Idéer Pinterest deco køkken – et udvalg af smukke billeder til at inspirere dig! – anews24.info

Idéer Pinterest deco køkken – et udvalg af smukke billeder til at inspirere dig!

Pinterest køkken deco-inspirerede idé-Layouts-tendenser

Hvad er tendenserne, der skal vedtages for at udvikle sit køkken? Og hvad er de tips til at kende for at skabe et moderne og komfortable værelse? For at finde svar på disse spørgsmål, gjorde vi en tur på nettet for at finde

det bedste ideer Pinterest deco køkken i øjeblikket.


De er til at gå under. Udover, så glem ikke at tjekke vores billeder på landskabspleje, badeværelset indretning og den mest interessante leve som Pinterest brugere.

Pinterest køkken indretning - farverne har en tendens til at tage for hans madlavning plads

pinterest deco-moderne-ø-længde centrale køkken

Hvilke farver til at vedtage i hans køkken? Pinterest køkken decor ideer, vi afslører svaret. I øjeblikket er de mest moderigtige farver til denne plads er neutrale nuancer som hvid, sort og beige. Enkel at anvende på vægge og på møbler, vi ønsker restyle, disse farver også matche perfekt med andre nuancer og materialer.

deco-køkken-sort-træ-pinterest-inspirerede ideer

Ja! Hvis du har besluttet at følge udviklingen, som gør alle elementer i din indretning! Så husk at møbler i neutrale toner og et maleri i lignende nuancer. For at give mere personlighed til dette rum, forsøge at kombinere disse farver med naturlige overflader, såsom sten og træ. Vi vil få lejlighed til at gennemgå disse materialer lidt senere i denne artikel.

Den oprindelige flisebelagt gulv, en idé Pinterest Deco køkken, der fortjener vores opmærksomhed

dekoration-af-køkken-pinterest-flise-gulv-belægning

Den oprindelige flise er en anden idé Pinterest Deco køkken, der fortjener vores opmærksomhed. Som i badeværelset, er køkken indretning i de seneste år præget af en tilbagevenden af ​​de oprindelige fliser. Disse synes at replikere marokkanske inspireret fliser og mosaik. Version sort og hvid, de er tæt på de ternede fliser, der er fortrolige med deres tr-s rige historie.

pinterest deco flisebelagt køkken-sort-hvid-ternet-stil-nordisk

Den oprindelige gulv fliser er en god måde at forny køkkenet. Men hvis du ikke ønsker at foretage større værker, kan du også eksperimentere med en flise renoveringsprojekt.

deco-pinterest-køkken-fliser-gulv-belægning

Lettere at opnå end i badeværelset, spørger han kun en lille maling til fliser, pensler og eventuelt stencils. Så alt afhænger af din fantasi!

Pinterest Deco køkken med flisebelagt metro vægge

køkken deco-pinetrest-møbler-hvid-ø-væg-flise belægning-metro

Vi har brugt hele publikationer til denne nye tendens: metro fliser. Dette er en vægbeklædning, som gengiver udseendet af fliser under jorden City of London, hvorfra dens navn. I sin klassiske udgave, metro flise er hvidt; men i andre sorter også i andre nuancer til en bedre integration med en bestemt indretning.

pinterest Deco-flisebelagt køkken bar-metro-suspension-industrielle

Undergrundsbanen flise er en ideel belægning løsning for dem, der ønsker at skabe en accent væg. På et mere begrænset område, kan denne type belægning også erstattes med stor succes et køkken backsplash.

wallcovering idé Pinterest køkken indretning - udsat mursten

pinterest deco køkken væg mursten-møbler-blå

De eksponerede røde mursten er en anden stor vægbeklædning mulighed, der tiltrækker opmærksomhed. Denne løsning er ofte vedtaget i det indvendige af industrielt design. Men det bliver mere og mere populære i moderne køkkener i alle stilarter.

vender-væg mursten deco-pinterest-køkken-alrum

Ud over den udsatte mursten rød farve, er der også to andre trendy løsninger: dem, malet i hvid og dem, der tager mørke nuancer såsom grå og sort. Så masser af muligheder for at tilpasse en udsat mur i køkkenet!

Idé Pinterest deco køkken til at invitere den naturlige stemning i sit hus

pinterest moderne deco-længde-møbler-træ-design køkken

Inviter den naturlige stemning i huset er en idé, der appellerer til flere og flere moderne køkkener ejere. Og for at gøre det, de ofte vælge en forholdsvis enkel og kompakt løsning: køkkenmøbler med træoverflader. Løsningen har den fordel, at det ikke kræver os til at foretage yderligere køb. Det ville være tilstrækkeligt at give nogle træoverflader til hans køkken møbler, og du vil have det!

pinterest køkken deco-møbler-træ-deco-sort bjælke

Selvfølgelig, intet siger, at vi skal bruge træ på hele sin køkkenelementer. Tværtimod, så prøv at lege med neutrale farver og træ overflader og kombinere dem som du ønsker!

Idé deco køkken Pinterest for en chik og autentiske interiør - marmor overflader

pinterest Deco marmor køkken bar-afføring rundt

De marmor overflader er en anden måde at invitere naturlige materialer i dit køkken rum. På grund af prisen på denne type af sten, udvikling af et fuldt påklædt marmor køkken er en kendsgerning sjælden. Men oftere, vender vi os til de typer af billige marmor bruges til at dekorere forskellige køkken områder. Blandt dem, tiltro bordet, arbejdsplanen og øen er den mest almindelige valg.

deco-køkken-pinterest-storage-shelf-wall bar

Så en smart måde at tilbyde natursten overflader i høj kvalitet køkken. Hvis den hvide marmor er et populært valg, vil vi ikke glemme, at der også er muligheder sort, grøn og laks til dekoration af et sådant indre rum.

Konkrete, et moderne køkken indretning materiale i henhold Pinterest brugere

lille-køkken-inventar-grå-storage-møbler-high-band-ledede

Den konkrete Køkkenet er moderne og overskueligt. Den trækker tungt på brugen af ​​denne type materiale i industri- og moderne design rustikke rum. Folk er imidlertid ikke til smagen af ​​alle. Af denne grund er det ikke at vælge let.

idee deco-pinterest-storage-shelf-åben væg

Den konkrete telt du kan lide Deco moderne køkken overflade? Så, at du kan vælge mellem flere typer af beton og færdig i henhold til den visuelle effekt, du ønsker. Bemærk også, at nogle typer af beton kræver mere vedligeholdelse indsats end andre. Hvis du kan lide udseendet af dette materiale, kan du bruge som gulv eller væg, til at erstatte dit køkken backsplash eller bordplade.

Udvikle et lyst interiør og indbydende - det trick Pinterest deco køkken at kende

pinterest deco køkken-glaseret bugt-ø-central-Credenza-marmor

Køkkenet er et rum, hvor du tilbringer mindst et par timer om dagen. Og denne tendens til at stige, især hvis man ønsker at spise sundere og derfor forberede os i det mindste nogle af de retter, vi spiser. For at gøre den tid i køkkenet sjovere, overveje at oprette en hyggelig og lyst værelse.

idee-deco-pineterest-køkken-glaseret bugt-atmosfære-kind

Hvis et tip Pinterest deco køkken for at vide om det, er det tanken om at installere en karnap. Bestemt, behøver alle køkkener ikke tillade sådanne interiør. Men mange er gunstige; mens det i andre dele, er det også muligt at øge hastigheden af ​​lys gennem omhyggeligt valg af gardiner eller persienner til vinduer.

lille-køkken-inventar-deco-pinterest-farve-hvid

Kort sagt, nyde det naturlige lys i dit køkken så meget som du kan. Du vil se, det vil inspirere dig til at forestille sig endnu mere lækker!

Hvordan man kan udvikle et praktisk køkken - planer Pinterest deco køkken mest populære

køkken-in-the-deco-møbler-pinterest-grå-deco-træ

Maden Planen er et meget vigtigt aspekt i udviklingen af ​​stykket. Bestemt, er planen vedtage dette stykke ikke altid følge vilje partrederier. Men der er smarte måder at organisere den interne plads til at nyde en mere praktisk køkken. Lad os se, hvad der er de mest populære køkken planer på Pinterest.

pinterest Deco sort-træ-bar-moderne køkken

Den lineære køkken eller jeg var sandsynligvis en af ​​de enkleste at arrangere og organisere. Bygget op omkring en enkelt væg, det har nok plads til alle apparater og lagerplads. Løsningen til køkken indretning Pinterest vil få ekstra plads til arbejdsplanen? Monter en ø eller køkken bar!

deco-pinterest-hvid-køkken-inventar-moderne

Køkkenet i længden er en variant af den i I. normalt er forbeholdt interiør korridor type er det organiseret omkring to vægge. Hvad Pinterest køkken decor ideer til sådan en moderne rum? Prøv at afstå fra at installere reoler på begge sider af dit køkken; dette vil give dig mulighed for at forbedre adgangen af ​​lys til alle hjørner af køkkenet.

deco-køkken-pinterest-credenza-mosaik-idee

For at fuldende listen, er der naturligvis køkkenet L. Ideel til at få lagerplads og organisere en praktisk arbejdsplan, det er blandt de mest elskede køkken planer af Pinterest brugere.

Inspirations Pinterest deco køkken for dem, der ønsker at give en ø

dekoration-køkken-vintage-stil-industrielle køleskab smeg

Råd til en center ø eller halvø er en populær løsning for en masse moderne køkkener ejere. Intet under, at de dekoration ideer med ø og foto køkken af ​​denne type bugne på nettet!

deco-køkken-idé-pinterest-shelf-væg-open-idee

Køkkenet Øen er en bekvem supplement, der giver os mulighed for at spare plads, installere en arbejdsplan og ekstra lagerplads. Afhængig af organiseringen af ​​rummet, sidder han i køkkenet eller på en af ​​dens sider. I nogle moderne interiør, vi også vælge flere kreative løsninger omkring flere øer elementer, der udsteder interessante geometriske former.

Køkkenet bar, en moderne alternativ til den centrale ø

deco-pinterest-køkken-ø-farve-hvid-sort kælder

Du behøver ikke have nok plads til et køkken ø? I dette tilfælde skal du bruge et køkken bar! Hans opgaver? Lidt ligesom den centrale ø, er baren installeret oftest i midten af ​​rummet. Generelt fladere end øen, baren er et godt alternativ til øen i små køkkener.

deco-køkken-pinterest-møbler-hvid-marmor-Credenza

Valget af en køkken bar er også mere plads til at have morgenmad eller drikke, selv i et lille rum. Vær sikker på at pryde dine køkken barstole egnet finde dig selv oftere omkring tælleren!

Hvad er de mest fashionable inventar i henhold til ideer Pinterest køkken indretning?

deco-pinterest-køkken-suspension-industrielle-kobber

Hvad er de mest fashionable inventar i henhold til ideer Pinterest køkken indretning? De er der for et par år, og det synes de vil forblive relevante i nogen tid: suspensioner.

suspension deco-kitchen pinterest bar-fikstur-kobber

Vi elsker dem, fordi de er i fokus for ideel dekoration til moderne køkkener med center ø eller bar. Men ikke kun fordi de suspenderede armaturer er også en god tilføjelse til hjørnespark måltid og en spisestue åben.

deco-pinterest-køkken-design-rustik-moderne-med skrå væg

Hvilken type vedhæng lys til at vælge en trendy interiør? Vores råd: Følg nyeste inspirationer Pinterest deco køkken og satse på en ophængt metalliske toner.

Metal objekter, der dominerer køkken decor ideer Pinterest

pinterest deco køkkenvandhane-metal-idee

Metal prydgenstande og accenter malet i nuancer af guld, sølv og kobber invadere moderne køkkener. Som i stuen og i badeværelset, disse dekorative elementer er originale nøgler, der giver mere karakter til køkkenet indretning.

køkken-pinterest-deco-metal-tilbehør-trend

Brug dem, hvor du ønsker at fremvise en interessant detalje i dit køkken. opbevaring møbler håndtag, haner og små skabe er et godt udgangspunkt!

De opbevaring Pinterest Deco madlavning tips til en mere organiseret inde

pinterest-køkken-inventar foto-storage-down-trick

Endelig skal det bemærkes, at internetbrugere og Pinterest brugere i særdeleshed er meget interesseret i smarte opbevaringsløsninger og pladsbesparende til køkkenet. Optimering af organisationen af ​​dette stykke er blevet næsten en besættelse for os også!

pinterest-deco-idé-køkken-inventar-storage-lav

For at opnå dette, er der to principper at følge. Den første er at forsøge at drage fordel af alle de gratis køkken rum. Selv de mindste fordybninger kan anvendes til dette formål!

køkken-pinterest-deco-moderne-rustik stråle-tilsyneladende-stil-vintage

Det andet princip er at være kreativ. Ja! Som det fremgår af ideer Pinterest deco køkken, behøver vi ikke at bruge meget at nyde en velorganiseret køkken. Tænk på alle de lagringsmuligheder DIY og møbler, der kan bygge dig selv!

Inspirations Pinterest deco køkkenhjørne måltid moderne møbler

pinterest-dinette-køkken-bordet rundt deco

Og da det moderne spiseplads er en væsentlig del af udsmykningen komfortable og praktisk køkken, vi indsamlet til dig Pinterest ideer til udviklingen af ​​dette område af dit hjem. De er ved at undersøge nedenfor!

foto-pinterest-deco-layouts køkken-dinette-moderne

dekoration-pinterest-dinette-vinkel-idee

deco-køkken-pinterest-skandinavisk-møbler-hvid-design

Layout-cuisne-pinterest-deco-i-loft-alrum

dinette-køkken-deco-pinterest-table-en-værelse-rektangulær


Like this post? Please share to your friends: