Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne – anews24.info

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

Bohemian stil kvinne se trendy idé

The Bohemian stil - casual, lett og fargerike! Hva er deler og må ha tilbehør som passer sigøyner utseende? I dag presenterer vi deg vårt utvalg av ideer mann og kvinne bohemsk stil.


Nøkkelen til suksess: ikke nøl med å blande farger og mønstre!

Bohemian stil: må-ha stykker for mennKvinnen bohem sommer lue trendy utseende

The Bohemian stil består av myk og fleksibel klær. Ideen er å bli neglisjert. I den bohemske kvinne garderobe, fant kjole og lange skjørt, feminin og sexy topp, skjerf (ja, til og med i sommer!), Mesh cardigans, skinn stykker. Vi oppdager også noen eponymer deler som kimono og poncho.

Hos mennesker bohem garderobe, oppdager vi skjorter med floral eller etnisk grunnlag, jeans, de bukser 70-tallet, skjerf, hippie vest. Den store nyheten - menn bære flere smykker! Juvelen er nye unisex og slitt av alle. Faktisk, siden antikken, men hadde på seg smykker og klær. På et tidspunkt i lang tid, de to var bare reservert for kvinner. Det er gjennom seksuell og kulturell revolusjon av 70-tallet at denne trenden vises igjen. Under påvirkning av avganger i India, en reell trend på 70-tallet, og den store interessen for meditasjon i Østen, ble hippie utseende dannet gradvis og invaderer det hele tatt.

Man bohemsk stil trender

stil bohem utseende menneskelig tendens idé

Bohemian kjærlighet overlegg. Men vær forsiktig jenter og gutter - han ønsker kitsch, men ikke for mye! Vi oppdager også flare jeans, denim, skinn og fløyel (skjørt, jeans, jakke, vest, sko, veske). Fringed brikkene er et must for kvinner og for menn: å gi bare! Vi må ta det med ro ...

Bohemian stil kvinne idé kappe toppen

Bare et par år trykt var svært fasjonable. For to år, forlot vi den neste. I år er de tilbake. Jente og gutt, bærer det floral og etniske utskrifter.

Kort kjole med lange ermer og floral print

kvinner kjole bohemsk kjole lue ble holdt

Tilbehør bohem mann og kvinne

Hodebåndet - en av sigøyner chic må-stil tilbehør menn og kvinner. Det bærer også halskjeder og etnisk stil smykker! For gutter er det samlinger av spesiell bohemsk stil smykker i år. Det bærer også briller med fargede rammer, runde, stjerner ... Fjærene er også veldig trendy. Vi bruker dem som smykker eller er knyttet til beltet.

Man bohem pannebånd mantlet mann ble holdt

Sigøyner stil favoriserer lengder. Kjole, skjørt, bukser, skjerf - en dør hen!

bohemaktige-kvinne-ble holdt ideer

Den ankelen er også tilbake i år. Vi finner et svært bredt spekter av modeller for gutter inkludert. Faktisk er dette armbåndet fra India. Det er tradisjonelt bæres av kvinner og laget av gull eller sølv. Kan kombineres med tå ringer. I dag, menn og kvinner bærer fotlenker. Det bærer også en talisman.

ankelen

Bohemsk kvinne ankelen smykker

Ringene er også veldig til stede i den menneskelige utseende og bohemsk kvinne. Og stammebeltet boho chic stil med perler, tre eller metall dekorative elementer.

Idea bohemsk armbånd og ringer for menn

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

Og for skjønnhetsbehandling, jenter holde henne frisk hudfarge, markere øynene og la deres naken munnen. For hår, bærer det hennes langt hår, jenter og gutter. Man kan velge en interessant og funky farge eller være fornøyd med sin naturlige farge!

Sigøyner stil - casual, sommer, retro

Kvinnen bohem utseende antrekk idé bukser toppen

Effekten bustete bun passer også sigøyner stil. Den er ideell for de varme sommermånedene når iført hennes lange hår være vanskelig!

Bustete chignon for en casual look

holdt look-boheme holdte sommeren

Den bohemske stilen er poetiske, romantiske og mange etniske inspirasjoner. Den er inspirert av fargene i det fjerne Østen, de grønne slettene i India - bohemsk stil feiring av kulturelt mangfold og fargene på den fjerne og gamle landet. Denne stilen er feminin, sommer, eksotisk og rike mønstre og farger. Det er slitt bohem og stilig på en gang. Det er en unisex stil som går til dere alle.

bohemsk stil skjerf mann bukser antrekk var trendy

To viktige brikker i et bohemsk kvinne var: den lille kjole og Parkdresser bomull eller ull blonder eller floral effekt og etnisk grunnlag.

stamme, belte etnisk, bohem belte

holdt kvinne-boheme-ideer

Kimono - et stykke som vises på moteshow i noen år. Den passer perfekt til sigøyner bohemske stilen fordi den er lang, lys og med ulike mønstre. Faktisk har mange klær merkevarer presenterte sine versjoner av kimono modernisert og veldig behagelig å ha på. For en trendy bohemsk look, bærer det hans kimono med denim shorts og tribal smykker.

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

På stranden, vil du føle lys. Sats på en kort fringed kjole eller topp av shorts. Kombiner med armbånd, lange halskjeder, øredobber, fjær.

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

Hva sko for en bohemsk ser vellykket?

For jenter, de slites sandaler pyntet med stamme stil perler. Det samme gjelder for gutter. Hvis du ikke er den største fan sandaler, joggesko er også et alternativ. Nøkkelen er at du er komfortabel ... Til slutt må vi ha uformell luft!

Fringed stykker - en må haKvinnen bohemaktige-død-ideer

Menn tør skjorter med blomstermotiver og dyr. Bruk dem med jeans. De hippie briller og smykker er et must. Den bohemske utseende kan bæres lett på stranden i byen.

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

På tuftene av Asos *, kan du oppdage et utvalg av klær og tilbehør bohem look.Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

Mannen Cavali vår-sommer 2017 kolleksjonen feirer mannen bohemsk stil. Lilla og rosa er dominerende. Vi oppdager også mye blomstermønstre, kantet, farget skjerf, smykker, høy innsnevrede bukser. Hele kolleksjonen er rik på farger og mønstre. Det synes å bære til 70!

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

Modus, som går ut av stilen.

Bohemian stil: må-ha biter mann og kvinne

* Oppdag forslagene bohem klær ved Asos her.


Like this post? Please share to your friends: