lakeret hvidt køkken: 99 moderne og elegante eksempler – anews24.info

lakeret hvidt køkken: 99 moderne og elegante eksempler

lakeret hvid køkkengulvet træ-store-bord frokost

I de seneste år, lakeret hvidt køkken er blevet yderst populær og flere og flere mennesker vælger netop dette køkken model.


Disse køkkener er smukke og vi elsker deres kølige, minimalistiske udseende samt deres funktionalitet og holdbarhed.

lakeret hvidt køkken moderne design

hvidlakeret køkken moderne indretning idé

Men hvordan kan man opbygge og dekorere en lakeret hvidt køkken? Den minimalistiske hvide køkken er uden tvivl en af ​​de mest attraktive fordele ved denne stil køkkener. Problemet er, hvordan man kan give dem karakter og personlighed?

hvid moderne køkken med centrale ø og trægulv

minimalistisk deco lakeret hvidt køkken

Det hvide køkken er meget alsidig. Hun har evnen til at udgive den mest rummelige værelse og lysere takket være sin skinnende finish. Dog kan en all-hvide køkken til tider ser lidt steril og koldt. For at undgå dette, kan du bruge forskellige mønstre og skabe kontraster.

Køkken hvid med accenter i grønt

lakeret hvid køkken grønne accenter

Put moderne fliser med farvede mønstre på køkkenet backsplash. Du vil aisni skabe en elegant kontrast mellem blanke lakerede finish og møbler og tekstur og farver af fliser. Du kan bruge mosaik fliser, viktoriansk fliser, keramiske fliser eller terracotta gulve.

hvidt køkken med rustfri knapper stål på møbler og tilbehør

lakerede hvide køkken øer, bar-metal accenter

For en mere moderne look, lege med trendy materialer såsom metalliske overflader. Prøv madlavning Deco skænk med rustfrit stål eller kobber maling. Du vil straks se forskellen!

lakeret hvidt køkken minimalistisk indretning

hvidlakeret køkken design

Hvis du kan lide vintage chic stil, er det tilrådeligt at dekorere din moderne lakeret køkken med vintage industrielle stil elementer. Dette kan være den udsatte mursten, træ i nødstedte eller lyse tilbehør i sølv og guld.

Køkken med hvide mur dekoration

lakeret hvidt køkken Plan-hal kælder-gulve

Brutto effekt af en mur opnås ved røde mursten eller malet (normalt hvid eller sort). Hvis den ene eller anden grund, kan du ikke lave en scene med rigtige mursten, tænke på alternativer: efterligning mursten tapet er en stor mulighed for disse sager!

Hvid Deco køkken med center ø

moderne deco lakeret hvidt køkken

De kobber færdig inventar, har guld eller sølv også blevet meget populære i de senere år. De går meget godt med det minimalistiske udseende af hvide køkken! Nyd rummet over dit center ø for at installere et par stykker!

hvidt køkken indretning med grå vægge

lakeret hvidt køkken dekoration idé

I det hvide køkken, kan du råd til at have ikke kun en, men endda to eller tre accent farver for at skabe en mere oprindelige indstilling. Dette er en anden fordel ved den uberørte farve meget værdsat af designere!

Oprindelig køkken dekoration idé

hvidlakeret køkken deco interessant

Hvad med for eksempel male den ene væg i dit køkken grå? mørkegrå, pasteller, taupe ... til dig! Overvej at installere hvide elementer på grå overflade for at fremhæve kontrasterne mellem de to nuancer.

hvidlakeret køkken idé med toner af lyse farver

deco køkken hvid rød

Køb appelsin stole til køkkenet bar eller røde lys til at sætte oven på den centrale ø. Den hvide køkken blander perfekt godt med lyse farver, som giver det en varm og indbydende udseende.

Deco moderne hvidt køkken

hvidlakeret køkken minimalistisk moderne deco

Den klare og spejl-finish, hvidlakeret køkken har evnen til at udgive den lidt større og mere rummeligt køkken. Det vil belyse ethvert rum, uanset mængden af ​​naturligt lys indeni. Dette er grunden til, at mange små rum er indrettet med møbler, der farve.

Udvikling af lyse og moderne lakeret køkken

lakerede hvide køkken ø-central-keys-Inox

Men hvis du ønsker at gøre dit ophold endnu mere strålende og lyse køkken, kan du bruge spejle, der straks vil skabe illusionen af ​​et meget større rum. Placer et stort spejl på væggen modsat vinduet eller mindre spejle inde hylder. Køkkenet backsplash dekoreret med glimtende fliser er også en meget god idé.

Stor hvid L-formet køkken med rustfrit stål bagkant og strejf af træ

dekoration moderne hvidt køkken

Alle er ikke forført af tanken om at installere spejle i hendes køkken. Og med rette, fordi deres overflade kan være lidt vanskeligt at opretholde dagligt. Hvis du kan lide at lave mad, og du bruger så meget plads i dit hjem, spejle er ikke nødvendigvis den bedste idé! Men bare rolig, der er andre områder, som vil hjælpe dig med at opnå en lignende effekt. Dette er tilfældet med rustfrit stål.

Køkken med ø og hvidlakeret Credenza

stor ø lakeret hvidt køkken

De lakerede overflader moderne splashbacks er også i stand til at fylde spejle funktion. Benyt lejligheden til at beskytte dine vægge og forbedre udseendet af din indretning!

hvid og sort lakeret køkken, en kombination af klassiske farver

sort hvid lakeret køkken

Nogle gange er der ikke noget mere elegant og mere klassisk end køkkenet i sort og hvid. Den sorte malet træ er meget trendy lige nu, og du kan bruge det til dit køkken gulvbelægning. Også planlægge et par ekstra knapper af samme farve til dine møbler eller køkken prydgenstande.

Deco køkken med sorte taster og træ

lakeret køkken moderne design idé

Det er muligt, også, at dekorere gulvet med sorte fliser og hvide eller bare med et varmt gulv måtter i sort for en mere struktureret indretning. For selv hvis du elsker de pletfri gulve, er det velkendt, at opretholdelsen af ​​et gulv kan denne farve ikke skade at spørge indsats. Så nyd indretningen af ​​sort og hvid lakeret køkken og undgå at bruge timer skrubbe dit gulv!

hvidlakeret køkken dekoration med sorte vægge

køkken dekoration elegante lakeret

Prøv også vælge sorte tilbehør såsom lamper, stole, dekorative vaser eller væg diagrammer. Denne måde vil du skabe en indretning, der er både moderne og klassisk.

hvid moderne køkken med gul backsplash

lakerede hvide køkken deco farver

Naturligt lys lyser rummet, men det kunstige lys skaber en dramatisk stemning. Det er derfor, vi siger, at det er i stand til at omdanne helt udseendet af køkkenet. De hvide lakerede køkkener kan være meget elegant og moderne, hvis de er dekoreret med LED-lys under eller over møbler.

hvidt køkken idé om moderne indretning

lakeret hvid køkken røde detaljer

Men hvis du beslutter dig for at tilbyde denne form for udsmykning, er det bedst at kalde en professionel til at have et godt resultat. Du kan også vælge lys i forskellige farver afhængigt af resten af ​​indretningen. Pink, lilla eller blå gør meget godt i kombination med de klare og glatte overflader af det hvide køkken.

hvidt køkken med træmøbler

lakeret varm deco hvidt køkken

Hvis du ikke kan lide så meget minimalistisk stil for stærk, kan du stadig have en all-hvide køkken og pynt med naturlige materialer til at gøre det varmt. Vælg et trægulv, granitbordplade eller natursten væg for at undgå den sterile udseende af hvide køkken. Hvid, i kombination med træ, hvilket skaber en helt unik og meget varm atmosfære.

Dekorative hvide og træ køkken

hvid træ køkken idé

Det hvide køkken og træ er en udsøgt plads, der er kendetegnet ved sin moderne og indbydende atmosfære på en gang. Det er et naturligt valg for dem, der bor i et hus med andre træelementer. Men denne kombination af farver og materialer bliver også stadig mere populært for moderne boliger i byen eller på landet.

Moderne hvidt køkken med dekorative natursten

køkken design lakeret grå hvid

Indføre stenelementer i køkkenet er en anden stor idé. Dette kan gøres gennem beklædning af vægge og jord, men også med omfanget af arbejdet og væggen Credenza. Den type af sten til at vælge for dekoration lakeret hvidt køkken, afhænger af den ønskede effekt. Hvis du ønsker at fremhæve stærke kontraster, tror sorte og grå overflader, såsom granit. Hvis du vil beholde den uberørte hvide udseendet af dit køkken indretning, vælger marmor.

ultra moderne køkken med lakerede betonbelægninger

lakeret hvidt køkken ultra moderne design

Beton er et moderne alternativ til traditionelle typer af sten. Dette moderne materiale er nu på vægge og gulv hvide køkkener. Den tilpasser godt til arbejdsplanen funktion! Version voksbehandlet, poleret, farves eller males, beton folder alle vores krav!

Hvordan at opretholde en lakeret hvidt køkken?

blå lakeret hvidt køkken

Men hvordan kan man bevare alle hvidlakeret køkken? Fingeraftryk på de malede overflader kan undertiden blive et problem. Bemærk dog, at den lakerede overflade er let at rengøre. Det hvide køkken er også mere hygiejnisk end køkkenet i en anden farve. Sats på uden håndtag skabslåger for at reducere kontakten med malede overflader.

hvidt køkken billede minimalistisk

elegante hvide køkken design

Der er virkelig mange måder at tilpasse den hvide køkken. Brugen af ​​lyse farver, naturlige materialer og teksturer er blot et par forslag til indretning, som du kan bruge.

sort og hvidt køkken dekoration

hvid og sort køkken

Køkkenet lakeret hvid fås i flere modeller og designs. Det vil bare vælge den stil du kan lide mest, og som passer til dine behov. her er 99 spændende og inspirerende ideer i billeder:

Boligudstyr lakeret hvidt køkken

hvidlakeret køkken gule accenter

Hvid Deco køkken med bar

lakeret hvidt køkken bar

hvid og træ køkken moderne design

lakeret hvidt køkken træ

hvidt køkken med fliser backsplash hvid

lakerede hvide køkken fliser

Moderne lakeret hvidt køkken

lakeret hvidt køkken deco grå

hvidlakeret køkken deco interessant

lakeret hvidt køkken dekoration

moderne dekoration lakeret hvidt køkken

hvidlakeret køkken design

moderne design lakeret hvidt køkken

lakeret hvidt køkken moderne design

Originalt design lakeret hvidt køkken

lakeret hvidt køkken grå backsplash

grå lakeret hvidt køkken

dekoration elegante hvide køkken

lakeret hvidt køkken moderne deco idé

hvidlakeret køkken design idé

lakeret hvidt køkken moderne design idé

lakeret hvidt køkken center ø

Design lakeret hvid køkkenø

grå lakeret hvid køkkenø

minimalistisk hvidlakeret køkken

lakeret hvidt køkken model

åbent lakeret hvidt køkken

hvid lakeret træ gulv

Moderne træ lakeret hvid køkkengulvet

lakeret hvid køkkenbordet

Deco design moderne køkken

lilla hvid køkken design

Moderne elegant køkken design

LED-lys køkken design

moderne hvidt køkken design

hvid moderne gul køkken design

Moderne elegant køkken design

ultra moderne køkken design

Moderne hvid lakeret køkken

deco hvidlakeret køkken

lakeret hvid køkken design

hvidlakeret køkken moderne design

hvidlakeret køkken idé

hvidlakeret køkken LED-lys

minimalistisk hvidlakeret køkken

Moderne hvid lakeret køkken

ultra moderne hvidlakeret køkken

Køkkenet lakeret hvid blå rød

grøn hvid lakeret køkken

deco moderne beige køkken

lakeret køkken deco enkelt

lakeret Moderne køkken design

elegant design lakeret køkken

lakeret moderne design køkken

Moderne hvid lakeret køkken

Moderne elegant lakeret køkken

elagante moderne hvidt køkken

deco moderne hvidt køkken design

moderne hvidt køkken

deco hvidlakeret køkken

deco minimalistisk hvidt køkken

hvid deco køkken design

deco hvid moderne grå køkken

Original moderne køkken deco

deco lille hvide køkken

hvidt køkken dekoration og træ

dekoration og moderne hvidt køkken træ

dekoration elegante hvide køkken

dekoration køkken lakeret sort hvid

deco grå hvidt køkken idé idee-deco-køkken-hvid

moderne køkken deco idé

idee deco elegante moderne køkken


Like this post? Please share to your friends: