Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer – anews24.info

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

oppskrift idé piknik-salat-vegan-advokat

Våren har allerede kommet, solen skinner, fuglene synger ... Når været er bra, vi alle har lyst til å ligge i gresset og nyte den varme solen ved siden av en ferskvann stream.


Dette er også den tiden på året for en piknik! Denne artikkelen er viet til ideer piknik oppskriften enkel, elegant og vegetarianer. Organisere en vegetarisk piknik A til Å!

oppskrift piknik-vegan-oppskrift-idé

Våren er sesongen for friske grønnsaker og frukt. Det feirer naturen og dens utvikling. Det er også den ideelle tiden å tilpasse seg et sunt og balansert kosthold. Det er ikke nødvendig å gjøre en svært streng diett, bare variere på menyen og spise mer grønnsaker og frukt. Alle oppskriftene som presenteres her er vegetarianere, noen enda veganer. Spis frisk og holde seg frisk: Her er nøkkelen!

Picnic-city piknik-ide-enkel oppskrift

Vi hører ofte "å være vegetarianer eller veganer, må du ha tid til å lage mat." Forberede måltider er å ta vare på sin helse. Enten menyen inkluderer meieriprodukter, fisk eller kjøtt, er det fortsatt svært viktig å se på opprinnelsen til hva vi spiser. Å ha vakkert hår, vakker hud og føle seg lykkelig, er nøkkelen til å ta hensyn til sin diett. Å være vegetarianer er enklere enn du tror. Lag en salat, en pizza pai eller suppe enkel og rask.

oppskrift-piknik-lett-frisk-picnic

grønnsaker-idee-piknik-vegan oppskrift

En oppskrift enkel piknik? Denne velsmakende kake er deilig! Vi gjør det med eller uten egg, legger vi oliven, ost eller tofu, noen frø. Blande alt til en glatt masse. Deretter helles i en form og bakt i 30-40 minutter. oppskrift på noen piknik!

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Vegansk knekkebrød med tomatsaus? De er perfekte for en elegant og balansert piknik. For å oppnå dem, trenger du en kopp og en halv av mel, en halv teskje bakepulver, salt, pepper, oregano, litt olivenolje og litt tomatsaus. For alle stadier av produksjonen av denne deilige oppskriften, kan du besøke nettsiden til Elephantastic Vegan.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Kjeks veganer tomat og oregano: cool! Kilde: Vegan Elephantastic

Vi vet alle det berømte formel eller wand-skinke-ost baguette for vegetarianere. Vi elsker det, men ofte vi ønsker å endre og overraske henne venner med noe annet. Lag en velsmakende kake! Det er veldig enkelt, lett å bære og elsket av nesten alle! I stedet for skinke, råder vi deg til å forandre seg med tørkede tomater: vegetarianere vil bli veldig glad, du vil se.

oppskrift-piknik-lettkake oliven

Mini salte kaker tilpasset oliven, føler du? Små tilpassede kaker eller en stor kake å dele salt - det er opp til deg!

frokost kake-skitne-idee-piknik-vegan oppskrift
oppskrift-piknik-lett-kake-skitne

Salater - lett å lage og veldig bra for helsen! Om våren og sommeren, vi spiser frisk. Du bestemmer hvilke ingredienser til å sette i det: grønn salat, agurk, linser, oliven ... Vi elsker denne salat oppskrift med linser med ristet mais, sorte oliven, litt frukt og gressløk, avbildet nedenfor. Vet du at linser og bønner er en full av protein og ideell mat for folk å veganer eller vegetarisk kosthold?

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Om våren, alt er grønt og spiser grønt! Lag en stor salat, legg dine favorittgrønnsaker, litt pepper, advokater (for vakker hud hydrert), olje og dele. Dryss med noen sesamfrø ...

idee-oppskrift-picnic

En pasta salat? Det er nærende og da, vet vi ikke folk som elsker pasta! Den legger cherrytomater, fersk spinat, ost oliven for vegetarianere eller tofu for veganere. Pinjekjernene play helt spesiell smak til noen salat, pizza eller sandwich. De er også svært nærende.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Pasta salat - næringsrik, deilig og lett å gjøre! Hvis du er ute etter en oppskrift idé piknik siste liten, er pasta salad flott! Det hele var en pakke med pasta i sitt kjøkken ... Salat deigen og pizza, har flere varianter. Det er den klassiske oppskriften med friske tomater, oliven, frisk basilikum, revet ost eller det varierer ... Når klar salat, er det veldig lett å bære. Bare legg den i en beholder som lukkes.

pasta-salat-idee-picnic-vegansk oppskrift

Gresskar og rødbeter alltid forbinder med høsten. Denne salaten av gresskar, rødbeter, oliven, ost, frisk basilikum og dekorert med pinjekjerner er ideell for en piknik høst og tilbake de siste kalde dager på vinteren.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

En salat av grillet gulrøtter, forteller dette deg? For å understreke grillet smak, legger en sesamfrø og solsikkefrø. Det er sant at våren er ikke den ideelle tiden å spise gresskar, gresskar og rødbeter som disse grønnsaker er mer vinter. Det er imidlertid mulig å lage gresskar oppskrift Vårslepp - vi erstatte gresskar med stekte gulrøtter. Lite råd for veganere og vegetarianere - legge til og spise regelmessig gresskarfrø - de inneholder mye protein.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Og for de som liker å eksperimentere og elsker den søte smaken saltere, gjorde vi en salat med fersk spinat, avocado, jordbær, geitost og rosiner. For veganere, i stedet for geitost, kan du legge mandler, valnøtter ...

salat-advokat-piknik-ide-enkel oppskrift

Du ønsker å variere menyen mens du velger noe velsmakende og sunt? Deretter kan du prøve disse elendige. Meksikansk mat er krydret og deilig. Gjør hans selv tacos eller kjøpe dem i butikken, det kommer an på den tiden du ønsker å bruke.

oppskrift-piknik-lett-idee-oppskrift-vegi

På nært hold ser det enda mer deilig ... Alle gode ting inni: avokado, røde bønner, mais, cherry tomat salat - en ekte fristelse veganer!

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Hva å sette inni taco avhenger av din personlige smak. Grillet paprika, løk, tomater, friske urter, avocado, sopp - alt er mulig.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Å følge tacos, har vi laget en liten grønn salat sammen og en saus av ditt valg. Nedenfor ser du en tomatsaus.

oppskrift ideer skive

En person som ikke elsker pizza? Dette eksisterer? Gjør Vegan pizza er så enkelt og deilig. Man kan variere grønnsakene etter smak. Det er den klassiske tomat-ost versjon for vegetarianere eller vi gjøre en pizza versjon av vegan squash og sopp.

vegan pizza-oppskrift-enkle-ideer

For å lage deigen, er det veldig enkelt. Du trenger mel, olivenolje, vann, salt og pepper - det er det! Pynt med frisk basilikum.

vegan pizza-oppskrift enkel

Og for veganere som har ekskludert meieri fra menyen, men elsker pizza - vi erstatte mozzarella med tofu. Tips: alltid sette noen løk på pizza.

pizza-vegan tofu-vegan

Hvilke forberedelser og matlaging tid for en pizza? For å lage deigen, trenger du bare 20 minutter å lage mat - 30 minutter. Rask, enkel og deilig oppskrift idé endelig piknik perfekt for foodies ...

pizza-vegan tofu-ide-enkel oppskrift

For perfekt matlaging pizza plasseres direkte på grillen ved å bruke bakepapir.

pizza-oppskrift-idé-piknik

En cherry tomat salat? Ingenting enklere ... Disse små smakfulle grønnsaker er en favoritt mat for en piknik eller enkel siste øyeblikk.

small-tomat-idee-picnic-vegansk oppskrift

Oppskrift idé enkel og klassisk piknik: kjøpe en tryllestav og lage smørbrød! Klassisk, enkel, deilig og næringsrik. Du kan sette alt du vil i sin sandwich. En av våre favoritt oppskrift er sandwich med svart oliven tapenade, friske tomater og frisk basilikum.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

En sandwich artisjokk hjerte, dette er sannsynligvis veldig originalt, men også veldig sunt. Det er lagt friske tomater, basilikum og pinjekjerner.

idee-vegan-idee-picnic-vegansk oppskrift

Å være veganer eller vegetarianer betyr ikke frata en av de største japansk mat - sushi. Bare kjøpe en pakke med tang, sushi ris, agurk, sesamfrø og friske urter. Denne enkle picnic oppskrift er ideell for utendørs servering form av sushi er veldig kompakt å bære. Dette vil endre seg over piknik klassiske formelen - sandwich, pizza, salat.idee-sushi-resept-piknik-lett

Som tacos? Vi også! For å oppnå disse fine vegan tacos, vil du bare trenger en tortilla pakke, finnes i nesten alle varehus, bønner, oliven, vegansk ost (valgfritt), salt og pepper.

idee-oppskrift-vegan-oppskrift-ide-lett-piknik

Zucchini pannekaker? Fry er ikke nødvendigvis den beste måten å skjule ingrediensene, men det kan være morsomt tid til annen med disse vegansk karbonader. Det varierer i henhold til smak, har vi gjort med squash eller poteter. Man kan også lage en saus eller veganer majones. det ble servert sammen med en frisk salat. Oppskrift Picnic enkelt perfekt!

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Og ikke glem vin ... En perfekt piknik uten vin, betyr det ikke eksisterer. Nyt et glass avkjølt vin nyter solstrålene og dens deilige måltider, liggende i gresset - en glede som ikke har noen pris.

oppskrift ideer-vegan oppskrift

Hva du skal gjøre for dessert? Ta med frukt! Ikke glem råd fra leger - spise fem frukt og grønnsaker om dagen. Bananer, druer, pærer, epler, appelsiner ...

oppskrift-ide-piknik

For å gjøre en hyggelig piknik, er det også viktig å tenke på innredningen. Velg en duk, sette mat og drikke i en vakker flettet kurv, ta med puter. Endelig har det gøy ... Våren er tiden for kjærlighet!

piknik-idee-oppskrift

balansert og sunt kosthold er ikke komplisert. Prøv å variere. Hvis du er veganer eller vegetarianer, aldri glemme å spise nok protein. Vanligvis de finnes i gresskarfrø, solsikkefrø, sesamfrø, peanøttsmør, tofu, nøtter, linser, bønner, spinat og mange andre. Våren er også en perfekt tid til å gå på en diett og rense kroppen hans. Den har et bredt utvalg av alle typer frukt og grønnsaker ...

piknik-vegan-ideer-enkel oppskrift

Du har sannsynligvis allerede vet: skjønnhet kommer innenfra. Og når vi sier "innsiden", snakker vi bare av den menneskelige ånd, selv om helsen til sistnevnte er det viktigste. Vi snakker om mat. Mange mennesker overse dette faktum - helse og vakker hud, er vakkert hår resultatet av vårt kosthold. Prøv en vegetarisk diett i minst en måned og se forskjellen. Ikke drikk brus, søtsaker, potetgull - alle disse tingene har en dårlig effekt på kroppen vår. Dette er også noen av de matvarer som kan gjøre oss syke. Hvis du er en som elsker kjøtt og kan ikke frata deg selv - alltid kjøpe god kjøtt på slakter i nabolaget, for eksempel.

Det er selvsagt forbudt å drikke vin! Det har vist seg at en eller to glass vin om dagen, det hjelper hjertet fungerer bedre og det beroliger oss og setter oss i godt humør ...

piknik-deco-ide-oppskrift-lett-piknik

En god piknik er også en enkel piknik ... Se på dette vakker komposisjon, bildet under, frisk frukt, juice, bananer, pærer, druer, epler, kake og ost - klassisk, enkel, deilig.

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

Lag en spontan piknik og uten mye forberedelser er også en veldig god idé. Ring vennene dine, familien din, ta det du har i kjøleskapet, kjøpe en flaske vin for damene og øl for gentlemans og nyte utendørs!

Oppskrift enkel piknik: frisk frukt, brød, baguette og vinidee-piknik-oppskrift

Forhåpentligvis våre piknik oppskrift ideer har vært nyttig og at du har funnet inspirasjon til å organisere din egen skjønnhet, Designmag ønsker deg en minneverdig piknik og magisk! Lenge leve vår, sol og vakre dager frisk og full av smak ...

Oppskrift Picnic lett for sommeren: å dele en vannmelon!

Oppskrift enkel piknik, elegante og balanserte 25 ideer

For enda mer enklere picnic oppskrift ideer for piknik, kan du gå Spis Quebec.


Like this post? Please share to your friends: