Shaded blonde – teknikker og ideer frisurer trend – anews24.info

Shaded blonde – teknikker og ideer frisurer trend

skyggefulde blonde hår Hår idé lang naturlig bølgebevægelse

Hvis du kan lide at eksperimentere med de nyeste tendenser inden hår og hårfarve, har du sikkert hørt den blonde skygge, det farvende teknik, der har tiltrukket en masse popstjerner og film i Frankrig, Europa og USA.


Og hvis du overveje at indføre skyggen blond makeover for dig i anledning af ankomsten af ​​de smukke dage i foråret, har du sandsynligvis har spørgsmål om, hvordan man får, hvad der ser, om længden af ​​hår tilkommer en sådan farve og frisurer, der bedst passer til din manke.

Fokus på den blonde skygge - hvordan man får og med hvilke frisurer slid

skyggefulde blond hår kvinde langt hår model

I denne store sag om den blonde skygge, vil vi forsøge at besvare alle disse spørgsmål. Vi starter med en lille forklaring om teknikken, derefter gennemgå hvordan man kan bære en skyggefuld blondine med hår af forskellige længder og slut af med ideer frisurer tendens til hver dag, men også for mere specielle lejligheder, såsom: et bryllup. Her uden videre, alle disse kendsgerninger og ideer af frisurer, der er jeres at opdage!

Den blonde skygge, en tendens farve for at øge din manke!

blonde hår lange skygge krusninger idé frisurer trend kvinde

Som navnet antyder, det skraverede hår består i at blande flere nuancer for at opnå en skygge effekt på håret farve, men også i søm kunst og selv i indretning . Blev meget populær i det første årti af det 21. århundrede, er det en af ​​de mest almindelige teknikker og tilpasser sig de mest slidte frisurer nu.

Farvning skygget blonde nuancer - nogle informationsteknologi

hvordan man kan bære skraverede blond hår midten kvinde lange hår tendenser krusning

Skyggen er også kendt under navnet gradient farver som hår farve teknik resulterer netop i en gradvis misfarvning, som regel spænder fra mørke toner til lysere nuancer, og især den blonde i al sin rigdom.

Den blonde skygge scanning beriger nuancerne i vores manker *

skyggefulde blond kvinde skære hår forringe profressif langt hår

For nylig har denne teknik blevet beriget med en anden: at af scanningen, hvilket resulterer i det, der kaldes den blonde skygge scanning indføre strenge af lyse nuancer på håret længde.

Hvad hårlængde til en skygge til maksimal effekt?

hår blond hår skyggefulde scanning midten lange bølger

Den blonde skygge scanning beriger yderligere nuancer af manke og bringer mere glans til håret og samtidig producere en interessant effekt at bære med hår af forskellige længder, herunder genveje som "nisse snit", populariseret han et par år siden af ​​stjerner som Anne Hathaway eller Emma Watson.

Den dukkert farvestof, en version af skyggen egnet til korte og mellemlangt hår

skyggefulde kort hår blond kvinde klippe bob skygge

Det skraverede blondine er en teknik, der gælder for midten længde eller langt hår, uanset det valgte snit. Således er en af ​​de sorter af denne teknik, dip farvestof, hvilket resulterer i en udtalt pause mellem de to farver, produceret en meget interessant virkning på mellemlange hår slidt klippe bob.

Binderen og farvestoffet til farvning til naturlig effekt og optimale resultater

skyggefulde blond bob hår klippe kort trend

Den slips og farvestof, en anden sort af den blonde skygge passer også skulderlangt hår, og bringer en mere delikat, men lige så vellykket resultat.

Det skraverede blond version til alle hudtyper og ansigt

idee blond rødt skraverede langt hår naturlig bølge

Dem med en lang manke nyde en masse inspiration til deres skyggefulde farvelægning, da de kan modelleres på sektioner af en række berømtheder, der har taget denne farve: Rihanna, Sarah Jessica Parker, Beyonce, Drew Barrymore Sofia Vergara ...

Hår farveovergange at være trendy denne sæson

skyggefulde blond kvinde nedbryde progressiv skæring rødt hår

Alle disse populære navne og deres udseende er at bevise, at skraverede frisurer tilpasse nemt til alle hudtoner og alle former for kvindelige ansigt.

Mode skæres med krusninger og skygge med blonde nuancer

skraverede blonde hår fejer bølger skære idé frisure kvinde

ofte bæres med lange snit, skyggen skinner i al sin pragt med hår i gradvis graduering, men også i frisurer med naturlige eller kunstige bølger.

Porter scanning med et snit progressiv gradient

skyggefulde mørkt blond kvinde hårfarve 2017 trend

Sidstnævnte cut er også meget trendy for kvinder, der vovede en blond farve med skyggefulde scanning.

Lang snit med krusninger og manke farvenuancer

skraverede scanning blonde lange hår krusninger

Og det er på grund af en ret simpel forklaring er, at farven på låsene synes naturligt at følge byger af lys nuancer i deres manker.

Hvordan til at bære lange slanke hår med blonde skraverede farver

skraverede sektion scanning tilbøjelig blonde kvinde moderne frisure

Men det betyder ikke, at du med risiko for at beskadige dem skal indsende til konstant behandling af dit hår! Fordi, ja, den blonde skygge er ideel til lange lige hår, som du kan se på billedet ovenfor.

Hvad forkortet til midten af ​​skraverede hår blond?

skraverede scanning blond kvinde model væger halv lang

Som for dem, der ønsker at prøve en mere aggressiv skæring og farvning skyggefulde samme tid, kan de meget vel råd til en stejlere gradient, at bære med eller uden et par små bølger!

Idé frisure til kort hår med blød skygge

model hår blond kort hår kvindelige skygge

Den blonde skygge forskønner vores manker og gør os ønsker at bære vores hår ned. Men nogle gange har vi brug for en lille sort og man spørger sig selv, hvad hår kunne vi forsøge med denne type farve. Nedenfor er nogle ideer til dem, der stiller dette spørgsmål.

Farvelægning blond skygge - vores hår ideer til at teste hver dag

scanning skraverede hår blond hår bolle kuponer

Behov en idé om hår skyggede for langt hår du kan bære hver dag og føler sig godt og moderigtigt, på arbejde eller college? Over en flot forslag med en mini improviseret bolle efterlader en del af dit hår gratis.

Mini bolle med krusninger og skyggefulde farvelægning

Bonde Bryllup hår klippe hår blond krusninger skygge

Tag denne nyeste frisure som udgangspunkt og tilbyde dig et romantisk look og praktisere begge, arbejder enderne af dit lange hår med et krøllejern!

afslappet bolle til langt hår skyggefulde

skraverede model blond chignon hår trend hår medium længde

For aftenunderholdning i løbet af ugen, og for smukke aftener med venner, gå til en afslappet bolle, der vil fremvise nuancerne i din skygge, mens skåne dig forpligtelsen til at tilbringe timer i spejlet!

Bolle top afslappet stil at føle sig godt tilpas hver dag

skraverede bolle blond kvinde frisure trend 2017

Efter alt, vores hår har også brug for hvile, så fra tid til anden, kan vi blive båret i en bolle tendens og gøre oprør! Og vi benyttede lejligheden til at fremvise de smukke funktioner i vores ansigter med en nøgen makeup lidt makeup type!

Idé hestehale måtte til langt hår skyggefulde farve

frisurer tendens måtter blond hestehale skygge

Og hvis du har langt hår, og vi vil gerne finde en følelse af frisure til weekend udflugter for hans træning i fitnesscentret eller for vandreture i naturen, er der fokus på, hvordan en hale måtten hest!

blond Shadow - idé af smarte frisurer til bryllupper og særlige lejligheder

skyggefulde blond bolle frisure idé krusninger skygge bryllup

Efter disse ideer frisurer til hverdagen, nu se, hvordan at bære den blonde skygge på de fleste særlige lejligheder, ligesom en romantisk aften, galla eller et bryllup.

skyggefulde langt hår frisure slidt på siden

scanning skraverede idé blond hår langt hår ægteskab

Vi sagde: skyggen gifter godt med bølget hår. Udnyt dette og opfinde din glamourøse frisure iført dit hår på siden, med en dejlig tilbehør, som vist på billedet nedenfor!

Frisure til langt hår med naturlige bølger nedtonet og smarte tilbehør

Langt hår blond hår ægteskab krusninger skygge

Måtten har længe været på listen over bryllup frisurer både elegante og romantiske.

Måtten skraverede langt hår, en klassisk mulighed for en bryllupsdag

bryllup frisure ideer krusning blonde hår lang skygge

Og som vi har set på tidligere billeder, det fremhæver de tråde misfarvede for en smuk resultat. Hvilken bedre måde at et elegant bryllup frisure og trendy?

romantisk mat blond hår og farve skraverede romantisk stil

blond hår trend 2017 bryllup frisure idé mat skygge

Derudover kan du vælge den type måtten afhængigt af længden af ​​dit hår og lege med uendelige variationer af denne ideelle frisure til din særlige dag!

Mat flettet ring rundt om hovedet blond skraverede version

bryllup frisurer mat idé langt hår blond skygge

Faktisk selv måtten flettet krone rundt om hovedet passer en blond skraveret farve og giver et inspirerende og romantisk indstilling til din bryllupsdag.

Lille mat krone med skulderlangt hår falder i skygge farve

bryllup frisurer tendens skygge blond hår middellang

Du ønsker at satse på en klassisk og kongelig hovedklæde på én gang? Ingen grund til at gå meget langt! I dette tilfælde ville den bedste løsning for dig være blot at vedtage en variant af bolle.

Hvilke muligheder for en bolle til blond hår farve og skygge?

Bryllup hår blond bolle ondulationombre

Som måtten bliver bolle kombineret i tusind sorter og tilpasser med lethed til en skyggefuld manke, som han fremhæver nuancerne på en måde ganske bemærkelsesværdigt.

Chignon hår hængende og farve til blonde fletninger skygge i nuancer

Ombre hair blonde hair cut idé bryllup tendenser

simpel bolle ved faldende hår, flettet, op eller ned, for at forsøge, at eksperimentere og vælge! Og ja, her er nogle ideer til frisurer sådanne blonde skraverede release:

Bun ægteskab med bleget hår i nuancer af blond

skraverede langt hår bryllup hår blond bolle tendenser

Frisure ægteskab med flettet bolle ned til langt hår skyggefulde

kvinde skygge bryllup frisure blond bolle idé bølger

Frisure blondine skraverede ægteskab med høj bolle

Bryllup hår langt lyst hår skyggede tendenser model

* Foto og frisure Johnny Ramirez


Like this post? Please share to your friends: