vaskeri Landskabspleje: 35 eksempler på små flader – anews24.info

vaskeri Landskabspleje: 35 eksempler på små flader

vaskeri lille rum møbler

Vasketøjet skal være en funktionel plads, let at vedligeholde og behageligt at besøge, ja! Men hvordan man gør, når vi har en lille vaskerum? Denne publikation henvender sig til dem, og til dem, der stiller dette spørgsmål præcist.


Vi tilbyder 5 planlægning tips og dekoration, som vil hjælpe dig med at omdanne denne lille plads i vasketøj. Alt dette, sammen med 35 meget interessante eksempler!

Lille vaskerum møbler i hvid og blå

kompakt ikea møbler vasketøj

En af de enkleste måder at gøre dine små vaskerier mere behagelig for øjet, er at skjule en del af husholdningsapparater og andre genstande, der fylder rummet. Du kan gøre dette ved at vælge lukkede kabinetter og skabe med døre.

Udvikling af lille vaskeri i hvid og træ

møbeldesign vaskeri Layouts

For dem, der ikke ønsker at bruge mange penge, er der også den løsning af gardiner: installere en bordplade over din vaskemaskine (hvis du ikke allerede har en). Fastgør det gardiner for nemt skjule denne temmelig pladskrævende enhed!

udsmykning idé med vægdekoration og blomstervase

Deco klistermærker vaskerier små huse

Neutrale farver er altid en god løsning til dekoration små rum. Hvid, sort og grå vil give vasketøjet en mere elegant look. Og de vil være enige perfekt med tilbehør til alle andre nuancer! For en endnu mere interessant og sympatisk udseende, overveje at placere en iøjnefaldende væg mærkat på en fremtrædende plads.

Idéer lille vaskeri opbevaring

lille vaskeri lagersystem

Når man foreslår at udvikle et lille rum, man indser hurtigt, at hver centimeter af tilgængelige konto. Dette gælder især for rum såsom skabe og vaskerum. Fordi de altid synes at mangle plads nok til at rumme alt, hvad du ønsker sætte det!

Deco til små vaskerum med toilet Erin Loechner for Design for menneskeheden

mindre vaskerier deco toilet design

Maksimer plads med smart møbler lille. Installer dem i de tomme hjørner, og med hylder. Men vær forsigtig, så prøv at give dine skabe åbne æstetisk værdi og undgå proppe alt er produkter!

Sådan arrangere et vaskerum i en væg fordybning

smukke møbler hylder tøjvask

Nogle moderne lejligheder ikke har et område, specielt dedikeret til udviklingen vaskerier. Men mange af os er i en dårlig, fordi vi ønsker at give vores hjem en mere organiseret udseende. For disse tilfælde, er vi tvunget til at ty til DIY løsninger at tilbyde et lille område af denne art.

Klistermærker Wall Deco vaskerier

mærkat væg deco vasketøj

Den mest praktiske måde at fortsætte med at udvikle et lille stykke af denne slags er at tilpasse en væg niche for denne lejlighed. Den installerer sin vaskemaskine og tørretumbler, med måske nogle lagerplads til sine produkter og til at sortere tøj. Så finder vi en måde at skjule den niche.

vaskerum møbler med væg niche og gardiner

vaskerum ideer dekoration små rum

Til dette kan vi godt bruge gardiner installeret til apparater. Det er en økonomisk mulighed for at se den plads, det kræver. Og det kan opnås selv med et lille budget!

Idé management utility med væg niche og ladeport

lille lagerplads hylde tricks vaskerier

Hjemmehåndværkere har en anden mulighed: at beskytte sit udstyr fra visningen med en skydedør. For en vellykket udvikling af bet en mini rum af denne art, ville det være nok til at pille en dør trælade. Fastgør det til din væg enhed og vind en brik til din vaskemaskine!

Hvordan at få mere plads i en lille eksisterende vasketøj?

boligudstyr lille vaskeri område

At have en plads til hendes tøj, det er godt. Men når dette rum er meget lille, vi er også nødt til at være kreative for at gøre mere plads til alle de objekter, som vi ønsker at installere det. Til dette intet bedre end indbyggede enheder. Men stadig nødt til at vælge den smart måde.

Opbevaring Idea vaskerier billige

bunderie deco billige

I et begrænset område af et rum eller væg enhed eller maskinen område af vores hus bliver straks mere funktionelt resultat, hvis man har mulighed for at supplere det med nogle kroge. Hæng den to stofposer og du får en måde at sortere dit vasketøj. Alt dette, uden selv at behøve ekstra møbler!

Opbevaring grå og hvid i moderne hus

vaskerum opbevaring lille område hus

Optimer organiseringen af ​​rummet og nyde alle de små hjørner. I et område af denne art, kan hver ekstra centimeter bruges til at installere nogle hylder spare plads. Du vil sikkert finde måder at sætte den til at bruge; lægge ud rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, dit hjem dufte; eller, bruge dem, ganske enkelt, at opbevare håndklæder eller ren klud. Her er hvordan du kommer til at frigive nogle ekstra hylder i din garderobe!

Lille træ møbler til vaskerier og kældre

små kældre møbler

At forestille sig en fungerende vaskemaskine rum, mobilisere alle de smarte løsninger der findes på markedet i dag. Få en foldbar væg-tørretumbler til små genstande som håndklæder og sokker. Tøv ikke med, enten, at tjene dig et møbel på hjul. Anvendelse som ekstra støtte vil gøre det let at opbevare under din bordplade, når du ikke har brug for det!

Ideer og inspiration til udvikling af små vaskerier i billeder

bekvem vaskeri små flader

Endelig har den kreativitet og eksperimentere med de områder, hvor du sorterer dit vasketøj eller rum reserveret til strygning. Og frem for alt, kigge efter måder at organisere dem uden at blokere adgang til andre dele af rummet!

Moderne badeværelse med mini vasketøj

mini badeværelse tøjvask

Gardinerne, møbler og pladsbesparende hjul opbevaring er dine allierede; eksperimentere med disse smarte løsninger til at tilbyde en praksis område, selvom du ikke har en plads specielt dedikeret til denne funktion. Du kan kontrollere resten af ​​vores udviklingsprojekter eksempler på små vaskerier her:

Bygget skjule vaskemaskinen i en lille lejlighed

vaskeri skab Layouts små lejligheder

Lille skab med vask til vasketøj

lille vaskeri synker møbler

Eksempel på planlægning for små vaskerum med opbevaring

lille kabinet trick tøjvask opbevaring

Moderne møbler til vasketøj

moderne hjem møbler vasketøj

deco møbelopbevaring vaskerier

Sink deco moderne vasketøj

møbler pulterrum ledelse

idee dekoration vaskeri små lejligheder

Layouts lille vaskeri skab

vaskeri synker lille lejlighed

vaskemaskine vaskeri små områder

pantry hylder organisation plads

idee deco spisekammer billigt

idé klædeskab hvid vasketøj

vaskeri køkkenmøbler avce

aménahement vaskeri spisekammer idé

vaskemaskine badeværelse moderne vaskerier

Layouts moderne vaskeri tips

farve deco pantry skab Layouts

Maskine vaskeri område Badeværelse Vaske

deco moderne møbler vasketøj

opbevaringsskab vaskerier

skab hylde lille vaskeri

møbler vaskeri L


Like this post? Please share to your friends: