marmor bordplade til et køkken fuld af karakter – anews24.info

marmor bordplade til et køkken fuld af karakter

marmor køkken bordplade comtpoir træ

Marmor er en af ​​disse natursten vi elsker for sin autentiske look, luksuriøse og alsidig. Uanset om du er på udkig efter design ideer til et nyt køkken eller renovering af en ældre plads, vil dette køkken billedgalleri med marmor bordplade vise dig, hvordan denne smukke sten kan forvandle dit hjem!


marmor bordplade og inde moderne køkken med strejf af træ

moderne marmor køkkenø bordplade

Vidste du, at i oldtiden, blev marmor betragtet som en ædelsten, hvis han var en væsentlig årsag til kolonisering af nye territorier i Middelhavsområdet? dyrt produkt og værdsat, marmor fortsatte med at udsmykke de traditionelle køkkener i regionen i mange år. Ikke underligt er det stadig den dag i dag en klassisk valg til indendørs i Grækenland, Italien, Spanien og Portugal.

Udvikling af marmor bordplade på ø køkken med komfur: en praktisk løsning til indendørs

hvid marmor bordplade Layouts ø plader cuissson

Faktisk i mange år, blev denne sten forbeholdt til dekoration overdådige og luksuriøse rum. Det consièdre det er den tid på marmor bruge historie, der gav ham hans luksus materiale ry, værdig pryder byens boliger og de mest misundelsesværdige landets villaer.

Moderne køkken med center ø marmor og træ af moderne design

marmor køkkenø køkkenbordet sten træ bordplade

hvidt køkken tæller med hvid marmor foring og kogeplader

bordplader ø køkkenbord hvid marmor

Desuden har vi arvet ideen om marmor som ædel og raffineret sten af ​​renæssancen periode, hvor europæerne genopdagede kunsten antikken og eksemplarisk skønhed mange græske og romerske skulpturer i marmor ende hvid.

Idé køkken indretning med hvide marmor bordplader og center ø med sorte møbler

arbejde-plan køkken marmor hvid og sort

Produceret af mange europæiske lande, herunder de mest kendte er Grækenland, Italien og Spanien, men også i andre dele af det sydlige og den nordlige del af vores kontinent, denne sten er nu tilgængelig for næsten alle french husholdninger. Dette har imidlertid ikke ændret sin luksuriøse og sofistikerede materiale omdømme.

Dekoration moderne køkken med hvide møbler lav, Credenza og grå marmor bordplade

hvid marmor køkkenmøbler arbejdsplan

Det er derfor, den marmor fortsætter med at tiltrække mange mennesker, og er stadig en af ​​de foretrukne typer af sten europæerne, når det kommer til at vælge køkken belægninger, arbejde og credenzas planer for denne rum i huset.

Køkken med ø, bar og hvid marmor overflader på bordplade og bagkant

marmor bordplade grå køkkenø

Marmor er en metamorfe bjergarter dannet under trykket fra varme- eller calcit krystaller. Det er en robust, men meget porøs sten også.

køkkenbordet omkring vasken med marmor og træ overflader

bordplade hvid marmor køkken og træ

Alt dette betyder derfor, at det er skrøbeligt, og det er mere udsat for opgaver og ridser end andre typer af sten.

Moderne køkken med hvid marmor bardisk og lav træmøbler

design idé køkken køkkenbordet sten bordplade

Derfor er en marmor bordplade er aldrig det samme som en anden og hver interiør med marmor counter eller belægning har sin egen identitet.

Køkken interiør med ø i grå og hvid marmor bordplade

marmor bordplade deco grå ø moderne køkken

Denne funktion af stenen giver det også sin elegante og autentiske look, som har lært at sætte pris på og kærlighed i det indvendige af alle stilarter.

køkken indretning lille rum med hvide fliser og marmor bordplade

Marmor bordplade moderne køkken Layouts lille plads

Ud over dette er en kvalitet af stenen, som vi ikke kan slippe ud, når du har installeret en marmor gulve i sit hus. Så det er bedre at kende, før du foretager sit valg at afveje fordele og ulemper!

traditionelle køkken renovering idé klædt med center ø marmor skimmeldannelse

marmor sten bordplade grå hvid vene

Du vil forstå, marmor (især de hvide sorter af denne slags sten) er et ideelt materiale til dekoration eller til renovering af en traditionel og moderne atmosfære køkken.

Vasque traditionelle køkken marmor og træ møbler skygger

deco hvid marmor køkken bordplade

Denne type overflade er kombineret pænt med træmøbler, lys eller mørk, som er typiske for denne type indretning.

Dekoration af traditionelle og renovering idé med marmor overflader og hvide møbler

bordplade marmor køkken hvid

Men det er ikke alt: takket være sin rige og uadskillelig historie af udviklingen i vores design håndværk og kunst, marmor leder tanken hen på en vis know-how og en ekspertise.

køkken interiør med sort sten bordplade og bar idé om maling farve

marmor bordplade sort Deco blå køkken

Og disse er kvaliteter, som denne sten synes at være i stand til, ved et mirakel, at overføre til entusiaster af kulinariske kunst ved hjælp af en marmor bordplade!

køkken bordplade i sten og dekoreret med hængende lys glas

bordplade ø sten marmor hvidt køkken

For som det træ, sten synes at bære i sig selv al den viden og alle de erfaringer, vi har akkumuleret, siden den tid, vi opdagede de egenskaber af disse to materialer.

køkken åbent interiør med sten bordplade med karmen

hvide køkken ø køkkenbordet marmor jamb foringer

I modsætning til andre typer af sten, der normalt er knyttet til en eller to stilarter dekoration, marmor bordplade lykkedes med succes at tilpasse sig den moderne stil køkkener.

køkkenø køkkenbordet, sort marmor bar og moderne interiør med metaloverflader

marmor fly sort interiør design køkken

netop Et eksempel på en sådan intern organiseret omkring en central ø sort og dækket med marmor bordplade samme farve. Nogle blanke knapper og metaloverflader tyder på, at vi er i et rum af moderne stil.

Bordpladen med hvid marmor karmen og træ køkken møbler

karmen marmor bordplade møbler træ køkken

Tællerne med ben er ofte lavet af marmor som denne form for robuste sten er en glimrende måde at beskytte facader af køkken øer og moderne barer. Sikke en måde at skabe et fokuspunkt i en moderne stil køkken!

Køkken dekoration med Credenza i marmor og sten praktisk arbejdsplan

marmor bordplade tiltro grå hvid kabinet køkken

Alle typer af marmor er ikke identiske, og det er netop af denne grund, at prisen på en marmor bordplade kan variere afhængigt af typen af ​​sten.

Lille kompakt køkken ø med afføring og marmor overflade

marmor bordplade billeder køkken layouts lille centrale ø

I dag, italiensk marmor er blandt de mest populære og bedst sælgende i verden. To sorter fra stenbrud i Italien er ofte citeret for at illustrere de forskelle, der kan være mellem de typer af sten.

Køkken Remodeling: hvid farvet møbler og køkkenø med bar og marmor bordplade

Layout center ø marmor tæller hvid bearbejdningsplan

Carrara-marmor er generelt mere grå nuance af produkt, der er kendt for sin overkommelig pris. Marmor sagde Calacata, også fra Italien, har mere udtalte vener, hvilket også gør det den dyreste og mest eftertragtede.

Sort og træ køkken med bordplade og backsplash sort marmor

moderne marmor træ køkken bordplade

Tilsvarende visse typer sten har gullige eller røde nuancer (Siena, Italien), andre typer af materiale omfatter nuancer af pink (USA) og endda grøn (Irland) ... ikke at forglemme sort marmor (Spanien)!

Foto af hvid og træ køkken med moderne cental ø lavet af marmor

Plan arbejde marmor moderne møbeldesign træ køkken

Marmor bordplade er i stand til at give en dramatisk præg på indersiden af ​​et køkken, især når den producerer originale kontraster. Dette er tilfældet marmor bordplader forbundet med træmøbler.

sort og hvidt køkken med træ counter og knapper i sort marmor

centrale ø bordplade træ sort marmor køkken

Situationen er også lignende i interiør med sort marmor bordplader. På billedet ovenfor, kan du se en smuk moderne køkken med hvide møbler og træ centreret omkring en solid blok af sort marmor.

Paint Color Idéer til Køkken interiør med hvid marmor bordplade

ø køkkenbordet marmor grå sten køkken møbeldesign

Alle typer af møbler malet i neutrale farver blandes smukt med marmor bordplade. Dette er også tilfældet med taupe, meget trendy lige nu. Så en god idé for dem har et køkken til at renovere og spekulerer på, hvad farve er forbundet med en sten bordplade af denne sort!

sort og hvid køkkengulvet fliser skakternet backsplash og marmor bordplade

credenza marmor køkken counter hvid skakternet fliser

Marmor er en sten, der blev fundet der hundreder af år og er ofte til stede i det indvendige af historiske huse. Hvis du elsker den romantiske atmosfære i denne form for hjemmet, overveje at installere et køkken med marmor bordplade i hvid eller sort.

Idéudvikling af moderne sort og hvidt køkken med marmor accenter

farve sort hvid køkkenø counter

For mange franske, marmor er en sten, der fortsætter med at symbolisere luksus interiør og smart indretning. Af denne grund, vi sjældent forestille tællere klædt sten i sådan et lille område køkken. Men i virkeligheden, dette materiale passer uden besvær ind i de moderne interiør og mellem, køkkener.

Basin køkkenbordet natursten hvid

marmor sten bassin tiltro moderne design køkken

Den hvide køkken og træ fortsætter med at tiltrække flere og flere mennesker. Hvis du hører til denne kategori, være opmærksom på, at marmor er et godt valg til foring dit moderne arbejdsplan og praksis!

Køkken moderne design med stort center ø marmor og sort bordplade med karmen

sort marmor bordplade ø moderne køkken

Anden type interiør, hvor man ofte finder marmor bordplade sort og hvidt køkken. Der kan du vælge mellem en hvid eller sort marmor belægning.

køkken bassin med bagkant skimmeldannelse sten og marmor med Deco idé

deco marmor køkkenvask sten belægninger

Marmor vask er en anden god idé til udviklingen af ​​et moderne køkken. De sten dræn lavet er generelt større end dem, der foretages af moderne materialer som rustfrit stål, for eksempel. De er ikke kun mere æstetisk og mere autentiske, men mere praksis hver dag!

hvidt køkken moderne stil interiør design idé med marmor bordplader og sten backsplash

credenza køkken marmor bordplade sten hvid

Og for den sags skyld, hvorfor så ikke overveje tanken om at kombinere en marmor bordplade med et køkken backsplash lavet af samme materiale?

Køkken med moderne bar: Credenza overflade og sort marmor bordplade

marmor køkken counter barstole sort metal

Du vælger mellem nuancer af hvid eller sort, vel vidende, dog, at hvide er langt mere udbredt i moderne køkkener!

Foto moderne designer køkken med lakerede møbler i sort, Credenza og bordplade natursten

sort køkken lakeret hvid marmor bordplade

Lakerede møbler er et af symbolerne på moderne design køkken indretning. Og med sin skinnende overflade, marmor er et ideelt supplement til et køkken med denne slags møbler.

Deco køkken i L med marmor bar og hvidlakeret møbler

marmor bordplade køkken bordplade i layouts

Vælg en marmor bordplade til tælleren af ​​en bistro-køkken med en bar, er det virkelig en god idé? Ja, absolut, som eksemplet i dette billede!

Køkken lille plads og naturlig indretning med hvid marmor og sorte overflader og træmøbler

sten køkken bardisk U-deco marmor

Hvem sagde Marmor, også kendt uberørt hvid overflade! Den hvide farve er normalt knyttet til renhed og renlighed. Det er derfor, det dominerer udsmykningen af ​​mange områder, hvor hygiejne er altafgørende. Og hvilken bedre måde at køkken indretning end at lægge et naturmateriale, der tilbyder denne kvalitet?

Billede af moderne centrale ø køkken med sort marmor bordplade skygger

idee deco sort marmor bordplade køkken

Eksempel på hvid marmor sten bordplade og køkkenvask af lever

marmor køkkenvask deco træ og sten bordplade


Like this post? Please share to your friends: