Ideen måltid med venner til å dele sammen i en vennlig – anews24.info

Ideen måltid med venner til å dele sammen i en vennlig

Ideen måltid med venner itailenne pizza-deig oppskrift

"Å spise er hellig, ikke spise hva som er fanget," sa til Molière. Fra forrett til dessert, kan du ha en god tid å nyte enkle retter i en vennlig.


I denne artikkelen vil vi tilby deg et utvalg idé måltid med venner, dele både innvendig og utvendig. Den viktigste ingrediensen for en vellykket måltid er kjærlighet. Så lenge du tilbereder maten med kjærlighet og du har valgt kvalitet ingredienser, ville du har ingen grunn til bekymring.

Ideen måltid med venner å nyte i den mest munter

Ideen måltid med venner salat-grønn-oliven-løk

La oss starte med oppføringene. Her har du et bredt utvalg. Du kan stole på klassiske oppskrifter og være kreativ. Å ha en god salat starter, velger sesongens grønnsaker som synes kjøligere. Vi elsker å legge en enkel grønn salat med avokado, tørkede tomater, oliven og lam salat.

salat-tomat mozzarella-basilikaen

Men også, vi elsker italiensk mat for sine smakfulle produkter. Caprese salat er fra Italia og spesielt øya Capri. Om sommeren kan man lett finne vakre tomater. Skjæres i tynne strimler runde, mens alternerende med mozzarella og basilikum. Vi legger en tråd av olivenolje og voila. Denne oppskriften gjør det enkelt å dele med venner og alle kan svi platen.

bruschetta tomat-basilikaen-idee

Også i den italienske ånd, foreslår vi å forberede bruschetta, i alle dens varianter, som kan nytes både hjemme og på piknik. For å realisere trenger du noen brød pinner du kan ailler og sette litt tid i ovnen. Deretter kan du legge ingrediensene du ønsker. Det mest vanlige er tomat og olivenolje. Men du kan også gjøre ved å spre basilikum pesto, ost, pølse og andre. Bare vær kreativ og kjenner smak av dine gjester.

Tea-deli-ost-idee

Her er en rask idé enkel, vi liker å ta del i den mest vennlige. Ta et brett og legg over et utvalg av kjøttpålegg og oster. Du kan også knytte ost med druer og pølse med melon. Du vet ikke? Unn deg selv!

kake-skitne-idee-oppskrift

Samt muffins, er salt kake blant favorittene når det gjelder å gjenforeninger. Grunnoppskriften er den samme. Så bare legge de produktene du elsker. Dette kan være den geitost, tomater, oliven og skinke. I basisdeig av kaken, må du:

 • 200 g. mel
 • 1 pose av gjær
 • 4 egg
 • 2 C.S. olivenolje
 • salt

Bland alt og legge de produktene du har valgt.

Grill kjøtt-hamburger grill

Så hyggelig i sommer og vinter, hva er vel bedre enn en grill?

Når det gjelder ideen måltid med vennlige venner, kan du bruke grillen for god biff og grønnsaker. Men også tenke på å forberede burgere for gjestene dine som du kan justere etter smak.

papates-chips-hjemmelaget

Og burger, vi liker å assosiere med hjemmelaget potetgull. Du kan lage chips fra konvensjonelle poteter eller fra gulrøtter, søtpoteter, rødbeter og zucchini. Du kan alltid forbinder med en hjemmelaget saus.

vinger kylling-saus oppskrift

For de som liker kjøtt, vi elsker kylling i alle dens former. I stedet for å gå gjennom fastfood neste dør, anbefaler vi deg å lage dine egne kyllingvinger. Hvis du ønsker en marinade med amerikansk, bland ketchup med honning, soyasaus, eddik og olivenolje. Du kan også legge til krydder.

pasta-Bolognese-parmesan oppskrift

Pasta er en italiensk rett som alle elsker.

Du kan først velge form av pasta, og deretter knytte dem til en saus. Blant de mest kjente inkluderer carbonara, bolognese, pesto saus, fløtesaus og laks. Igjen kan du gjøre stor fantasi. Pasta er en meget vennlig rett som du kan tilberede sammen med vennene dine.

aubergine parmigiana, italiensk-oppskrift

Vi alltid bo i Italia med aubergine parmigiana. Denne svært velsmakende rett egentlig ikke ta deg mye tid. For å oppnå dette, må du:

 • 5-6 vasket og égoutées auberginer og kuttet i lengde
 • 800 g. hakkede tomater
 • 2 tomatkonsentrat C.S.
 • 250 g. mozzarella
 • parmesan
 • hvitløk
 • olivenolje

Småkoke i en panne med hvitløk i olivenolje, tilsett tomater og dedikert. Tilsett litt vann og salt og dekning for en stund. Deretter, når din saus er klar, alternativt i en skål aubergine, saus og mozzarella. Avslutt med en revet lag med aubergine og parmesan. Stek i moderat ovnen i ca 20 minutter.

idee-smeltet-ost-tabellen

Smelte er curtainsider opprinnelse og er forberedt fra innenlandske og basert oster. Den klassiske fondue er laget av Gruyere, Beaufort, telte, hvitvin og hvitløk. Denne retten er en av våre favoritter til å tilbringe en fin middag i fred.

idee-tabellen raclette ost

I samme ånd og den samme tonen i kveld, er det nal også en god idé å lage et måltid med venner. Raclette er av sveitsisk opprinnelse. For å realisere det, må du gi deg selv med en elektrisk raclette. Den klassiske oppskriften er laget med smeltet Raclette ost, poteter og pølse som du kan justere til din smak. I vegetarisk versjon kan erstattes pølser med grønnsaker og sjømat.

tiramisu oppskrift-italiensk dessert

Tid til desserter!

Tiramisu, som ikke liker det? Dette er en oppskrift som man kan aldri gå galt. Dette dessert er laget basert kjeks og mascarpone. Vi liker å eksperimentere. Og i sommer, er det mulig en variant av tiramisu ved å legge jordbær.

fruktsalat-dessert-idee

Og for enda enklere, men velsmakende versjon av fruktsalat aldri svikter oss. Bare velge gode sesongens frukt og skjær dem i små biter. Du kan også pynte salaten pisket frukt eller vaniljeis.

kylling-apple-Earth

Sørg for å inspirere deg gjennom resten av våre bilder under. Hver tallerken er laget med kjærlighet er bra å dele. Enjoy!

pot-au-feu oppskriftIdeen måltid med venner - lapskaus

quiche lorraine oppskrift-idéQuiche Lorraine - en rett til ikke å bli savnet

suppe-grønnsaker-oppskrift-ideeGrønnsaksuppe er en av de beste brukervennlige retter

biff og laks-gressløk oppskriftIdeen måltid med venner med en laks biff


Like this post? Please share to your friends: