køkkener

Moderne træ køkken 75 forslag i moderne design

nutidige hvid træ køkkenmøbler

Når det kommer til at arrangere et køkken, det materiale, du vil se oftest er træ. Selvfølgelig er det ikke bare af praktiske grunde. Fordi, trods alt, er selv de mest moderne køkken møbler lavet af træ.


Men det er ikke grunden til, at træet er så værdsat. Dens unikke look, luksuriøse korn og selvfølgelig sin lyse og mørke farver spiller også en vigtig rolle. De naturlige træ køkkener har længe været betragtet som temmelig traditionel, men i dag, takket være de uendelige sorter af træ, Moderne træ køkken opfylder behovene i klassisk interiør og moderne. Så hvordan man opbygger og dekorere en Moderne træ køkken ?

moderne træ moderne køkken design

Moderne moderne træ center ø køkken

Udover den skønhed, holdbarhed er en anden meget vigtig kvalitet for moderne køkken. så vælger massive arbejde overflader i dit køkken. Eg og bøg er udbredte muligheder, mens teak, wenge og iroko tilbyde en fed struktur, naturligt vandafvisende. Alle træ arbejde overflader kræver smøring mindst en gang om året. Ved at angive "hot spots" eller ved at bruge træklods på overfladen, kan den beskyttes ved varme. De vask områder bør drage fordel af evakuering og smøring tagrender bør være to gange oftere end resten af ​​bordpladen. Det er også tilrådeligt at bruge moderne finish for bedre beskyttelse mod daglig slitage.

Moderne træ køkken med stort center ø

moderne træ center ø køkken layout

Hvis køkkenet mens træ er ikke for dig, så kan du bruge de træelementer som mesterværker. Ved at kombinere den varme og naturlige tekstur af træ med en kontrastfarve slut ligesom maling, for eksempel, er blevet en meget almindelig kombination i de seneste år. Dette er en meget lettere look end udseendet helt ud af træ kan forekomme temmelig tung. Vælg en type af træ og bruge det til at fremhæve et bestemt område såsom ø eller arbejde overflader til at skabe en indretning, der har mere afslappet og virkelig original.

Deco moderne køkken overgangsordning stil

Moderne køkken Træ layouts lille moderne design plads

Holdbar, massivt træ møbler er uundgåeligt den dyreste løsning. Alligevel kan møbler kombinerer massivt træ overflader med sammensatte træ kroppe være lige så dyrt og holdbart end alle træmøbler. Vælg dem som materialer såsom cons-forgyldt eksempel. Mens døre og skuffer af træ er det mest almindelige valg, facetteret lakerede møbler også vinder hastigt i popularitet. Ofte tilbydes med en massiv træramme lakerede møbler tilbyder muligheden for at bruge mere eksotiske og luksuriøse finish og resultat - mindre tilbøjelige til at deformere.

Deco Moderne træ køkken

moderne træfinér køkken væg

Moderne finish og blank lakeret kræver mindre vedligeholdelse og tilbyde års beskyttelse. Til rengøring, er det stadig tilrådeligt at undgå slibende rengøringsmidler eller multi-brug, som kan beskadige overfladen og fjerne noget af efterbehandling tid. Brug i stedet en fugtig klud efterfulgt af en ren, tør klud. Traditionelle finish såsom voks eller olie, der øger livet kan kræve en re-håndhævelse for at nære og beskytte træ. Husk dog, at alt træ udvikle en patina og mørkere naturligt med alderen.

Deco idé af ultra moderne køkken træ

Moderne træ interessant moderne design køkken

Det træ, korn og glat ret er mere egnet til køkkener klassiske og formelle stil, mens den fremtrædende træ korn - for mere uformelle køkkener. De iboende funktioner, såsom knaster og årer, hvilket skaber en mere glamourøs og mere autentisk look. I moderne køkkener, er denne type af træ anvendes ofte i skandinavisk eller midlertidige indretning.

Køkken moderne træ design

moderne lys træ køkken

For mange, charmen af ​​blødt træ - såsom fyr - ligger i dens enkle udseende, at takket være dens modtagelighed slid. De, der foretrækker den perfekte finish bør søge mere stabil i massivt træ. Egetræet er stadig den bedste løsning, takket være sin alsidige korn og farve. Alternativt kan du prøve de rige og ensartet finish af kirsebær, mahogni eller sapele eller vælge valnød til mørkere og dramatiske nuancer. For en mere klar dekorativt mønster, ahorn, birk og ask er gode valg.

Dekorative træ køkken U

nutidige hvid træ køkken

Træet fortsætter med at spille en afgørende rolle i udformningen af ​​det moderne køkken. Ofte forbundet med den traditionelle stil, træ køkkener er nu tilbage, og kan findes med en moderne føler og meget elegant. Du er velkommen til at eksperimentere med indretningen af ​​dit træ køkken og glem ikke den eklektiske stil er meget moderne.

Dekorative træ køkken med center ø

Moderne moderne design træ køkken

Køkkenet er et af de vigtigste rum i huset. Det er ofte sagt, at det er det varme hjerte i ethvert hjem. Forbered måltider og deling er en væsentlig dagligt ritual. Her er derfor, det fortjener møbler og upåklagelig dekoration. Træ er en af ​​de universelle materialer, der passer ind i ethvert rum og er afsløret meget varm, når til stede i køkkenet. Derfor det faktum, at det ofte er valgt som det dominerende materiale. Det er ofte kombineret med den poleret beton, stål, marmor eller sten.

Idé træ lakeret køkken

Moderne træ køkken design idé

I eksemplet med køkkenet afbilledet nedenfor har træmøbler blevet smagfuldt kombineret med beige fliser og inventar i skinnende suspension. Stilen i interiøret kan beskrives som "klassiske" eller "traditionelle".

Moderne køkken med center ø og metal inventar

Moderne træ køkken dekoration

Marmor er en af ​​de ædle materialer, som altid gør os tænke på elegance. Lang forbeholdt luksuriøst interiør, er det i stigende grad en plads i moderne køkkener. Marmor kommer i mange forskellige farver og stil, hvis priserne varierer. Det er også muligt at nyde sin lille pris at se ved at skifte til en sten imiteret marmor eller cement fliser, for eksempel. I eksemplet i køkkenet afbilledet nedenfor, er til stede i form af køkken backsplash. Dets lyserøde farve var perfekt afstemt med hængende lys over den centrale køkkenø.

Foto elegante træ køkken

hvid træ køkken design

Skandinavisk indretning efterlader ingen ligegyldig. Når du ser et billede af en skandinavisk interiør, er det anerkendt straks. Den er enkel, elegant og indbyder til afslapning. Træ er altid til stede, aldrig mangler. En perfekt illustration af, hvad en moderne skandinavisk stil køkken er træ repræsenterer billedet nedenfor:

nutidige træ køkken dekoration

designe Moderne træ køkken

Et fuldt påklædt træ køkken? Den stilfulde køkken, afbilledet nedenfor, er hvid, belagt med lyse trægulve og alle udstyret med træmøbler. Lyse og rummelige, det fejrer varmen af ​​træ i alle dens former.

Idé træ kabinetter i køkkenet

Moderne træ interessant køkken design

Træ er et element, der passer til alle rum i huset. Her er hvorfor det ofte er valgt som overgangen materiale til åbne rum. Dette er tilfældet med den åbne interiør, afbilledet nedenfor:

Interiør køkken og åben stue

moderne moderne træ køkken

Grå og træ - perfekt match til moderne retter i toppen. Vi forbeholder træ til møbler og grå til arbejdsplan og gulvbelægning.

træ og grå køkkenModerne træ køkken idé

Den rustikke stil er også en af ​​de stilarter, der fejrer den charme af træ. For en indvendig rustik stil køkken, vælger træ i antik effekt og kampagne stil metal inventar.

landkøkken model

Design træ center ø køkken

kampagne rustik metal stativ

Moderne træ køkken design

Den hvide lakeret træ møbler bringer lysstyrke til det lille rum. Kombiner det her og der med træoverflader og elementer, og hvis du kan lide - farvede accenter. I eksemplet med det indre af køkkenet nedenfor har designere fokuseret på møbler accent / indretning i rødt. Den røde kombinerer dynamik og succes, hvilket gør den ideel til et aktivt område ligesom køkkenet.

hvid træ køkken model

Moderne design hvid træ køkken

Skoven er talrige. Alle har en anderledes og unikt udseende. Træ er kun forbeholdt interiører eller rustik skandinavisk stil. Med denne brede vifte af arter, er det nu nemt at finde det, vi søger. Tjek resten af ​​vores forslag:

klassiske træ køkken

Træ moderne design køkken

elegante køkken plads

design idé træ køkken

træ køkken model

Moderne elegant træ køkken

Stort køkken ø

Moderne træ køkken stål

Moderne køkken og spisestue plads

moderne køkken træ elegant design

træ køkken

rustfrit stål køkken nutidige træ

Møbler i lyst træ køkken

Moderne køkken design klar træ

Scandinavian Kitchen area

klar hæl farve køkken nutidige træ

Idé landkøkken

moderne træ rustik deco køkken

Interiør åbent køkken

Moderne køkken design træ

Idé træ køkkenø

moderne træ design elegante køkken idé

Træ og stål: tidløs elegance

moderne træ design moderne køkken idé

Træ køkkenø

Moderne moderne design træ køkken

Moderne træ køkken design

Moderne elegante træ køkken

industrielle stil køkken træ

moderne mørkt træ køkken

grå køkken og træ Model

Moderne grå køkken træ

Store, åbent køkken

deco idé træ moderne retter

designer køkken plads

moderne træ idé deco moderne køkken

mørke interiør

Moderne træ køkken dekoration idé

Spisestue åbent til køkken

Moderne træ køkken design idé

Køkkenø L

Moderne træ køkkenø

Moderne moderne træ køkken

nutidige moderne dekoration træ køkken

Moderne sort træ køkken

Original moderne træ køkken

Moderne traditionelle træ køkken

Grå moderne moderne køkken

moderne grå køkken træ

moderne mørkt træ køkken

Moderne moderne køkken design

cusisine moderne træ futuristisk design

deco lys træ køkken idé

deco-træ-køkken-design

deco elegant træ køkken

deco træ køkken idé

deco moderne træ køkken

deco elegant træ køkken

Moderne køkken Træ deco ideer

Deco design elegant træ køkken

deco elegante moderne træ køkken

deco elegante moderne køkken

deco lille køkken

dekoration elegante træ køkken

dekoration moderne træ køkken

køkken dekoration træ industriel stil

dekoration nutidige træ køkken

dekoration elegante køkken design

dekoration elegante træ køkken

dekoration moderne træ køkken

elegante dekoration moderne træ køkken

dekoration moderne grå køkken

moderne køkken dekoration idé

moderne træ center ø køkken

moderne køkken deco idé

træ køkken dekoration idé

moderne køkken dekoration idé


About the author

admin