonen med bakken så eller enda mer med røttene av trærne rundt.

Det er viktig å sjekke punkt faktiske mekaniske forholdene i ditt land. Hvis jorda er lite hensiktsmessig, er det mulig å erstatte helt eller delvis. Hver etasje kan tilpasses for montering av hele FANCY rekkverket (portal, gate og gjerde) og gjort på mindre enn 24 timer.

En meget praktisk og funksjonell portal, ideell for små områder

Design gjerde automatisk portmekanismen

Portalen er tilgjengelig i stål, høytrykks-laminater, ark og kvartsplater til slutt et utvalg av materialer med høy kvalitet som kan kombineres og konfigureres på mange måter. Dette gjør at hver port eller gjerde, og derfor hver husstand å ha en unik og personlig gjerde system.

Se videoen under for å se portalen ved Fancy Fances i aksjon:

¹Vous kan besøke Fancy Fances området her.


Like this post? Please share to your friends: