Honning Scan – alt om dette trendy teknologi – anews24.info

Honning Scan – alt om dette trendy teknologi

scanning honning hår-længde-blænding

Anerkendt af berømtheder, teknik scanning honning er en stigende tendens nu. Det invaderer os trit med sin måde at dreje hår i en naturlig aktiv.


Denne type af farve, der har erobret hjerter af pigerne er det emne, vi vil tale om i dag. Læs disse linjer og bliv inspireret af vores billeder omhyggeligt udvalgt til dig.

Hvad honning scanning og hvorfor prøve?

hår lang glat-lumière

Scanning er en delvis farvning af hår. Dens formål er at afklare brunt hår og brune indtil en lysere farve, hvad honning. Honning scanning bringer et lyst, naturligt look med sin blanding af nuancer. Afhængig af den naturlige farve i bunden af ​​håret, kan resultatet være mere eller mindre klar.

farvelægning sweet-mellemlange

teknisk spørgsmål, må vi først vælge en farve en eller to nuancer lysere end din grundlæggende hår. Dette er vigtigt for den mest naturlige resultat. Din frisør vil indgive sit produkt til nogle af dine vipper med en pensel, og vil vente på det oxiderer. Til sidst skylles og vil pleje dit hår ekstra pleje. Nu er der fejer Colorations honning til at købe et kit til at udføre derhjemme. Men vær forsigtig! Det kræver god teknik, og vi anbefaler, at du først gøre en test til din frisør.

hår-længde sol

Fordelene ved honning er talrige scanning

Hvis du aldrig har farvet dit hår, indtil nu, er dette den rigtige teknik til at vedtage. Hun abyss meget mindre hår end en traditionel farve. Desuden er dette den ideelle metode til at skjule dine første grå hår.

langt hår-bølget-hår

For der er lavet honning scanning?

Som vi har nævnt før, honning scanningen er ideel til brunetter og kvinder med brunt hår. Hovedformålet er at lysne hår og har en effekt "solskoldning." Der er andre scanninger lyse farver, så den karamel og honning scanning. Men der er nogle små forskelle i nuancerne.

hår lang refleksion-lys

Nogle af jer formentlig undrende hvad er forskellen mellem en honning-scanning, skygge og strejf af farve.

Vi er her for at give dig svaret.

Mens scanning målet er at give et naturligt sollys effekt til håret, er formålet med skygge er en anden. Dette er en præcisering fra rødderne gennem en mørk skygge til en lysere skygge under en to-tone effekt. Som for sluserne, de er langt mere synlige og afgrænset. Denne teknik er for dem, der ønsker at give tegn til deres hår.

hår længe refleksfri-krusninger

Honning scanningen er ideel til alle hudtyper, så længe dit hår forbliver i semi-mørke eller mørke toner. Formen på håret er ikke vigtigt enten. Uanset om du har bølget hår, glat eller krøllet, uanset hvad.

farve-lyn-blænding-limineux

Når det er sagt, hvis du har for meget hår kort som en dreng, hår scanning er ikke for dig. Den væsentligste årsag er, at man ikke kan opnå den ønskede fade effekt. I dette tilfælde anbefaler vi at du vælger en klassisk eller delvis farvning med pandehår.

blænding-farve-idé-frisure

Vedligehold din honning scanningen er nemt. Bare gå til din frisør hver fjerde måned for at genoplive din farve. Og indtil din vilje, du foretager, skal du sørge for at anvende plejeprodukter for at bevare din farve såvel som for sundheden for dit hår.

refleksioner Hår-lys-guld

Og frem for alt, du har en scanner eller ej, skal du sørge for at beskytte dit hår mod UV-stråler! Så er du klar til at prøve farven af ​​solen?


Like this post? Please share to your friends: