Creeper skygge hage pergola – anews24.info

Creeper skygge hage pergola

vintreet pergola skygge moderne hage

Sommeren nærmer seg og du begynner å tenke meillleurs betyr å beskytte seg mot solen. Dette er en mulighet for oss til å gi deg skygge klatring plante ideer for å dekorere din pergola eller lysthus hage.


Økende en eller flere planter på pergola er en god måte å nyte en naturlig skygge i sommermånedene.

Vine skygge: ideer for en pen og naturlig terrasse

vine skygge idé deco pergola

Den grønne har evnen til å gjøre noen uterom kjøligere og mer stillegående. I tillegg er noen typer klatring blomstrende planter har evnen til å gjøre sommerkvelder morsommere med sine hypnotiserende aromaer. Faktisk, duften av sine blomster er spesielt intens om sommeren når blomstene blir utsatt for varme og eteriske oljer blir mer merkbar å lukte.

Vine skygge: hvordan å gjenkjenne?

vintreet pergola skygge moderne deco terrasser

Som navnet antyder, slyngplanter gruppe omfatter et utvalg plantearter, som er i stand til montering på en vegg eller på et annet medium, slik som en pergola bjelke eller søyle av en aksel av hage og lysthus. Disse plantene er tilpasset den utvendige veggdekorasjon av et hus fasaden, en terrasse eller balkong.

Ideen terrasse med pergola og klatring plante skygge

vintreet skygge Tonelle Designere

Deco pergola med klatreanlegg skygge: noen enkle tips for å respektere

grønn plante dekorasjon Bilde pergola

Å dekorere pergola av vinranker eller mer, er det noen regler å følge. De lar deg vokse arter av ditt valg enklere og raskere. Dermed fagfolk av hage forklare at vi må prøve å plante 20 til 30 cm fra bærebjelkene i det pergola.

Pergola med klatreanlegg skygge lett å dyrke

velge en vinranke pergola skygge

I tillegg anbefaler de oss på det sterkeste å bruke en passende type jord for utvalgte arter. For å gjøre dette, vil vi lese pakningsvedlegget som følger med planten eller ta kontakt med en spesialist butikk.

Tips for en dekorativ pergola med vinstokker vellykket skygge

pergola blomster til pynt idé

Hengende planter og terrasse med pergola dekorasjon

vine skygge moderne stil pergola

Vanligvis gjør klatrere ikke liker overflødig vann, det er derfor vi begrense vanning, med mindre annet er oppgitt på en bestemt sak. For å hjelpe plantene til å klamre seg lettere til pergola, vil vi bruke sønn av jern eller annet egnet materiale, for å sette opp søylene.

Klatreplanter for skygge pergola og hage arbor: hvilke arter å velge?

velger planter skygge pergola ideer

Planter blomstrete arbor og pergola, skygge

plante glycin-pergola designere

Blant vinrankene, det er de mer egnet til utsmykning av en pergola. Det er, for eksempel, den klatrerose og Honeysuckle for kolonnene i pergola og tett vegetasjon arter eller de i klynger til takene pergolaen. Du kan fortsatt velge planter for frukt eller blomster.

Klatreplanter frukt: en gourmet innredning og pen

vine skygge pergola Designere

Klatreplanter frukt er et godt valg for de som liker å dyrke frukt og grønnsaker i sine hager. Til disse eiere av uterom, de tilbyr fordelen av å ha ferske råvarer direkte fra sin terrasse. I denne kategorien av planter, er druer, kiwi, squash, jordbær og bringebær.

Planter pergola og lysthus frukt: hva er alternativene?

pergola plante skygge basseng terrasse utforminger

Pergola og utendørs planter

vintreet skygge for utendørs hage pergola

Den druen er en av de mest hyppig valg for natur dekorasjon pergolaer i områder av Middelhavet og, mer generelt, i mange land i Sør-Europa. Det har evnen til å klone terrasse middelhavs luft og en avslappende atmosfære som assosiert med helligdager i disse regionene. Squash, i mellomtiden, er lett tilpasses kjøligere klima og ta med utendørs rustikk og autentisk utseende.

Liten terrasse med pergola prydet med klatring plante skygge

skygge tre deco terrasse pergola

Kiwi er en populær vinranker å plante, ikke bare for disse fruktene, men også for sine hvite blomster, grønn eller rosa. Opprinnelse i Kina, er kiwi nå også dyrket i Frankrike, og man kan lett bruke dem for dekorative pergola. De pynte terrassen med et snev av orientalsk stil.

Gartner med vintreet skygge rød

Natur dekorasjon pergola skyggeplante

Ideen om moderne floral dekorasjon for liten pergola

pergola terrasse plante skygge

Vi elsker blomstrende vinranker for farge de bringer til våre hager. Den Bignone, også kjent som Jasmine Virginia, er en plante med vakre blomster trompeter. Disse kommer i flere nyanser av varme farger. Den bigogne er fra det sørøstlige USA, og på grunn av dette, hun elsker sol og varme.

Lysthus og pergola med klatring plante skygge: naturlig og duftende dekorasjon

vintreet skygge tonelle pergola

Ideen om vakre blomster dekorasjon med vintreet for skygge lysthus terrasse med hage

deco basseng terrasse pergola vinstokker skygge planter

Det er motstandsdyktig mot tørke og blomstrer fra juli til september. Det er et godt valg for eiere terrasser utsatt for sol og for de som ønsker å ha en pergola prydet med blomster i en god periode av sommeren.

Creeper skygge for utendørs sommer full av magi

pergola shading deco utvendige anlegg

Klematis er en plante med vakre duftende blomster og eviggrønne. Den vokser best hvis det er orientert mot sør, øst eller vest, og det kan nå mellom to og fem meter i høyden. Dette er en av de mest ofte brukt til å dekorere pergolaer planter, vegger og trellises.

Velg planter Pergola: eksotisk alternativ med interessante blomster

plante skygge-klatring pasjonsblomst hage pergola

Pasjons er en annen plante som vil bli verdsatt av de som har terrasse gir full sør. Brakt til Europa av spanjolene under utforskningen av Amerika, er det preget av sin bemerkelsesverdige blomster som er blant de mest kultiverte i Frankrike.

Dekorer uteplass med pergola av sjasmin for en sofistikert atmosfære

pergola vinstokker deco ideer

Hvis du liker blomstrende planter og dufter av Østen, satse på jasmin. Det vil fortrylle deg med sin vakre hvite, rosa eller gul, og vil gi deg en behagelig skygge med sine eviggrønne.

Rosen, et valg for klassiske hage arbor

pergola planter deco terrasser Eksterne

Hvis du har en liten hage med pergola, opt for nasturtium. Det er en årlig plante med blomster i varme farger som sandholdig jord og vokser raskt uten mye omsorg for mye plass.

Ganske floral og forfriskende dekorasjon pergola i sommer

Oppsett ideer pergola pergola

For planter dekorative duftende pergola, tenk på rosen, glysin og sukkererter. Den klatrerose kan ha blomster i alle farger, fra hvit til lilla. Kjent som en svakt pretensiøs plante, rose som hager i midten av skyggen og jord.

Utendørs anlegg for skygge pergola og lysthus: glysin

pergola vintreet skygge arter

For en hage med solterrasse og utsettes for varme, velge en dekorativ pergola med blåregn. Dette plante blomster i lilla eller hvite klynger. Det er å vokse i jord, men hovedsakelig tørr.

Hvordan dekorere en pergola naturlig og introdusere mer farger i sin eksterne

vine skygge utforminger utenfor pergola

blomster klynger av blåregn og moderne hage pergola Deco

pergola hageplanter deco idé

Wisteria er kjent som særlig rask utvikling av arter i optimale forhold, kan de nå en høyde på en meter på bare ett år. Så et alternativ for dem som ønsker raske resultater og en imponerende pergola dekker.

Utvikle pergola og velge en floral dekorasjon for pergola skygge

Eksterne ideer pergola skygge planter

For å velge og vedlikeholde sitt anlegg pergola, vet vi også noen praktiske opplysninger. De omhandler fordeler og ulemper ved ulike arter og deres vedlikehold. Dermed man velger ofte løvfellende planter for pergola er godt dekket i varmt vær og sol i vinter.

vintreet pergola skygge: litt praktisk informasjon før du gjør ditt valg

Anlegget dekorasjon skygge terrasse pergola

Hvis du liker blomstrende planter, har du sannsynligvis allerede besluttet å bruke en for terrassen din. Men før du gjør det, husk at blomster også tiltrekker bier og veps. I tider med vekst av disse plantene, kan tilstedeværelsen av disse insektene skape problemer for medlemmer av familler. Dette er et aspekt som må vurderes før du gjør ditt endelige valg.

Moderne utendørs foto med vakre lysthus pyntet med klatreplanter

dekorasjon arbor hageplanter utenfor

Å gjøre sin kuleste terrasse med en vinranke pergola

Moderne dekorasjon idé pergola terrasse anlegg

Gourmet planter synes et godt valg for dekorative pergola fordi du kan også nyte fruktene av sin egen hage. Hvis du har tenkt å bruke denne typen anlegg, også tenke på det faktum at noen av disse plantene har rotete frukt. En terrasse med pergola dekorert med disse plantene krever litt mer vedlikehold innsats i perioden da modnes frukten.

Blomster og planter for grimpates flavored atmosfære og romantqiue

presenning pergola planter

En annen detalj nyttige å vite om motstanden av forskjellige plantearter. Blant de plantene som er nevnt ovenfor, kaprifol, klematis, blåregn, hortensia og roser har et rykte for resistente arter og derfor lettere å vokse med lærling gartnere.

pergola deco idé med hengende blomst kurver

pergola skygge blomster Creeper

vintreet pergola skygge: hvordan å involvere andre plantearter

Ideen vintreet pergola plante skygge

Dekorere pergola av en grønn plante uten blomster eller frukt betyr ikke frata vakre farger. Hvis du velger denne løsningen har mange muligheter til å variere utseendet sitt eksteriør. En fin idé er å ha kurver med dekorative blomster på søyler av pergola, i dette tilfellet tenke på å måle høyden på hengende kurver for å ikke hindre fri bevegelse på terrassen din.

Duften av blomstrende planter er spesielt sterk i kveld

vintreet pergola skygge lysthus deco design

Komplementær Deco pergola utsmykket med grønne planter kan også gjøres ved hjelp av blomster som foretrekker skygge områder i midten og skyggelagte utendørs, som kameliaer eksempel.

Komplett Deco pergola prydet med en klatring skyggeplante: utendørs belysning idé

idee dekorasjon utenfor pergola planter

Liten terrasse med pergola og innredning med grønne planter

vintreet skygge pergolaer deco terrasse

Busker er en annen måte å gi innredningen av pergola noen finpuss. Arrangert rundt søylene, vil de beskytte patio fra nysgjerrige øyne og de skjuler røttene av vintreet av ditt valg.

utendørs hage med rose Photo

klatreroser pergola hage dekor

hage arbor bilde med creeper og zen

pergola hage arbor anlegget zen-design

Pergola dekorert med grønne planter er pen og lett å vedlikeholde. Gitt det store utvalget av plantearter som er tilpasset klimaet i de franske regionene, alle kan finne en fin mulighet til å skape mer naturlig skygge i utendørs hage.

Bilde liten hvit pergola med overbygd tak blomstring blåregn

vintreet arbor skygge hage pergola

utendørs anlegg idé for hagen pergola møbler: blå eller hvit blåregn

Ideen om dekorasjon terrasse pergola plante skygge


Like this post? Please share to your friends: