Den ofuro bad tilbyr velvære og slapper av – anews24.info

Den ofuro bad tilbyr velvære og slapper av

Den moderne utvendig treverk ofuro bad

den ofuro bad er svært populær i Japan, for deres utrolige design og attraktivt utseende; pluss det faktum at det er en kulturarv. Landet av den stigende solen er kjent for å være kilden filosofier og løsninger for en komplett slapper av.


Her presenterer vi ofuro bad i forskjellige former og vakkert designet fra modellene av tradisjonell japansk badekar i bruk siden de siste århundrene. Legenden forteller at karet kan skanne alle slags fysiske og åndelige plager.

Den Ofuro bad rektangulær trer skjema

Den Ofuro bad rektangulær tømmer form

Det fremmer blodsirkulasjonen og behandle smerter i kroppen. Tradisjonelt tre ofuro karet er fylt med vann og salter og skjøt opp varme temperaturer. En person bruker ikke en kar for bading, men heller å slappe av. Avslapping er en stor del av østlig kultur, og det regnes som en form for kunst. Japanske badene er utstyrt med badekar og dusj område uten førerhus. Dusjen er ved siden av badekar, fordi det må gå hånd i badekaret.

En relativt liten metall kar i en designer bad

metall bad bad chic lite rom

Så det er obligatorisk å vaske før du tar en japansk bad. Det er et ritual som viser hvordan Eastern sivilisasjoner verdi og respektere de regler og fysisk og åndelig hygiene. I den tradisjonelle typen ofuro bad, er toalett såpe ikke brukes fordi det kan skade treverket som karet er gjort. Virkningen av moderniseringen er tydelig i tilfellet med ofuro kar. Dag, badekar laget av forskjellige metaller og porselen er tilgjengelige med forskjellige funksjoner, slik som hydromassasjeterapi. Men for ekte avslapping opplevelse.

trebadekar og en oval form

oval-formet tømmer karet

En zoom av em Wood badekar

Zoom tre badekar

En japansk stil tre badekar

Japansk stil tre badekar

En enkel bad med tre badekar

rom enkle tre badekar

Små runde tre badekar i stua

liten runde tre badekar sitte

En original badestamp for to

badekar for to

Japansk stil badestamp for to

Japansk stil badestamp for to

Enkle, komfortable tre badekar

enkel tre badekar

rektangulær tre bad

Moderne tre badekar

oval tømmer karet plan måling

Runde tre bad kartet


Like this post? Please share to your friends: