DIY papir blomst: utvalg av bilder, videoer og tutorials! – anews24.info

DIY papir blomst: utvalg av bilder, videoer og tutorials!

DIY blomst origami papir kaffe filtre idé

Blomster - det er romantisk og poetisk! Tilgjengelig i gjeng, de er alltid sjarmerende, men dør raskt nok. Og hvis vi har en blomsterbukett som vil lyse oss lenge?


Crown; DIY bukett eller en enkelt blomst papir - her er nøkkelen for bærekraftig og interessant bukett. I denne publikasjonen har vi valgt fem ideer i bilder, video tutorials og DIY papir blomst! Først vil vi presentere deg hvordan å lage en blomst origami, så du går opp en video hvordan å lage en blomst med bretting og skjæring (kunsten Kirigami !) Og til slutt to enkle tutorials: Flower laget med kaffefilter og blomst utført med silkepapir.

Origami - kunsten foldepapir

DIY papir blomst origami DIY idé

Origami - er kunsten papir folding at alle vet. Alt du trenger er en firkantet stykke papir for å skape noen form for papir blomster - roser, daisies, kisudama. Video er den enkleste måten å lære å lage origami (det vil si av erfaring vet vi!). En av de vanligste origami tutorial video er at av kisudama blomst. Nedenfor kan du se på alle stadier av gjennomføringen av den. Denne blomsten er perfekt for enhver bukett eller krans og dekorere interiøret i huset.

Origami blomst Kisudama - perfekt video tutorial for nybegynnere

Ah, rose - dronningen av blomster! Gjør en origami rose er faktisk ganske vanskelig. Hvis du bare kommer til å begynne å gjøre origami, trenger du omtrent en time til sin realisering. Nedenfor har vi funnet en av de enkleste opplæringsvideoer og origami steg mindre krevende i form av tid. Da kan vi tilby andre ideer DIY blomst i rosa papir som krever mindre tid og lettere å utføre.

Lag en rosa origami

Den rosa papir modellen nedenfor, er å bli realisert med fire ark (rød, rosa eller en annen farge etter eget valg) 10 × 10 cm.

DIY papir blomst - rosa modellen lett å oppnå med skjæring

Carry papir blomster med kaffefilter

DIY-blomst-i-papir-filter-kaffe-blomst-rosa

Hvis du ønsker å gjøre enda enklere, prøv denne opplæringen DIY papir blomst med kaffefilter. For realisering av en blomst, trenger du seks kaffefilter. Antallet filtre du bruker avhenger av ønsket størrelse. Det største antallet av filtre, vil blomsten være fluffy! En pakke av kaffefilter inneholder 100 filtre. Så du kan realisere ca 16 blomster mindre enn to euro! For å gjøre en bukett med blomster i ulike farger, trenger du også:

  • konditorfarge eller vannfarge
  • vann
  • en grunn beholder
  • saks
  • trepinne eller stiftemaskin
  • klebebånd (valgfritt)

Først starte med fargefiltre. For dette, sette vann i beholderen og tilsett noen dråper konditorfarge eller akvarell maling. Kaffefilter er fabelaktig absorberende. Dypp alle filtrene og la det tørke helt.

filtre-a-kafé-DIY-blomst-i-papir-lett

Det andre trinnet er å klippe. Du trenger saks. Ta seks fargefiltre, laget av en stabel 3 filtrerer og brette dem i to. Gjenta og brett halvparten igjen.

filtre-a-kafé-DIY-blomst-i-papir-lett-decoFilter-a-kafé-DIY-blomst-i-papir-folding

Ta saksen og danner kronbladene av din DIY papir blomst som ble gjort under:

filtre-a-kafé-DIY-blomst-i-papir-lett-deco-diyfiltre-a-kafé-DIY-blomst-i-papir-idee

Stem tre eller stiftemaskin for å feste bladene av min DIY papir blomst?

Du kan feste platene på to måter - med en stiftemaskin eller en trepinne og tape. Fikseringen med tre stang er en enklere idé. Den lar deg lage en bukett som du kan sette i en vase, for eksempel. Her er hvordan det:

flower-papir-DIY-filter-kaffe

Den andre måten for å feste platene og for å bruke en stiftemaskin og tapen. For dette senteret brette og stift filtersettet slik det ble gjort nedenfor:

flower-in-papir-diy filter-kaffe

Fest platene med en stiftemaskin vil tillate realisering av en krone som dette:

Krans laget med kaffefiltercrown-of-Blomster-DIY-filter-kaffe

DIY papir blomst idé kaffefilter

Og en video hvordan å lage en blomst med kaffefilter (på engelsk):

Og sist, viser vi deg en av våre tutorials DIY papir blomst favoritt som er overraskende lett å oppnå. Alt du trenger er papir silke. Antall ark avhenger av ønsket fluffy for din blomst - bladene, jo mer anlegget vil være luftig. En pakke på 240 silkepapir 50 x 75 cm koster omtrent 10 euro. Du kan oppnå med 10 til 15 blomster.

Gjennomføre en selv blomst papir

DIY-blomst-i-papir-så-ideer

kilder:

Craft Doodle

enkel & Pretty


Like this post? Please share to your friends: